![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Profesyonel & Amatör Tercüme Çalışmaları | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
gokyuzu63
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18Şubat2007 Konum: Eskişehir Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27Şubat2007 Saat 18:33 |
Düzenleyen gokyuzu63 - 27Şubat2007 Saat 18:34 |
|
![]() |
|
tzsunrise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02Ocak2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
gokyuzu63
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18Şubat2007 Konum: Eskişehir Gönderilenler: 0 ![]() |
يغر خجج ف حول الكعبة hacılar kabeyı tavaf edıyorlar
tüsallı yuemümini selate magrıb dr abdurrahman sudes fi mescidi harem mekke mükerebetü
|
|
![]() |
|
gokyuzu63
neresı zor kı
|
|
![]() |
|
tzsunrise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02Ocak2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
ama ben muzari fiili bilmiyorum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
scelik
Moderator ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: Rize Gönderilenler: 7217 ![]() |
S.a. kardesler Kelimeleri www.arapcasozluk.net online sozluk sitesinden buldum ve asagiya yaziyorum, simdi tercume etmeye calisin, yardimci olmus olur Kolay gelsin
![]() طَوَّفَ; (...de, çevresinde) في dolanmak; tavaf etmek; (b-i veya ب b-i) gezdirmek; Kabe'yi tavaf etmek;
حَاجّ; [Cogul] حُجَّاج, حَجِيج hacı;
الْكَعْبَة; Kabe; türbe (mec.);
Orjinalini yazan: gokyuzu63
يغر خجج ف حول الكعبة hacılar kabeyı tavaf edıyorlar tüsallı yuemümini selate magrıb dr abdurrahman sudes fi mescidi harem mekke mükerebetü |
|
الطالب المجتهد
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |