![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
İlitam Öğrencileri Tanışma Bölümü | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yazar | Mesaj |
137913
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26Ağustos2009 Konum: Sinop Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27Ağustos2009 Saat 14:23 |
arkadaşlar benim merak ettiğim iltam bitirenlerden hasekide okuyan diyanet eğitim merkezlerinde ihtisas yapan varmı bildiğiniz duyduğunuz varsa yazın paylaşalım en azından ilitam bitirenlerin lisans sonrasındaki pozisyonlarından haberimiz olmuş olur |
|
![]() |
|
KORNEA79
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Temmuz2009 Konum: Afyonkarahisar Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=137913]arkadaşlar benim merak ettiğim iltam bitirenlerden hasekide okuyan diyanet eğitim merkezlerinde ihtisas yapan varmı bildiğiniz duyduğunuz varsa yazın paylaşalım en azından ilitam bitirenlerin lisans sonrasındaki pozisyonlarından haberimiz olmuş olur [/QUOTE benim abim konya selçuklu eğitim merkezinde son sınıfta okuyor.abim marmara ilahiyat mezunu ama kendi sınıfında 1kişinin,diğer sınıfta da 2 kişinin ilitamlı olduğunu söyledi.
|
|
![]() |
|
137913
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26Ağustos2009 Konum: Sinop Gönderilenler: 0 ![]() |
kornea79 kardeş teşekkür ettim diğer eğitim merkezlerinden de haberler bekliyoruz
arkadaşlar duyduklarınızı yazın bakalım ilitamlılar okulu bitirince neler yapabiliyor selam ve dua ile |
|
![]() |
|
caparel
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02Eylül2008 Konum: Konya Gönderilenler: 108 ![]() |
Arkadaşlar ankara ilitam mezun verdiğinden bu yana yani iki senedir eğitim merkezini kazananlar var ben de eğitim merkezinde çalışıyorum. Bu arada kornea79 sakıncası yoksa senin abinin ismi nedir
|
|
![]() |
|
elifsnmz_67
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12Ağustos2009 Konum: Zonguldak Gönderilenler: 29 ![]() |
ilitam bitirenler formasyon alıp imam hatiplerde meslek derslerine giremezlermi ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü
|
|
![]() |
|
lazhoca
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Ağustos2008 Konum: Trabzon Gönderilenler: 896 ![]() |
benımde dayım ankara ılıtam mezunu ve şuan konya hasekide.
|
|
Haksizlik karsisinda egilmeyiniz;çünkü hakkinizla beraber SEREFINIZI de kaybedersiniz... (hz.ALI [r.a] ) |
|
![]() |
|
semakunduz
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Şubat2008 Konum: Sinop Gönderilenler: 259 ![]() |
İlitamı bitirenler Ankara İlahiyat fakültesi diploması almış olduklarından tezsiz yüksek lisansa başvurup ya ihl meslek dersi ya da dikab için formasyon alabiliyorlar. |
|
Kerem kendi suretini görmeden
Sen artık Aslı'na bürün demişler Ferhat doğduğu gün isim vermeden Bu çocuk ne kadar Şirin demişler |
|
![]() |
|
istikbal3
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Temmuz2009 Konum: Düzce Gönderilenler: 108 ![]() |
Orjinalini yazan: semakunduz
İlitamı bitirenler Ankara İlahiyat fakültesi diploması almış olduklarından tezsiz yüksek lisansa başvurup ya ihl meslek dersi ya da dikab için formasyon alabiliyorlar. semakunduz. benim ilahiyat myo dan pormasyonum var. Acaba fakultenın formasyonu hangi dersler ve kaç krediden oluşuyor.
|
|
![]() |
|
semakunduz
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Şubat2008 Konum: Sinop Gönderilenler: 259 ![]() |
O kadar ayrıntılı bilgi sahibi degilim ne yazik ki.dersler konusunda bilgim yok ilahiyat mezunu bir arkadas tezsizi bitirip ögrtmn oldu o yüzden böyle kesin konustum
|
|
Sen artık Aslı'na bürün demişler Ferhat doğduğu gün isim vermeden Bu çocuk ne kadar Şirin demişler |
|
![]() |
|
Nurulhak
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Kasım2006 Gönderilenler: 270 ![]() |
Arapçayı iyi geliştirmeniz lazım
Haseki için arapça cok önemli
|
|
![]() |
|
137913
evet arkadaşlar ilitam bitirip diyanet eğitim merkezinde ihtisas yapan var mı bizi bilgilendirin
|
|
![]() |
|
caparel
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02Eylül2008 Konum: Konya Gönderilenler: 108 ![]() |
Buradan aradığınız bilgileri bulailirsiniz
|
|
![]() |
|
semakunduz
Orjinalini yazan: rozcan
Orjinalini yazan: semakunduz semakunduz arkadaşım tezsiz yüksek lisans hakkında bilgi verirmisin fakülteyi bitirince zaten öğretmen olamıomuyuz imyodan formasyonum var ihl meslek dersi ve dikab için formasyon almak için mi tezsiz yük. lisansa başvuruluoİlitamı bitirenler Ankara İlahiyat fakültesi diploması almış olduklarından tezsiz yüksek lisansa başvurup ya ihl meslek dersi ya da dikab için formasyon alabiliyorlar. ![]() Rozcan imyo dan aldıgınız formasyon yeterli olabilir mi o konuda bilgim yok çünkü büyük bir çogunlugumuz aöf önlisanstan mezun olduk ve formasyon almadık.İlahiyat fakülteleride bildiğim kadarıyla 98 den beri okurken ögrencilerine formasyon vermiyor .İlahiyat fakültesi mezunları formasyon olmadan sadece ihl meslek dersine girebiliyorlar. dikab ögrt. için tezsiz gerekiyor ve kadrolu atanabilmek için de.( Ayrıca formasyon dedigimiz şey üniversitelerde tezsiz yüksek lisans diye adlandırılmıyor mu arkadaşlar?) Düzenleyen semakunduz - 30Ağustos2009 Saat 21:37 |
|
|
![]() |
|
137913
evet arkadaşlar ilitam bitirip diyanette ihtisas yapan arkadaşlar varmı başka
|
|
![]() |
|
137913
|
|
![]() |
|
Dürr-i Yektâ
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17Ağustos2009 Konum: Eskişehir Gönderilenler: 108 ![]() |
benim ilitam mezunu değilde normal ilahiyat mezunu olup kayseri haseki yi bitiren tanıdıklarım var şuan vaiz ve müftülük yapıyorlar..(gerçi ilitam mezunu olupta bitiren varmı demişsiniz ama belirtmek istedim) selametle..
|
|
Gündemi kuran olanın;günleri seyran,her anı bayram,gönlü umman,hayatı ihsan olur...
|
|
![]() |
|
vuslat52
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Mayıs2009 Konum: Ystanbul Gönderilenler: 97 ![]() |
şuna pendik hsekide okuyan bir hocamız var.ilitamlı.ama çok başarılı arapçası ve hafızlığı süper
|
|
![]() |
|
137913
evet devamını bekliyoruz kardeşler.
|
|
![]() |
|
mbagci9
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Mart2007 Gönderilenler: 535 ![]() |
ilitamlı arkadaşların çoğu altyapısını bir şekilde yaparak , 4 yıllık fakülte mezunu olabilme fırsatından dolayı ilitamı tercih ediyor. Bu sebepten dolayı ilitamın mezunları ortalamasının örgün ortalamasından daha iyi olabileceği kanaatindeyim.
|
|
![]() |
|
137913
bu yıl diyanet ihtisas kursu sınavı henüz mezun olmamış ama mezun olabilecekler başvurdu. bu da bir senenin boşa gitmemesi demek . burdan yetkililere teşekkür inşallah seneyede aynı uygulama devam eder....
selam ve dua ile......... |
|
![]() |
|
vuslat41
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12Eylül2009 Gönderilenler: 108 ![]() |
bu kursa bayanlarda müracaat edebiliyorlar mı? aranan şartlar arasında erkek olma şartını görmedim
|
|
![]() |
|
137913
evet müracat ediyorlar ama bayan kontenjanı çok kısıtlı mesala 180 kişide 3 - 4 bayan ancak alınır genelde
|
|
![]() |
|
gülbahar
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Kasım2008 Konum: Samsun Gönderilenler: 108 ![]() |
neden böyle?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |