![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
DGS ile alakalı konular | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
scelik
Moderator ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: Rize Gönderilenler: 7217 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16Ağustos2010 Saat 14:41 |
2010 ÖSYM – DGS Dikey Geçiş Sınavı Sonuçları ![]() ![]() ![]() ![]() Öncelikle tüm arkadaşlar için en hayırlısı olsun diliyoruz. Arkadaşlar 2010 DGS Sınav Sonuçları birazdan açıklanacak. Tüm arkadaşlar için en hayırlısını diliyoruz. Kazananları tebrik ediyoruz. Kazanamayan arkadaşlar da üzülmesin, her şeyin en hayırlısını dileyelim. Sağlık ve huzur her şeyin başında gelir, nasipse seneye yeniden hazırlanmak üzere çalışmalarımıza devam edebiliriz. Düzenleyen scelik - 16Ağustos2010 Saat 15:20 |
|
الطالب المجتهد
|
|
![]() |
|
vuslat41
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12Eylül2009 Gönderilenler: 108 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
scelik
Moderator ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: Rize Gönderilenler: 7217 ![]() |
ÖSYM- 2010 DGS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANIYOR - ONLİNE SORGULAMA PANELİ TIKLA Adaylar bilgilerini http://ais.osym.gov.tr adresinden veya 17-18 Temmuz 2010 tarihleri arasında kendi okullarının astığı listelerden kontrol edebilirler. 15.10.1999 tarih ve 23847 sayılı resmi gazetede yayımlanan “Meslek Yüksekokulları ve Açık Öğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamları Hakkında Yönetmelik” uyarınca ÖSYM tarafından 04 Temmuz 2010 tarihinde yapılacak olan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için, meslek yüksekokullarındaki tüm son sınıf öğrencilerinin (sınava başvurmayanlar da dahil) akademiknot ortalamalarını elektronik ortamda toplama işlemleri 05-16 Temmuz 2010 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar bilgilerini http://ais.osym.gov.tr adresinden veya 17-18 Temmuz 2010 tarihleri arasında kendi okullarının astığı listelerden kontrol edebilirler. Bilgilerinde düzeltme gereken adaylar için ek güncelleme tarihleri 19-20 Temmuz 2010’dur. Adaylar düzeltme işlemlerini bağlı bulundukları okullardan yapacaklardır. 20 Temmuz 2010 tarihinden sonra gelen düzeltme istekleri kabul edilmeyecektir. Meslek Yüksekokulu Müdürlükleri ve AÖF Merkez Bürosu, işlemlerini http://dgsnot.osym.gov.tr adresinden yapacaklardır. Program kullanma kılavuzu sitede mevcuttur. Kullanıcı bilgileri veya program ile ilgili sormak istediğiniz sorular için bize ulaşabileceğiniz numara (0312) 298 80 80 (Sistem Destek Merkezi)’dir. Düzenleyen scelik - 16Ağustos2010 Saat 15:16 |
|
الطالب المجتهد
|
|
![]() |
|
scelik
ÖSYM 2010 2010 DGS sonuçları - ÖSYM 2010 DGS sonuçları sorgulama paneli ÖSYM tarafından duyurulacak.
ÖSYM 2010 2010 DGS sonuçları - ÖSYM 2010 DGS sonuçları sorgulama paneli ÖSYM tarafından duyurulacak.2 yıllık ön lisans mezunlarının girdiği Dikey Geçiş Sınavı (DGS)'nın sonuçları açıklanmak üzere. ÖSYM 2010 2010 DGS sonuçları - ÖSYM 2010 DGS sonuçları sorgulama. Sonuçları Öğren: http://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1027
Düzenleyen scelik - 16Ağustos2010 Saat 15:17 |
|
الطالب المجتهد
|
|
![]() |
|
nurzzz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02Ağustos2010 Konum: Bayburt Gönderilenler: 23 ![]() |
aynen bende geçen sene daha iyidim 248almişim
|
|
![]() |
|
karanfill
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Nisan2008 Konum: Kayseri Gönderilenler: 76 ![]() |
SİZCE O PUANLA GİREBİLME ŞANSINIZ VARMI
|
|
![]() |
|
vuslat41
ilitam şansı var gibi..
şimdi bi arkadaşıma baktım 265 almış 1300 lerde başarı sırası |
|
![]() |
|
karanfill
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Nisan2008 Konum: Kayseri Gönderilenler: 76 ![]() |
bende 246 almışım belki bi ihtimall ilitam istiyorum ama gelirmi bilemiycem
|
|
![]() |
|
global
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Nisan2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 260 ![]() |
263 de bana geldi.Başarı sıram 1909.İstanbul olur mu acaba?
|
|
![]() |
|
ipek58
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23Eylül2008 Konum: Sivas Gönderilenler: 0 ![]() |
BEN 260 ALDIM ANKARA OLUR MU ARKADAŞLAR? KLAVUZ NEZAMAN YAYINLANIR
|
|
![]() |
|
global
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Nisan2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 260 ![]() |
263 ile 265 arasında 2 puanda 500 kişi oynamış.Ama bu sıralama bütün dgs ye girenler arasında olmalı.
|
|
![]() |
|
lavanta
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06Ağustos2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
bende 268 almışım 974,sıradayım umarım ankara olur herkesin gönlüne göre olsun inş
|
|
![]() |
|
verdogan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05Ağustos2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
277 puan gelmiş başarı sıram 240 sizce istanbul örgün olurmu
|
|
![]() |
|
yahmed
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12Ağustos2009 Konum: Adıyaman Gönderilenler: 29 ![]() |
263,551 almışım 1825.sıradayım istanbul olurmu arkadaşlar?
Düzenleyen yahmed - 17Ağustos2010 Saat 09:20 |
|
![]() |
|
ahmet46
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21Ağustos2009 Konum: Kahramanmaraş Gönderilenler: 0 ![]() |
sıralama: 2197
|
|
![]() |
|
beyto26
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22Eylül2008 Gönderilenler: 86 ![]() |
BENİM PUAN 249.338 BİRAZ BU PUANLA ZOR AMA HAYIRLISI
|
|
![]() |
|
global
Verdoğan kardeş maşaallah puanın çok güzel.Tebrik ediyorum.Bütün kardeşlerimizin puanları hayırlı olsun.
|
|
![]() |
|
ayesha
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Temmuz2010 Konum: Ankara Gönderilenler: 29 ![]() |
BU NASIL BİR HESAPLAMADIR ANLAMADIM GEÇEN SENE SÖZELDEN ÇOK DAHA AZ YAPTIĞIM HALDE BU SENEYLE GEÇEN SENENİN SÖZEL PUANI AYNI BİR YANLIŞLIKMI VAR ACABA
|
|
![]() |
|
vuslat41
arkadaşlar tercih klavuzuda yayınlanmışşş
|
|
![]() |
|
rasulun esrarı
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27Ocak2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Benımde puanım 271,60 sıralamam 697 ... Bu puan diplomanın yarısı eklenmiş hali mi?Şansım sizce ne kadar? Herkes soru sormuş ama cevaplayan Allah'ın kulu yok mu?
|
|
![]() |
|
ayesha
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Temmuz2010 Konum: Ankara Gönderilenler: 29 ![]() |
kardeşim linkini verirmisin
|
|
![]() |
|
vuslat41
![]() |
|
vuslat41
Orjinalini yazan: rasulun esrarı Benımde puanım 271,60 sıralamam 697 ... Bu puan diplomanın yarısı eklenmiş hali mi?Şansım sizce ne kadar? Herkes soru sormuş ama cevaplayan Allah'ın kulu yok mu? orada çıkan puanınız ham dır ve de örgün kesin kesin hemde KESİN oluyor inş. :) şimdiden hayırlı olsun.. Düzenleyen vuslat41 - 16Ağustos2010 Saat 17:11 |
|
![]() |
|
zümrüdü_anka
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Haziran2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 61 ![]() |
nasıl yani ben eklenmiş puan oldugunu sanıyorum.benim puanım 262 ilitam istiyorum olur mu sizce arkadaşlar
|
|
![]() |
|
vuslat41
ilitamın eklenmiş puan hesaplaması farklı. ankara ilitam mesela dgs puanınızın üzerine diploma notunuzun yarısını ekleyip alım yapıyor.. sakaryada da yüzdelik hesaplamalar falan vardı geçen yıl şimdi nasıl bilmiyorum bakmadım. sizin dgs puanınız 262 ise mesela diplomada 70 diyelim 70 i 2 ye bölün 35. 262+35=297 ile alım yapıyor ankara..diğerleri nasıl şidmi bilmiyorum pek bakmadım
|
|
![]() |
|
vuslat41
hamdır dememdeki maksat ilitamlardan ayrı düşündüğümden. yoksa aöbp nin de hesaplanması neticesinde elde edilen bir puan o. bu konu karışık biraz kafanız karışır girmeyin :) dgs puanınıza ham sayın ilitam tercihlerinde artı bir diploma puanınız eklenicek buna
|
|
![]() |
|
rasulun esrarı
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27Ocak2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Orjinalini yazan: vuslat41
Orjinalini yazan: rasulun esrarı Benımde puanım 271,60 sıralamam 697 ... Bu puan diplomanın yarısı eklenmiş hali mi?Şansım sizce ne kadar? Herkes soru sormuş ama cevaplayan Allah'ın kulu yok mu? orada çıkan puanınız ham dır ve de örgün kesin kesin hemde KESİN oluyor inş. :) şimdiden hayırlı olsun.. Vuslat 41 ham olduğundan emin misin?Eklenmiş hali olduğunu söylüyorlar.Hem ben ilitam düşünüyorum nasipse istanbul İlitam'ı . Ama onun harcı coşmuş mübarek 2500 tl istiyorlar...
|
|
![]() |
|
vuslat41
aöbp li bir puan o. hamdan sayın siz. diploma notu ile aöbp farklı şey. siz o puanla değil istanbul ilitamı, istanbul örgünü bile zorluyorsunuz. geçen yıl istanbul örgüne girenin puanı 273. başarı sıranızda çok iyi maaşallah.. ek yerleştirmeleri bekleseniz marmara ilahiyatı bile zorlarsınızı bu puanla. ek yerleştirmede puanlar düşüyor. İLİTAMLAR KESİN OLUR. Rabbim gönlünüze göre versin..
|
|
![]() |
|
ebvab
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08Ağustos2008 Gönderilenler: 352 ![]() |
bende 243 puan almışım geçen sene 250 idi hayırlısı inşallah. |
|
sınavlar birileri kazanamasın diye yapılır...
|
|
![]() |
|
yahmed
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12Ağustos2009 Konum: Adıyaman Gönderilenler: 29 ![]() |
İSTANBUL YERLEŞTİRME VE YEDEK LİSTE NE ZAMAN YAYINLANACAK ? BİLEN VARMI?
Düzenleyen yahmed - 16Ağustos2010 Saat 17:45 |
|
![]() |
|
Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |