![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sakarya İlahiyat İLİTAM 1. Sınıf Dersleri | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ipek58
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23Eylül2008 Konum: Sivas Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21Ağustos2010 Saat 15:18 |
|
|
![]() |
|
nahvi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Kasım2009 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
KUR'AN-I KERİM-İN SINAVI: HEM YAZLI HEM DE MÜLAKAT TARZINDA YAPILIYOR YAZILI VINAV ŞEKLİ İSE TEST'TİR Düzenleyen nahvi - 21Ağustos2010 Saat 17:55 |
|
ابوالهموم
|
|
![]() |
|
ipek58
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23Eylül2008 Konum: Sivas Gönderilenler: 0 ![]() |
yaa öylemi.peki o dersleri kaçıranlar nasıl telafi ediyorlar.kitapta yok.başörtü sorunu varmı
|
|
![]() |
|
nahvi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Kasım2009 Gönderilenler: 0 ![]() |
DERSLER HAFTALIK OLARAK P.TESİ GÜNLERİ GÖNDERİLİYOR BİZDE ÇIKTI ALIYORUZ VE ONDA ÇALIŞIYORUZ ZOR OLUYOR. BAŞÖRTÜ SORUNU YOK
|
|
ابوالهموم
|
|
![]() |
|
ipek58
teşekkürler ankara olacak ozaman.sakaryayı kuran dersi olduğu için istemiştim.ama zor diyosunuz.kimse sakaryadan memenunum demedi.hayırlısı
|
|
![]() |
|
miksi-65
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22Ağustos2010 Konum: Van Gönderilenler: 0 ![]() |
HADEFİN ONİKİSİNDEN VURDUNUZ HOCAM İNŞALLAH PİŞMAN OLMAZSINIZ Düzenleyen miksi-65 - 23Ağustos2010 Saat 17:10 |
|
![]() |
|
gülbahar
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Kasım2008 Konum: Samsun Gönderilenler: 108 ![]() |
bende ankara ve sakarya arasında cok kararsız kaldım ama olursa inş.ankarayı tercıh edecegım.hayırlısı |
|
![]() |
|
karanfill
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Nisan2008 Konum: Kayseri Gönderilenler: 76 ![]() |
ankara ilahiyat diploması diğerlerinden farklıymış öylemi örgün eğitiminkiyle aynı sayılıyomus
|
|
![]() |
|
vuslat41
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12Eylül2009 Gönderilenler: 108 ![]() |
bütün ilitam diplomaları örgün eğitim diploması ile aynı sayılır. diploma konusunda hiç bir fark yok.. fark eğitimde oluyor..
|
|
![]() |
|
miksi-65
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22Ağustos2010 Konum: Van Gönderilenler: 0 ![]() |
HAYIR HOCAM ANKARANIN DİPLOMASINDA HERANGİ BİR FARK YOK HATTA İLİTAM PROGORAMLARINDA DİPLOMALARINDA İLİTAM YAZILIYOR SADECE SAKARYADA İLİTAM İBARESİ YAZILMIYOR. SAKARYA ÜNİV. ANAKRADAN DAHA ZOR OLMASINA RAĞMAN EĞİTİM CİHETİNDE SAKARYA DAHA İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. TABİKİ BU, SAKARYAYI OKUYAN BİRİ OLARAK BENİM DÜŞÜNCEM
|
|
![]() |
|
dede korkut
Aktif Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10Eylül2009 Konum: Bartın Gönderilenler: 107 ![]() |
hiç kimse sakarya ilitamı kötülemesin çünkü sakarya üniversitesi bu sene kalite ödülü aldı bu ödül oranın vermiş olduğu eğitim kalitesini gösterir evet diğer ilitamlara göre dersler fazla bir var hafta yeterlilik var ara sınavlar ödevler bilgisayar üzerinden ama bunlar insanın bilgisayar eğitimini yükseltiyor bunlar öğrenciye zor olabilir evinizde bilgisayar varsa sorun olmaz zaten zamanla alışıyorsunuz dediklerim ögrenciye zor gelebilir ama bu sakarya ilitnamın kötü olduğu anlamına gelmez çok kaliteli hocaları var dersleri bize çok uygun zaten ankara hariç hepsi bilgisayar üzerine kurulu sistem olacak sadece ders fazlalığı var onuda halledersiniz 9 derse rağmen çoğu öğrencinin notu 70,80 üzerinde yeterki çalışın ben sakarya ilitamı tavsiye ediyorum ama yinede siz bilirsiniz
Düzenleyen dede korkut - 28Ağustos2010 Saat 00:41 |
|
![]() |
|
ipek58
NETTEN ALDIĞINIZ ÇIKTILARLA ÇALIŞIYORSUNUZ DEĞİLMİ?KİTAP YOK.BİRDE BELİRLİ SAATLERDE Mİ NETTE OLUNUYOR?BEN SAKARYAYI BAŞARABİLİRMİYİM BİLMİYORUM ÇÜNKÜ KKÖ DE OLABİLİR BU SENE BİR DE ÇOCUKLAR VAR TABİİ
|
|
![]() |
|
dede korkut
Aktif Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10Eylül2009 Konum: Bartın Gönderilenler: 107 ![]() |
evet çıktı alıyoz sakarya ilitam her zaman açık aoluyor sana verilen numara ve şifreyle her zaman giriş yapabilirsin , birazcık çalışırsan olur
|
|
![]() |
|
feryade
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Eylül2008 Konum: Yalova Gönderilenler: 88 ![]() |
BENCE SAKARYANIN OLUMLU YÖNLERİ ŞUNLAR;
ARAPÇASININ ,ANK ILITAMDAN DAHA KOLAY OLDG.DÜŞÜNUYORUM
SON SINIFTA K.KERIM VE ARAPÇA YOK
3.SINIFTAKI K.KERIM VE TCVID DERSİ O KADAR DA ZOR DEĞİL,ÇOK KAPSAYICI VE DONANIMLI AYNI ZAMANDA
|
|
![]() |
|
ipek58
kararım yarın ankara açıklanınca belli olacak inşallah hepimiz için hayırlısı
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |