![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arapça Yazışma Örnekleri | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
scelik
Moderator ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: Rize Gönderilenler: 7217 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10Şubat2007 Saat 10:23 |
تأكيد للموافقة على قبول العمل ............: التاريخ
.....سيدي الميدر
إن عليّ أن أعبر عن عظيم شكري لأساتذتي و مدرائي السابقين إذ بفضلهم، و بسبب إخلاصهم و طول تجربتهم فزت بمتعة العمل تحت إشرافك
لقد أخبرتني أن العاشر من الشهر الجاري سيكون موعدا لبداية عملي في مكتبك بصفتي ضاربة على الآلة الكاتبة و مختزلة و أشكرك على ثقتك التي أوليتنيها و سأسعى جهدي لكي أستحق تقديرك الدائم، و أكون خلال عملي دائما كما كنت في اليوم الذي امتحنت فيه و أعدك بانني بل سأحاول التفوق على نفسي
تفضلوا بقبول فائق الاحترام
..........سعاد
Bir İşin Kabul Edildiğini Teyit Eden Bir Mektup
Tarih: ............
Sayın Direktör: ..........
İlk profesör ve direktörlerime çok derin minnettarlığımı belirtmem bir vazifemdir. Zira onların yardımseverliği, bağlılığı ve tecrübeliği sayesinde sizin yönetminizde çalışma imkanına sahip oldum.
Bana bu ayın onunda şirketinizde daktilo-steno olarak başlayabileceğimi belirtmemiz nedeniyle göstermiş olduğunuz itimattan teşekkür ederim. Sizin devamlı takdirinizi kazanabilmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.
Muhterem Beyefendi! Size, her zaman imtihan günündeki kadar başarılı olacağıma ve bunu daha da geçeceğime dair söz veriyorum.
Saygılarımla
Suad Düzenleyen scelik - 10Şubat2007 Saat 10:43 |
|
الطالب المجتهد
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |