![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlitam Öğrencileri Tanışma Bölümü | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
aelmadrid
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 281 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05Haziran2009 Saat 12:06 |
Arkadaşlar beklenen sınav tarihi nihayet belli oldu. İlgili arkadaşlar bir araya gelip görüş alış verişinde bulunursak memnum olurum. |
|
![]() |
|
aelmadrid
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 281 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
yiğido 58
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17Mayıs2009 Konum: Sivas Gönderilenler: 108 ![]() |
diyanetin tek ciltlik islsm ilmihali veya yine diyanet vakfinın 2 ciltlk ilmihalden çalışmanı tavsiye ederim.Allah kolaylık versin.Allah muvaffak eylesin....
|
|
![]() |
|
sokrates
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Şubat2009 Konum: Gaziantep Gönderilenler: 0 ![]() |
Arkadaşlar ben düz lise mezunuyum ama bu sene illahiyattan mezun oluyorum ben bu sınava girebilirmiyim
|
|
![]() |
|
melihimmm
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03Eylül2008 Konum: Eskisehir Gönderilenler: 190 ![]() |
giremiyoruz :(
|
|
BeNi KiMsElEr OkŞaMaZ mAdEm Öp BeNi AlNıMdAn Öp SeCcAdEm
|
|
![]() |
|
aelmadrid
Fakat söz konusu ilmihal çok kalın sınava çok az kaldı yetiştirememki
![]() |
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
Ya ben de çok üzgünüm ya yeterlliğe giremiyormuşum birinci sınıfta okuyorum ve düzlise mezunuyum yani ben seneye hoca olamayacak mıyım:(
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
Orjinalini yazan: aelmadrid
Birşey olmaz kardeşim ilihalden önemli olan kısımlara çalışırsın
Fakat söz konusu ilmihal çok kalın sınava çok az kaldı yetiştirememki ![]() |
|
![]() |
|
yiğido 58
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17Mayıs2009 Konum: Sivas Gönderilenler: 108 ![]() |
tek cılt olan sade ve anlaşılır ondan çalış.yetiştirirsin sınava kadar |
|
![]() |
|
aelmadrid
İNŞ
|
|
![]() |
|
ezmert
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06Eylül2007 Gönderilenler: 201 ![]() |
s.a arkadaşlar ben diyanetin 2 ciltlik ilmihaline çalışıyorum konuları çok güzel anlatmış yanlız akaid bölümünde mezhepleri almamış bazı ilmihallerde mezhepler akaid bölümündede var benim merak ettiğim mezhepler hadis usülleri gibi konulardan sorumlu olacakmıyız acaba
|
|
![]() |
|
muhyiddin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Ağustos2008 Gönderilenler: 73 ![]() |
Arkadaşlar içinizde bankaya yeterlik sınavı için para yatırmış biri var mı???
|
|
GEL ALLAH'A YÜRÜ YOL KAPANMADAN ZİKREYLE MEVLAYI DİLİN DURMADAN
|
|
![]() |
|
E.Nur
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 108 ![]() |
bugün gittim ama sistem yok dediler :((( hiç bi yerde sistem yokmuş.....
|
|
"Herşey kader ile takdir edilmiştir.Kısmetine razı ol ki rahat edesin"BSN
|
|
![]() |
|
siveka
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12Haziran2009 Konum: Ankara Gönderilenler: 29 ![]() |
yazılı sınavın 100 sorudan oluşacağı ve test şeklinde olacağı, 110 dk süre verileceğine ilişkin bir duyum aldım, sizlerin daha detaylı bilgisi var mıdır acaba?
|
|
![]() |
|
siveka
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12Haziran2009 Konum: Ankara Gönderilenler: 29 ![]() |
ben 9 haziranda yatırdım ve başvuru yaptım, ancak ilk gittiğimde (ziraat bankasının beşevler şubesine) sistem yok dediler. halk bankasının küçükesat şubesinden kolaylıkla hallettik işlemleri hamdolsun.
|
|
![]() |
|
adriatik
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06Mart2008 Gönderilenler: 198 ![]() |
ayrıntılı bilgi www.meb.gov.tr var
Düzenleyen adriatik - 12Haziran2009 Saat 14:44 |
|
İman hem nurdur hem kuvvettir, evet hakiki imanı elde eden adam kaninata meydan okuyabilir B.S.N
|
|
![]() |
|
meczub
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Nisan2009 Gönderilenler: 108 ![]() |
Orjinalini yazan: siveka http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/Duyurular/2009/sud28_diyanet.pdf
yazılı sınavın 100 sorudan oluşacağı ve test şeklinde olacağı, 110 dk süre verileceğine ilişkin bir duyum aldım, sizlerin daha detaylı bilgisi var mıdır acaba? burdan öğrenebilirsin
|
|
![]() |
|
siveka
Orjinalini yazan: meczub
http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/Duyurular/2009/sud28_diyanet.pdf burdan öğrenebilirsin Allah razı olsun hocam
|
|
Enginlerin kuşudur düşünce, kelimelerin kafesinde kanatlarını açsa da uçamaz..
|
|
![]() |
|
miyase
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27Ocak2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
çok sagol kardeş Allah razı olsun
|
|
![]() |
|
global
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Nisan2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 260 ![]() |
Arkadaşlar bu yeterlilik sınavını kazanırsak ne gibi haklarımız olucak?Peki kur'an kursu öğretmeni olursak tayin mi olucak?Bulunduğumuz yerde görev yapabilir miyiz?Ayrıca fıkıh konusunda cok zayıfım hangi kitaplar anlaşılır acaba?Birde yerinde bir hocayla güzel bir fıkıh dersi alınabilecek yerler var mı ?Bilgisi olanlar paylaşırsa cok sevinirim.Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
meczub
Orjinalini yazan: global
Arkadaşlar bu yeterlilik sınavını kazanırsak ne gibi haklarımız olucak?Peki kur'an kursu öğretmeni olursak tayin mi olucak?Bulunduğumuz yerde görev yapabilir miyiz?Ayrıca fıkıh konusunda cok zayıfım hangi kitaplar anlaşılır acaba?Birde yerinde bir hocayla güzel bir fıkıh dersi alınabilecek yerler var mı ?Bilgisi olanlar paylaşırsa cok sevinirim.Teşekkürler. Sınavı 70 ve üzeri puan ile geçtikten sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen meczub - 12Haziran2009 Saat 22:56 |
|
![]() |
|
meczub
Orjinalini yazan: siveka
Orjinalini yazan: meczub
http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/Duyurular/2009/sud28_diyanet.pdf burdan öğrenebilirsin Allah razı olsun hocam hocammı
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moses
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10Haziran2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Yahu arkadaşlar ben 97 de mezun oldum ama fıkıhtan falan hiç çekinmiyorum.Hele de sorular test usulu gelecekse.Sakin olun yaa.Sizler bunu mükemmelen halledeceksiniz.Sadece sözlü ve uygulamalı sınava kısmen hazırlanın panik olmayın bir tür iş görüşmesi gibi bakın.Bireysel olarak kendinizi yeterli görüyorsanız mesele odur.Ötesini takmayın.
|
|
![]() |
|
miyase
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27Ocak2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
arkadaşlar yeterlilik sınavı ne kadar arayla yapılıyor
|
|
![]() |
|
yiğido 58
belirli bir uygulama yok kardeş.bundan önceki 2006 da yapılmiştı.diyanetin ne zaman aklı eserse ozaman.
|
|
![]() |
|
global
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Nisan2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 260 ![]() |
Peki diyelim yeterliliği kazandığım halde bu sene herhangi bir nedenle hemen göreve başlamak istemedim ve müftülüğe başvurmadım.Ne kadar süre sonra hakkım ölür?Yada ölür mü?
|
|
![]() |
|
meczub
yeterliliğin miyadı 3 yıl oldu diye biliyorum yani sınav üç yılda bir yapılacakmış.nette bayağ bi baktım bu konulara yani oralardan biliyorum kesin bilgiyi diyanet verir. |
|
![]() |
|
global
Yani 3 yıla kadar hakkım var mı?Parayı istanbul da hangibankalara yatırabiliyoruz?
|
|
![]() |
|
meczub
aşağdak linklerden görebilirsin.ve diyanet duyurular kısmından
|
|
![]() |
|
global
Benim bilgisayar hepsini açmıyor.Bankalar konusunda biri beni aydınlatsın.İst. için.
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |