![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Profesyonel & Amatör Tercüme Çalışmaları | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
FTMGL
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04Aralık2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 196 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16Ocak2007 Saat 21:23 |
![]() |
|
![]() |
|
aysegulergun
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06Ekim2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 273 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
اكتب كتابك اكبر من فضلك,لان استطيع ان أقر selametlee.... |
|
![]() |
|
Ersil
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: Malatya Gönderilenler: 592 ![]() |
أرجو منك ان تكتب بخط كبير لاني لا اقدر القراءة ===================
لو سماحتك تكتب الخط اكبر شوي
===================
bide böyle deneyin belki anlar
|
|
Bilende O Bildirende
|
|
![]() |
|
Fatih
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07Kasım2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 108 ![]() |
اكتب كتابك كبير ya böyle
اكتب مقالك كبرا yada böyle yazarsan anlaşılır heralde ama fasın arapçası karışık kardeş fıransız sömürgesi altında olduğu için arapçaları fıransızcayla karışıyor Düzenleyen Fatih - 16Ocak2007 Saat 21:43 |
|
![]() |
|
FTMGL
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04Aralık2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 196 ![]() |
اكتب كتابك كبير من فضلك.لان ما اقراء
diye yazdım ben.Kısmen de olsa benziyo ilk yazılan ile.Anlatamadım bir türlü derdimi ona işte.İKinci öneriyi sunayım bir de. Sağolun arkadaşlar yardımınız için.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |