![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası Aktif Konular Takvim Arama |
|
| Genel | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
Zümra92
Yeni Üye
|
![]() Konu: istanbulda basörtüyle okumak mümkünmüGönderim Zamanı: 12Mart2010 Saat 22:02 |
|
iyi aksamlar,
ben avrupadan bir kiz ögrenciyim. bilmek istedigim sey: türkiyede(özellikle istanbulda) türbanla üniversiteye girmek GENELDE yasak ama duyduguma göre bazi üniversitelerde yasak kalkmis yani serbest olmus... acaba sizden türbanla (perük veya sabka takmayan normal bildigimiz türbanla) üniveriteye giden taniyan varmi?? cok merak ediyorum... eger gercekten öyleyse bir sey var ise iki sene bende basörtümle okumayi cok arzu ediyotum... herkese iyi aksanlar ;) |
|
|
|
|
gullale
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 13Mart2010 Saat 00:12 |
|
Bildiğim kadarıyla yook. Genelde açılmıyor ama başörtünün üstüne şapka ve perük takıyorlar |
|
|
|
|
rmysa
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29Temmuz2010 Saat 10:20 |
|
boğaziçi ünide ve istanbul üniversitesi edebiyat fakültesinde serbest diye biliyorum ayrıca özel üniversitelerin çoğunda da serbest |
|
|
|
|
necibe
Senior Member
|
![]() Gönderim Zamanı: 29Temmuz2010 Saat 14:23 |
|
marmara ilahiyat i,stanbul üniversitesi edebiyat bölümlerinde türbanla serbest tarih bölümünde şapka takılıyor ben bukadar biliyorum
|
|
|
خيركم من تعلم القران وعلمه
|
|
|
|
|
ayhan99
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29Temmuz2010 Saat 17:19 |
|
şu işe bak yaaa. ilahiyatta serbest,edebiyatta serbesttarihte şapka orda şöyle burda böyle.
nasıl iştir.ne büyük zulümdür.ne utanç verici bir durumdur bu böyle.
aynı üniversitenin içinde farklı uygulamalar.herkes kafasına göre iş yapıyor.
ne zaman bu zulüm bitecek ne zaman başörtüsünü birilerinin oyuncağı olmaktan kurtaracaklar artık.
allah bu zulmü yapanlarında hala yapılmasından nemalanmak isteyenlerinde belasını versin.
allah yardımcınız olsun.
referandumdan evet çıktıktan sonra bu işe el atılmazsa artık kimsenin samimiyetine inanmayacagım.cepleriyle ilgilendikleri kadar ilgilenselerdi bitmişti.yok anayasa kararı yok şu yok bu.
bahane değil sonuç istiyoruz.birileri cebini doldurmenın hesabını yaparken birileri ben nasıl özgürce okuyabilirim diyor.namusumla şerefimle.
artık bahane değil bu zulmün ortadan kalkmasını bekliyoruz.(sabırsızlıkla) |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|