![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
اللغة التركية سهلة جدا | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
scelik
Moderator ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: Rize Gönderilenler: 7217 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17Mart2010 Saat 17:40 |
Diskoda – في صالة الديسكو هل هذا مكان خالي؟ Burası boş mu? هل تسمح لي بأن أجلس بجوارك؟ Yanınıza oturabilir miyim? بكل سرور Memnuniyetle. ما رأيكم في الموسيقى؟ Müziği nasıl buluyorsunuz? صاخبة قليلاً Biraz fazla gürültülü. لكن الفرقة تعزف جيداً للغاية Ama orkestra çok iyi çalıyor. هل تأتون إلى هنا كثيرا؟ Buraya sık sık gelir misiniz? لا ، فهذه هي المرة الأولى Hayır, bu ilk sefer. لم يسبق لي المجىء إلى هنا Buraya hiç gelmedim. هل ترقصون؟ Dans eder misiniz? ربما فيما بعد Belki daha sonra. لا أجيد الرقص Ben iyi dans edemiyorum. إنه سهل للغاية Bu çok basit. سأوضح لكم ذلك Size göstereyim. لا. أُفضل مرة أخرى Hayır, en iyisi başka bir sefere. هل تنتظر أحداً؟ Birini mi bekliyorsunuz? نعم أنتظر صديقي؟ Evet, arkadaşımı. هاهو هناك بالخلف ، قد أتى Ordan arkadan geliyor ya! (erkek için) |
|
الطالب المجتهد
|
|
![]() |
|
bifenaki
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Ocak2007 Gönderilenler: 109 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |