![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sakarya İlahiyat İLİTAM 1. Sınıf Dersleri | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
feryade
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Eylül2008 Konum: Yalova Gönderilenler: 88 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01Aralık2009 Saat 21:53 |
arkdslar lutfen tum dersler için kaynak tavsıyesınde (kıtap veya net adresi..)bırbırmıze tavsıylerde bulunalım....zaten %10 etkıleyecek...zaten kımse kımsenın sunumunu ıstemıyor, kaynakları bızler yorumlayacagız...dın psklj. dersın forumunda kaynak tavsıyesı var,diğerleri de kısa bır arastırmayla bulunabılınır,fakat ben tefsır dersnde istedığım kaynak ve bılgıyı bulamıyorum bır turlu.."peyg.(sav) efendımızın kuranı kerımı koruma çalişmaları...." bakıyorum bakıyorum yarım sayfadan fazla çıkmıyor."zaten ALLAH ben ındırdım ,ben koruyorum" dıyor ayette.peyg.(sav) yazdırıyor, bır donem hadıs yazımını yasaklıyor,ezberlıyor,ezberletıyor.. zaten...mukabele yapıyor...e daha...???? kaynak onerebılecek arkadaslarım varsa şimdiden Allah razı olsun......
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |