![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Çeviri Atölyesi - Türkçe'den Arapça'ya Tercüme Çalışmaları | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yazar | Mesaj |
oguzrahmi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15Temmuz2009 Konum: Mersin Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15Temmuz2009 Saat 17:30 |
merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum. sizden ricam aşağıda yazdığım cümleyi arapçaya çevirebilecek arkadaşlardan İVEDİ yardım istiyorum. şimdiden Allah razıolsun Cümle: Allahın adıyla başladığın hergün sana huzur getirsin. |
|
![]() |
|
scelik
Moderator ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: Rize Gönderilenler: 7217 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: oguzrahmi
merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum. sizden ricam aşağıda yazdığım cümleyi arapçaya çevirebilecek arkadaşlardan İVEDİ yardım istiyorum. şimdiden Allah razıolsun Cümle: Allahın adıyla başladığın hergün sana huzur getirsin. الجُمْلَةُ: فَلْيَأْتِي الأَيَّامُ إِلَيْكَ بِالسَّعَادَةِ وَالطُّمَأْنِينَةِ طِيلَةَ الأَيَّامِ تَبْدَأُ بِهَا بِاسْمِ اللهِ. |
|
الطالب المجتهد
|
|
![]() |
|
ru-be-ru
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Ocak2009 Gönderilenler: 1344 ![]() |
كل يوم الذي تبدأ به بسم الله .فليأت اليك الهدوء
hocam böylede olabilirmi acaba.öğrenme amacıyla soruyorum
|
|
Allaha cc.a dayan,sa´ye sarıl,hikmete ram ol.
Yol varsa budur,bilmiyorum başka çıkar yol..... |
|
![]() |
|
oguzrahmi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15Temmuz2009 Konum: Mersin Gönderilenler: 0 ![]() |
sayın scelik yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Alah razıolsun
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |