![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ankara İlahiyat İLİTAM 2. Sınıf Dersleri | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
behire
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17Nisan2010 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17Nisan2010 Saat 14:21 |
|
|
![]() |
|
alimdar
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23Temmuz2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleyküm Selam Kardeşm ALLAH muvafık Kılsın.ben şimdi Ankara ilitamda yım 4.sınfa geçtim.derslersanıldığı gibi zor değil.özellikle çan eğrisi sistemi senin işini kolaylaştracaktr.ankara ilitam biraz felsefe ağrlıklı ezber ağr basıyor arabça ise biraz çalışmayla çok rahat geçilebilir her ne kadar ders geçme 70 olsa da çan sistemiyle 35 le filan geçebiliyorsun burda mühüim olan diğer arkadaşların durumu.ankara da devam mecburiyeti de yok sakarya da yaklaşık 3 hafta kadar var.ALLAH yar ve yardımcın olsun SELAM |
|
![]() |
|
allahbirdir
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08Ağustos2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
çan eğrisi sistemin adı ilginç doğrusu vatikandaki okullardan alma bir sistem sanırım
|
|
![]() |
|
global
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Nisan2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 260 ![]() |
Okul her yaşta kazanılıp okunuyor ama malesef hafızlık öyle değil bence .Çoluk çocuğa karıştığın anda hafızlıklık yapman çok zor.Ne mübarek bir makam hafızlık...Hakkını verene. |
|
![]() |
|
Nurulhak
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Kasım2006 Gönderilenler: 270 ![]() |
çalıştıktan sonra yapılamayacak gibi değil
|
|
![]() |
|
sehrazat2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22Ağustos2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
çan eğrisi ne ki arkadaşlar...
|
|
![]() |
|
krnca
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Eylül2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 29 ![]() |
bence hiç zor değil..ama açıköğrteim gibide değil..birazcık özetleer bakarak halledilir.
|
|
![]() |
|
Nurulhak
çan eğrisi genel ortalama ile geçmek demek.. Mesela 5 kişi Felsefeden
50+60+70+40+30+50 bu notları alsın..toplayıp 5'e bölünce sonuç neyse geçme notu da o oluyor. Tabi bu örnek. Ankara ilitam için 750 kişi olduğuna göre 750 kişinin aldığı notları toplayıp 750'ye bölüyorlar...Sonuç geçme notunu oluşturuyor. Merak etmeyin öğrenci lehinde bir sistem...
|
|
![]() |
|
Nurulhak
Özetlere bakılarak kesinlikle halledilemez..cok ayrıntı soruyorlar.
|
|
![]() |
|
meczub
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Nisan2009 Gönderilenler: 108 ![]() |
arkadaşlar tamam vasat bir puanla geçilir hani öyle çok bi zorluğu yok ama diyelim ben formasyon alıcam o zaman puanın önemi oluyor mu not ortalamasının yani.yoksa ben ilahiyatı sadece dploma için okuyorum benim amacım kuran hocası olmak hele bide tv deki ilahiyatçıları görünce iyice soğdum ilahiyattan ya
|
|
![]() |
|
kimyager
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Ağustos2010 Gönderilenler: 56 ![]() |
aynı fikirdeyim
|
|
زينب إنما الاءمال با النيات
|
|
![]() |
|
elmasburcu
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Haziran2009 Gönderilenler: 23 ![]() |
Orjinalini yazan: alimdar
Aleyküm Selam Kardeşm ALLAH muvafık Kılsın.ben şimdi Ankara ilitamda yım 4.sınfa geçtim.derslersanıldığı gibi zor değil.özellikle çan eğrisi sistemi senin işini kolaylaştracaktr.ankara ilitam biraz felsefe ağrlıklı ezber ağr basıyor arabça ise biraz çalışmayla çok rahat geçilebilir her ne kadar ders geçme 70 olsa da çan sistemiyle 35 le filan geçebiliyorsun burda mühüim olan diğer arkadaşların durumu.ankara da devam mecburiyeti de yok sakarya da yaklaşık 3 hafta kadar var.ALLAH yar ve yardımcın olsun SELAM selam ile ..... arkadaşım bu yıl aof ilahiyatı bitiriyorum ankara ilitamı hedefliyorum ama arapça nasıl olur....birde kayıt için anakaraya gidebilme şansım yok...vekaletle falan hallolurmuki malum 3 çocuk birde bayan olunca,ayrıca dgsde kaçnet yapmalı sayısal yada sözel fark ediyormu toplamkaçliraya mal oluyor...cevaplarsanız minnettar olurum selam ve dua ile..... |
|
![]() |
|
meczub
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Nisan2009 Gönderilenler: 108 ![]() |
Orjinalini yazan: elmasburcu
Orjinalini yazan: alimdar
Aleyküm Selam Kardeşm ALLAH muvafık Kılsın.ben şimdi Ankara ilitamda yım 4.sınfa geçtim.derslersanıldığı gibi zor değil.özellikle çan eğrisi sistemi senin işini kolaylaştracaktr.ankara ilitam biraz felsefe ağrlıklı ezber ağr basıyor arabça ise biraz çalışmayla çok rahat geçilebilir her ne kadar ders geçme 70 olsa da çan sistemiyle 35 le filan geçebiliyorsun burda mühüim olan diğer arkadaşların durumu.ankara da devam mecburiyeti de yok sakarya da yaklaşık 3 hafta kadar var.ALLAH yar ve yardımcın olsun SELAM selam ile ..... arkadaşım bu yıl aof ilahiyatı bitiriyorum ankara ilitamı hedefliyorum ama arapça nasıl olur....birde kayıt için anakaraya gidebilme şansım yok...vekaletle falan hallolurmuki malum 3 çocuk birde bayan olunca,ayrıca dgsde kaçnet yapmalı sayısal yada sözel fark ediyormu toplamkaçliraya mal oluyor...cevaplarsanız minnettar olurum selam ve dua ile..... ben ankr ilitandayım.arapça çalışmak lazım gramer değil ezber ağırlıklı.bol bol çeviri ve kelime ezberi gerekiyor.kayıt için vekalet oluyor.netten nolarına ulaşıp bilgi edinebilirsin.ben dgs 80 sözelden 71 doğru yaptım aöf not ortalamam 86 ydı ankaraya asillerde 600lerde yerleştim.diğer ilitamların hepsine de asillerde yerleşmiştim sadece sakarya hariç yedekteydim ama sonra oraya da yerleştim.dgs de matın önemi 1 sözel soru kadar ediyor.yani 3mat çözersen 1 sözel çözmüş gibi oluyosun. matın önemi yok.1 yılda 1500tl ödedim önümüzdeki yılda o kadar ödüycam toplam 3000tl ama başka ne var bilmiyorum mesela diploma falan para veriliyo mu onu bilemem. eğer sadece diploma için okuyosan oku fakat kendimi gelişticam diyosan kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem insanı ehli sünnet çizgisinden kaydırmak için hangi felesefeyi istersen var.mutezilenin sapık görüşleri mi dersin şiiliği öven üstü kapalı ifadeler mi dersin maturidiliğin çelişkilerle dolu bir akım olduğunu ıspatlama gayretleri mi ne ararsan var.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |