![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Ankara İlahiyat İLİTAM 1. Sınıf Dersleri | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yazar | Mesaj |
gülbahar
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Kasım2008 Konum: Samsun Gönderilenler: 108 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27Eylül2010 Saat 23:30 |
arkadaslar benım bazı sorularım olacaktı lütfen acıl cvplarsanız sevınırım. 1.katkı payı 27 eylulden itibaren yatırılıyor yatıran varsa kac tl yatırdı.
2.ögretım giderı yatırma işlemleri 1 ekim(cuma gunu)de baslıyor son gün sorun olmaz demi.
3. lise dıplomasını noterde onaylatmak gerekıyor mu?ben onaylatılmıyor bılıyorum ama bazı arkadaslar onaylatmış.aslı nedir?
4.kesın kayıt klavuzunun arkasında bazı formlar var özellıkle saglık ile ilgili olanından pek birsey anlamadım onu doldurmak zorundamıyız.
lütfen acilll yardım... Düzenleyen gülbahar - 27Eylül2010 Saat 23:34 |
|
![]() |
|
gülbahar
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Kasım2008 Konum: Samsun Gönderilenler: 108 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
kimse yok mu acııılll.. |
|
![]() |
|
gülbahar
ankara ilitama kayıt yapacak arkadaslar nerdesınız...
Düzenleyen gülbahar - 28Eylül2010 Saat 20:09 |
|
![]() |
|
krnca
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Eylül2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 29 ![]() |
hayırlı olsun.katkı payı belli değildi.ama bankaya giidnce zaten miktarını söylerler.geçen yıl 40 liraydı.bu senede çok artmaz.akbankdan öğrenebilirisniz yatırrırken:)öğrteim giderini son günü yatırınca bişey farketmez.yinede son günden bir gün önce yatırın bence:)noterden onaylatılan belg egeçne sene önlisans diplomasıydı.ank ilahiyatın karşıısnda noter var.oda sorun değil.sağlık konusunda doldurmanıza gerek yok.ama sağlık güvenceniz yok ve faydalanmak isterseniz doldurun.kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
gülbahar
coook tesekkur ederım kardeş.peki akbank ve zıraatte yatan paralar ögrenci no ile mi yoksa tc. no. ile mi yatacak |
|
![]() |
|
krnca
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Eylül2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 29 ![]() |
öğrenci nosunu istiyorlar.ben bilmiyordum çok uğraşmıştım.hem tc hem öğrenci no.artık ankara üniversitesi öğrencisisiniz:))
|
|
![]() |
|
gülbahar
nasıl yanı anlamadım hangisine tc,hangisine ö.no? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |