![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlitam Öğrencileri Tanışma Bölümü | |
![]() |
|
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
yiğido 58
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17Mayıs2009 Konum: Sivas Gönderilenler: 108 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler atalay gardaş.ilitam okuyormusun yoksa hazırlanıyormusun..
|
|
![]() |
|
*VeRa*
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Ocak2008 Gönderilenler: 209 ![]() |
nezihecim ifadelerini ilitamlı olarak çok iyi anladım
![]() henüz ilitam adayı olanlar siz de ilitamlı olun anlayacaksınız
![]() |
|
![]() |
|
yiğido 58
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17Mayıs2009 Konum: Sivas Gönderilenler: 108 ![]() |
inşaallah....
![]() |
|
![]() |
|
nezihe
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04Haziran2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
vera cııım
![]() anlaşılmak ayrı bir haz..
|
|
Ah bu insanoğlu işine yarayan her yalanı,hakikatin üstünde görür...
|
|
![]() |
|
*VeRa*
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Ocak2008 Gönderilenler: 209 ![]() |
napıyım bacım benim memleketimde sınava giremiyorum bende girebileceğim memlekete gidiyorum geliyorum..işte geldim burdayım :))) |
|
![]() |
|
ATALAY
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Aralık2008 Gönderilenler: 1576 ![]() |
يااخي YİĞİDO 58 اناتخرجت من كلية اللاهيات |
|
![]() |
|
yiğido 58
atalay gardaş benim anladığım mezun olmuşsun. hayırlı olsun.darısı iltam okuyan ve ilitamı kazanacak olan kişilere(bana da).
|
|
![]() |
|
c.ali
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01Haziran2009 Konum: Kahramanmaraş Gönderilenler: 57 ![]() |
slm arkadaşlar.ANKARA YADA SAKARYA PUNLARIYLA İLGİLİ BİLGİ VAR MI? HANGİSİNİN PUNANI YÜKSEK?
![]() |
|
![]() |
|
yiğido 58
c.ali kardeş sakarya bu sene ilk defaaldığı için o konuda hiiçbir bilgi yok.ankara ise geçen yıl en son287 ile aldı..
|
|
![]() |
|
c.ali
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01Haziran2009 Konum: Kahramanmaraş Gönderilenler: 57 ![]() |
yiğido
kardeş ankaranın 2250 kişi alacağğnı söyleyenler var bu konuda bilginiz var mı? |
|
![]() |
|
yiğido 58
bundan 2 ay önceki söylentiler...aslı yok.çalışmaya devam.ALLAH kolaylık versin.
|
|
![]() |
|
siveka
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12Haziran2009 Konum: Ankara Gönderilenler: 29 ![]() |
ilk etapta örgün eğitim düşünüyorum -çok hayalperestim
![]() ![]() |
|
Enginlerin kuşudur düşünce, kelimelerin kafesinde kanatlarını açsa da uçamaz..
|
|
![]() |
|
yiğido 58
hayırlısı bakalım inşaallah kazanırsın....başarılar
|
|
![]() |
|
siveka
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12Haziran2009 Konum: Ankara Gönderilenler: 29 ![]() |
Orjinalini yazan: yiğido 58
hayırlısı bakalım inşaallah kazanırsın....başarılar Allh razı olsun hocam, inşallah tüm kardeşlerim istedikleri yeri kazanır hayırlısıyla..
|
|
|
|
![]() |
|
fethiyee
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07Mart2009 Konum: Sakarya Gönderilenler: 0 ![]() |
sa arkadaslar..sakarya ılahıyat ve ankara ılahıyat kac ogrencı alıo acaba?*bıde orgun ogretıme gecme sanısmız var mı bılen varsa solerse sevınırım..allaha emanet olun..
|
|
![]() |
|
siveka
Orjinalini yazan: fethiyee
sa arkadaslar..sakarya ılahıyat ve ankara ılahıyat kac ogrencı alıo acaba?*bıde orgun ogretıme gecme sanısmız var mı bılen varsa solerse sevınırım..allaha emanet olun.. ÖSYM'nin Mayıs ayında açıkladığı kılavuzdan edinilen bilgiye göre Ankara İlitam 750 (50 yurtdışı+700 türkiye olmak üzere); Sakarya İlitam ise 500 kişi alıyor. Sakarya İlitam ve Ankara İlitamın ayrıntıları için resmi web sitelerine bakabilirsiniz.
örgün eğitim için de oldukça yüksek bir puan almanız koşuluyla geçiş hakkınız var. 19 üniversite(ilahiyat fakültesi) dikey geçiş yoluyla öğrenci almakta ve toplam kontenjan 145. Marmara Üniversitesi 25(20 normal+5 de ikinci öğretim olmak üzere) kişiyle örgün eğitimde en çok öğrenci alan üniversitelerin başında geliyor. diğerleri de 2-10 arasında değişen sayılarda öğrenci alıyor. örgün eğitim kontenjanlarına yerleşmeyi arzu ediyorsanız sözel notunuzun oldukça yüksek olması ve bunun yanısıra sayısaldan epeyce net çıkarmanız halinde yerleşebilirsiniz inşallah. |
|
|
|
![]() |
|
fethiyee
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07Mart2009 Konum: Sakarya Gönderilenler: 0 ![]() |
saolun allah razı olsun..ıns sayısalı basarabılırsem korkum yok da bakalım artık hayırlısı olur ıns hepımız ıcın..
|
|
![]() |
|
siveka
sayısalda çok fazla zorlanacağınızı sanmıyorum. DGS gerçekten farklı bir sınav. yani bir ÖSS gibi değil mesela. sorular zor değil sadece biraz yorum gerektiriyor. geçen yıl çıkan matematik sorularına bakmanız dahi gönlünüze su serpecektir.
|
|
|
|
![]() |
|
demir leydi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Temmuz2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
arkadaşlar ankaranın ön başvuru tarihi 10 -14 ağustos sakaryanın 17 - 24 ağustos ya o ya o yapacaklar sanırım..
![]() |
|
![]() |
|
yiğido 58
hakkımızda hayırlısı..hele bu foruma mes yazan oldu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rabia erva
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30Temmuz2009 Konum: Kırşehir Gönderilenler: 0 ![]() |
ankara öncelikli tercihim ama sakarya bu yıl öğrenci alcak mı?
|
|
![]() |
|
Nurulhak
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Kasım2006 Gönderilenler: 270 ![]() |
alacak
|
|
![]() |
|
mezunum:)
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Haziran2010 Konum: İstanbul Gönderilenler: 108 ![]() |
arkadaşlar dua edinde malatya 8.liste acıklasın kaç kişinin umudu o listeye bağlı bende dahil :)
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |