![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pratik Arapça Nedir? Nasıl İşler? | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
ahmet zaza
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18Mart2009 Konum: Bingöl Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22Mart2009 Saat 14:44 |
مرحبا
اسمي احمد انا طالب الي العلم العربي Düzenleyen ahmet zaza - 22Mart2009 Saat 14:46 |
|
![]() |
|
bifenaki
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Ocak2007 Gönderilenler: 109 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ERBİL AKARSU
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Nisan2009 Konum: Mersin Gönderilenler: 0 ![]() |
ene bihayr elhamdülillagh
|
|
![]() |
|
ahmet zaza
من اين انت يا اخى
|
|
![]() |
|
sanca
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Nisan2009 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
ene etekellemu ma kum min india ve aslan ene min turkey Düzenleyen sanca - 29Nisan2009 Saat 18:21 |
|
![]() |
|
sanca
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Nisan2009 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
uhibbukum fillah ve ene maakum bade hazal yevm inshallah
|
|
![]() |
|
sanca
merhaba ahmad eyne ente fiy hazihil ayyam?
|
|
![]() |
|
Melani
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28Mayıs2009 Konum: Mersin Gönderilenler: 0 ![]() |
slm bnde yeniyim:) pratik arapça öğrenmek istiyorum türkçe okunuşlarıyla yazarsanız çok memnun olurum. çünkü burdan çok faydalanıyorum sağlıcakla kalın. |
|
![]() |
|
ibrahimoruc
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Ocak2009 Gönderilenler: 2487 ![]() |
الأجوبة الثلاثة علي الأسئلة الثلاثة أتي رجل واحد إلي الشمس التبريزي فقال أريد أن أسئل بضع أسئلة السؤال الأول أنتم تدعون أن لله واحد في العالم أما نحن لا نراه الثاني الشيطان خلق من نار كيف يعذب بها الثالث دعوا الناس فاليفعلوا ما شاؤا
أما بعد فرمي الشمس التبريزي التراب علي رئس السائل فشكاه إلي القاضي فقال القاضي إلي الشمس لم رميت التراب علي رئسه فقال الشمس لم أرم أجبت به فغضب فسئل كيف أجبت أضح بدأ أن يضح
هل له صداع فاليرني إنه خلق من تراب عذب بالتراب يا قاضي أفعل ما أشاء أنا أردت أن أرمي التراب فرميت به بعد ذالك فبهت الذي شكي فسكت فذهب
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Her zaman her yerde gerçek ol gerçek
Gerçek değil isen ellerini çek Kuran-ı kerim bir bahçedir bismillah çiçek Bize bu bahçenin kokusu lazım |
|
![]() |
|
ahmet zaza
اهلا يا اخى كتب المسءلة المهمة جدا شكرا جذيلا
|
|
![]() |
|
ahmet zaza
merhaba kardeşim arapça dil eğitimi seviyeniz nedir pratik teorik bir çalışmanız oldu mu
|
|
![]() |
|
ahmet zaza
اسمي احمدadım ahmetانا من مدينة ذاذييben zazaların şehrindenimما اسمكadın nedirمن اين انت يا اخيsen nerelisin kardeşimاجوب من فضلكlütfen cevap veriniz
|
|
![]() |
|
ahmet zaza
من اين انت nerelisiniz
|
|
![]() |
|
ibrahimoruc
sa ahmet zaza nasılsnz dın kardesım rabbımın kulu nasıslız cok sevıyorum ben yenı kardeslerımle tanısmayı ben ıstanbulda ıkame edıyor lakın sıvaslıyım selametle yazımda yanlıslarımolabılır bız cehalet denızın balıklarıyız esen kalın
|
|
Her zaman her yerde gerçek ol gerçek
Gerçek değil isen ellerini çek Kuran-ı kerim bir bahçedir bismillah çiçek Bize bu bahçenin kokusu lazım |
|
![]() |
|
Melani
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28Mayıs2009 Konum: Mersin Gönderilenler: 0 ![]() |
meraba benim arap alfabesi hakkında herhangi bilgim yok ne yazık ki. önce pratiğini öğrenmek istiyorum bir dilin grameri olmassa olmaz biliyorum ama şu an bunun için zamanım yok, önce konuşmak istiyorum bana yardım eder, fikir verirseniz çok memnun olurum. sağlıcakla kalın.
|
|
![]() |
|
ahmet zaza
تشرفنا بمعرفتك tanıştığımıza sevindim
allah için sevmek ve allah için buğzetmek neticesi en makul olan bilinçli bir ibadettir
فى امان الله allahaısmarladık Düzenleyen ahmet zaza - 07Ağustos2009 Saat 17:06 |
|
![]() |
|
ahmet zaza
مرحبا بك merhaba
اسمي احمد ismim ahmet ما اسمك adınız nedir اسمي كريم adım kerim ما هو لقبك soyadınız nedir لقبي جان soyadım can تشر فنا بمعرفتك tanıştığımıza sevindim هل تعرف اللغة العربية arapça biliyor musunuz نعم اتكلم اللغت العربية evet,arapça konuşurum الى اللقاء görüşürüz Düzenleyen ahmet zaza - 07Ağustos2009 Saat 17:01 |
|
![]() |
|
Melani
çok teşekkürler bunlar çok anlaşılır olmuş ahmet zaza allaha emanet ol sağlıcakla.
|
|
![]() |
|
didocan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28Eylül2009 Gönderilenler: 89 ![]() |
selam bende yeniyim arapça hakkında az bilgim var bende yararlanmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok ve niye arapça yazıların harekeleri yok
|
|
![]() |
|
ibrahimoruc
selam dıdocan kardesım arapca harekesız olaraak olur zaten ama kuranı kerım ınsanlar karıstırma yyapmasın dıye harekelenmıstır bu sekılde hatırımda kalmıs selametle
|
|
![]() |
|
didocan
teşekkürler galiba zorlanıcam ama kuranda harekesiz olduğunda bir ayet üzerinden yaklaşık 14 mana bile çıkıyormuşş
|
|
![]() |
|
didocan
مرحب اسمئ دئدم ان تلمىزتن ان من استنبل
|
|
![]() |
|
ibrahimoruc
أهلا و سهلا بيننا يا أخي الحارص علي هذه اللغة الجميلة |
|
![]() |
|
didocan
inşallah sizin yardımlarımnız sayesinde demek istedim inş doğrudur انشااللة اَنْتُم مُؤَازَرَةبِوِسَاطَةِ Düzenleyen didocan - 01Ekim2009 Saat 16:35 |
|
![]() |
|
men enti
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Aralık2009 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
مرحبا بك ىا اصدقا ء انا اصوما ارئد اتكلم اللاغة عربية.inş olmuştur .
![]() |
|
![]() |
|
men enti
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Aralık2009 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
zaten arapça başlı başına çok kapsamlı bir dil.didem kardeşim.harekeli de ayni harekesizde bence |
|
![]() |
|
karakule70
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31Aralık2009 Konum: Karaman Gönderilenler: 0 ![]() |
سلام عليكم مرحبا بكم,اسمي فاتح يكسك,انا اعيش من فرنس,
من ليلأون,انا عامل,أعمل معا اصدقاءي بجانب المسجد كبرة,اسمه ،المسجد البدر،
|
|
![]() |
|
mercan44
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30Kasım2006 Konum: Kayseri Gönderilenler: 0 ![]() |
bende
|
|
![]() |
|
halepli
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21Kasım2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
selamunalaykum ben muhammed
ben sueyeliyim turkçe oğrenmek istiyorum ama bu setiye nasıl kulanacağim bilmiyorum birde turkçem çok zaif
siz bana yardim edebilirmisiniz
şimdi den teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
necibe
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Ocak2010 Gönderilenler: 108 ![]() |
مرحبا محمد كانني اعرفك
|
|
خيركم من تعلم القران وعلمه
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |