![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pratik Arapça Nedir? Nasıl İşler? | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
hilal18
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03Mayıs2010 Konum: Kocaeli Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08Mayıs2010 Saat 19:30 |
|
|
![]() |
|
Hafız Yusuf
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08Mayıs2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
nedir bu zorluklar? evela dışarı çıktıkmı eve gelemeyiz. çünkü dolmuşların üzerindeki yazıları okuyamayız veya adres soramayız. çarşıdan bişey alamayız hastalansak felan başımıza bir iş gelse derdimizi anlatamayız polise memura. oyüzden özellikler arap ülkeleri gibi ülkelere giderken o dilleri iyi derecede öğrenilerek gitmek ve oralarda sadece pratik yapmak tüm dil uzmanlarının tavsiyesidir benim sana acizane tavsiyem arapçayı okuma yazma konuşma olrak öğren oralardada pratik yapmaya git çünkü neticede oralara gidince gene bir kurs binasına gideceksin sana kitap okutacaklar. aynı kitaplar buradada okutuluyor. ve orada zorlanıp bırakan arkadaşlar var ayrıca bir genç kız olarak arap ülkelerine gitmen uygun değil. arap ülkelerinin kızlara bakışı türkiye gibi değil acizane tavsiyem evinde ailenin yanında öğrenmendir. başka sorun varsa sorabilirsin suriyedede ürdündede bulundum arapçam iyidir |
|
![]() |
|
mervece
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Mart2009 Gönderilenler: 0 ![]() |
Arkadaşlar 8 ay Suriye'de bulundum. Dil için. Gitmeden önce bilgi edinmede çok sıkıntı yaşadığım için gelince detaylardan hoşlananları bile tatmin edebilecek bir blog hazırladım :) Göz atmak sterseniz:
|
|
![]() |
|
ATALAY
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Aralık2008 Gönderilenler: 1576 ![]() |
حياك الله يا مروة ؟ هل تعلمت العربية في ثماني اشهر
|
|
السلام علي من اتبع الهدى
|
|
![]() |
|
mervece
انا لم اقل انتهيت بللغة العربية في ثمانية اشهر; بل قلت قضيت هناك.و ثانيا; من يدرس ينجح, ولو كان مدة صغيرة
|
|
![]() |
|
ATALAY
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Aralık2008 Gönderilenler: 1576 ![]() |
لا تغضبين يا اختي انا قلقت بس
|
|
السلام علي من اتبع الهدى
|
|
![]() |
|
mervece
لا محل لنا من القلق.مع السلامة
|
|
![]() |
|
atilla aytekin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01Kasım2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
Merhaba arkadaşlar bende Suriye den nişanlandım acil arapça öğrenmem lazım:D en pratik nasıl anlaşırım yardım ederseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
şavırma arabi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Eylül2010 Gönderilenler: 29 ![]() |
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin valla bilmek gerek yani iyi derece ama karsılasınca felan anlasırsın bir arada olunca anlasılıyor dil bilinmese de burada suriye ammicesi dersleri var onları takip et bence
|
|
![]() |
|
Cleverboy
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17Nisan2011 Gönderilenler: 0 ![]() |
Merhabalar,
Eskiden kalma arapça bilgim var biraz ve özellikle konuşma ve iş arapçası öğrenmek istiyorum. Bu konuda bir tavsiyeniz olursa memnun olurum
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |