![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kitap & Sözlük & Roman & Şairler & Dilciler & Eserler | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Arzu79
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22Şubat2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22Şubat2007 Saat 22:31 |
|
|
![]() |
|
ademoglum
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Ocak2007 Konum: Erzurum Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ibn-i-islam
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08Eylül2007 Konum: Diyarbakır Gönderilenler: 357 ![]() |
شكرا جزيلا لك ستكون لي مفيدا جدا
|
|
![]() |
|
furuzan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07Mart2008 Konum: Kayseri Gönderilenler: 0 ![]() |
Çok teşekkür ederim Arzu gerçekten de güzel linkler göndermişsin.
Özellikle http://www.library.cornell.edu/colldev/mideast/dictiona.htm yi tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
HİCRET..
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16Haziran2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 467 ![]() |
Sevgili ARZU
Paylaştığınız linkler için çok çok teşekkür ederım.
|
|
![]() |
|
blackshadow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Mart2008 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
Bu sitelerde türkçe arapça çeviri nasıl yaptırabilirim???
İngilizce Arapça yapılıyor ama türkçe arapça yaptıramadım.
Ne yapmam lazım?
![]() |
|
![]() |
|
nuru
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28Kasım2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
http://translate.google.com/translate_t?hl=tr#
buradan arapça arapça türkçe türkçe arapça çeviri yaptırabilirisiniz
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
www.babylon.com arapça ingilizce - ingilizce arapça - ingilizce türkçe - türkçe ingilizce programıda var site üzerinden sözlügüde kullanılabilir ayrıca www.islamport.com adresinde mucemul vasıt lisanul arab gibi sözlüklerde tam metin olarak mevcud
|
|
![]() |
|
betüli
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 29 ![]() |
Allah razı olsun hepinizden çok sevindim.Neler yazmışsınız
|
|
![]() |
|
canan81
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04Mart2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
selamün aleyküm arkadaşlar benim bi sıkıntım varda ne olur yardım edin türkçe cümleyi arapçaya çevirmek |
|
![]() |
|
M.Şamdancı
Moderator ![]() ![]() İHL & Anadolu İHL Kayıt Tarihi: 09Aralık2006 Gönderilenler: 250 ![]() |
Bu siteler arasında en kalitelisi google translator ancak o bile bir dilden diğer dile özellikle arapçadan türkçeye yapılan tercümelerde çok yetersiz..
İngilizce arapça noktasında çevirileri fena değil ancak sözkonusu Türkçe olduğunda işler değişiyor..
Hiç bir çeviri programı bir mütercimin yerini tutamayacak...
|
|
مترجم عربي تركي
Arabic Translator Arapça Tercüman |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |