![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Üyelik İşlemleri | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yazar | Mesaj |
_Berceste_
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Mayıs2009 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05Mayıs2009 Saat 00:18 |
EsSelamü Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatühü Değerli onlinearabic.net üyeleri..
Ben de bu değerli aileye katıldım.. Arapça kursu öğrencisiyim.. Henüz fazla inceleyemedim ama bana faydalı çok şey bulacağımdan eminim, sizlerin vesilesiyle.. İki cihan saadetimiz olan Rehberimiz Kur'an'ı anlamak ve yaşamak gayesiyle öğrenmek niyetindeyiz Arapça'yı.. Rabbimiz bu yolda hepimize kolaylıklar versin, muvaffak eylesin.. Hayırlı paylaşımlarda buluşmak duası ile.. Fii Emanillah.. |
|
![]() |
|
meczub
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Nisan2009 Gönderilenler: 108 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin kardeşim.çok güzel temeniler.Allah razı olsun hepimizi muvaffak eylesin.Evet hem hafız olupta hemde arapçayı çok iyi bilmek.Ah inşallah İnşallah. Düzenleyen meczub - 12Mayıs2009 Saat 03:21 |
|
![]() |
|
E.Nur
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 108 ![]() |
aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu ebeden daimen.. hoşgeldiniz....dua ve temennileriniz için canı gönülden aminnn diyorum Allah razı olsun...Allah a emanet olun..
|
|
"Herşey kader ile takdir edilmiştir.Kısmetine razı ol ki rahat edesin"BSN
|
|
![]() |
|
anzotli
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 265 ![]() |
hoş geldiniz umduğunuzdan çok şey bulacaksınız.arapça konusunda bir şeyler bilen insanları gördükçe öğrenmek zor olmadığını da anlıyacaksıznız
|
|
![]() |
|
_Berceste_
Orjinalini yazan: meczub hoşgeldin kardeşim.çok güzel temeniler.Allah razı olsun hepimizi muvaffak eğlesin.Evet hem hafız olupta hemde arapçayı çok iyi bilmek.Ah inşallah İnşallah. Hoşbulduk kardeşim. Allahü Teala sizlerden de razı olsun.. Teşekkür ederim..
Hafızlığa çok imrendim her zaman.. Her yaşta olunabileceğine dair de teknikler geliştirildi.. Rabbimiz o yükü kaldırmayı nasip ederse, hala niyetim var diyebilirim hafızlık için.. Olmazsa da, Arapça öğrenerek bile O'nun 1400 yıl önceki mektubunu, anlayarak okumak gayesindeyim inşallah.. Rabbimiz yardımcımız olsun.. Dua ile. |
|
![]() |
|
_Berceste_
Orjinalini yazan: E.Nur aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu ebeden daimen.. hoşgeldiniz....dua ve temennileriniz için canı gönülden aminnn diyorum Allah razı olsun...Allah a emanet olun.. Hoşbulduk.. Allah sizden de razı olsun..
Rabbimiz, hepimizi muvaffak eylesin.. Selam ve Dua ile. |
|
![]() |
|
_Berceste_
Orjinalini yazan: anzotli hoş geldiniz umduğunuzdan çok şey bulacaksınız.arapça konusunda bir şeyler bilen insanları gördükçe öğrenmek zor olmadığını da anlıyacaksıznız Amin, inşallah..
Çok verimli olacağı kanaatindeyim ben de inşallah.. Emek sahiplerinden ve ilimlerinden istifade edeceğim herkesten Rabbimiz razı olsun.. Selam ve Dua ile. |
|
![]() |
|
muhyiddin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Ağustos2008 Gönderilenler: 73 ![]() |
aleyküm selam hoşgeldin değerli kardeşim sizlerin aramıza katılması bize manevi güç veriyor, bu yolda azmimiz ve sabrımız artıyor. |
|
GEL ALLAH'A YÜRÜ YOL KAPANMADAN ZİKREYLE MEVLAYI DİLİN DURMADAN
|
|
![]() |
|
_Berceste_
Orjinalini yazan: muhyiddin aleyküm selam hoşgeldin değerli kardeşim sizlerin aramıza katılması bize manevi güç veriyor, bu yolda azmimiz ve sabrımız artıyor. Rahman sizlerden razı olsun.. Bilgi amaçlı siteniz de bizler gibilere cesaret ve güç veriyor.. Emin olun..
İstifadeleniyoruz hamd olsun.. Selam ve Dua ile. |
|
![]() |
|
LaRa_
Faal Üye ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 22Ekim2007 Gönderilenler: 1082 ![]() |
ve aleyküm selam degerli kardesim.. Aramiza hosgeldiniz..Üyeliginiz hayirli ve daim olsun.. |
|
Müjdecim, kurtaricim, Efendim, Peygamberim;
Sana uymayan ölcü, hayat olsa teperim.. |
|
![]() |
|
_Berceste_
Orjinalini yazan: Meysun ve aleyküm selam degerli kardesim.. Aramiza hosgeldiniz..Üyeliginiz hayirli ve daim olsun.. Allah razı olsun kardeşim.. Hoşbulduk.. Amin inşallah, sizler arasında daim olmam duası ile..
Teşekkür ederim.. Rabbimize emanet olunuz. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |