Konu: Arabca ögrenmek istiyorum Gönderim Zamanı: 02Ocak2007 Saat 22:58
Selam Aleikum w.r w.b
bende arapca ögrenmek istiyorum yeni üye oldum. insaALLAH bu site ile ögrene bilirim. Allah sitede emegi gecenlerden ve burda arapca ögrenmek icin bulunanlardan razi olsun.
Gönderim Zamanı: 06Şubat2007 Saat 13:34
S.a Arkadaşlar.Fatih te sahra dil kursu denen bir yer var..20 yıllık arapça kursu..Şu an sıfırdan bir sınıf açılacak..İlgilenenlere irtibat bilgilerini verebilirim..
bahsettiğin Sahra Dil kursunun irtibat bilgilerini verirsen biz de duyurular bölümünde yayınlarız. Böylece katılmak isteyen bir çok arkadaşımız haberdar olmuş olur.
tesekkür ederim. evet sifirdan baslamak istiyourm. biraz bilgim var arapca egitim aldim ama zorla bir egitim oldugu icin cok sey ögrenmedim. dini konuda bilgilendigim icin simdi sifirdan arapcaya baslamak istiyourm. yardimci olursaniz cokk tesekkür ederim Allah razi oslun.
Gönderim Zamanı: 09Şubat2007 Saat 11:50
Orjinalini yazan: al-islam1989
Wa Aleikum Salam
tesekkür ederim. evet sifirdan baslamak istiyourm. biraz bilgim var arapca egitim aldim ama zorla bir egitim oldugu icin cok sey ögrenmedim. dini konuda bilgilendigim icin simdi sifirdan arapcaya baslamak istiyourm. yardimci olursaniz cokk tesekkür ederim Allah razi oslun.
Selametle...
ben de senin gibi yarım yamalak bi arapçaya sahiptim,şimdi bi kursa gidip geliştirmeye çalışıyorum.Arapça çok zevkli bi dil,hele bide kutsal yanı olduğunu bilmek daha da zevkli hale getiriyo.
yarım bilgilerle kaldığın yerden devam etmek yerine,sıfırdan başlamak bence de daha mantıklı.İnşAllah başarılı olursun.forumun Sarf-Nahiv kısmındaki bilgiler oldukça faydalı.Özellikle Arapca Gramer başlığı altındaki paylaşım süper,tavsiye ederim.bi takım şeyleri oturtmamda bana çok faydalı oldu.
Selametle...
ben de senin gibi yarım yamalak bi arapçaya sahiptim,şimdi bi kursa gidip geliştirmeye çalışıyorum.Arapça çok zevkli bi dil,hele bide kutsal yanı olduğunu bilmek daha da zevkli hale getiriyo.
yarım bilgilerle kaldığın yerden devam etmek yerine,sıfırdan başlamak bence de daha mantıklı.İnşAllah başarılı olursun.forumun Sarf-Nahiv kısmındaki bilgiler oldukça faydalı.Özellikle Arapca Gramer başlığı altındaki paylaşım süper,tavsiye ederim.bi takım şeyleri oturtmamda bana çok faydalı oldu.
Sagol kardesim Allah razi olsun... InsaALLAH bakarim o yerlere bu aralar pek vaktim olmuyor ama sifirdan baslamak gercekten yi olacak benim icin...
insaALLAH benim icinde faydali olur. Cazakallah Khayran
Gönderim Zamanı: 19Mart2009 Saat 12:51
merhaba imam hatip lisesi mezunuyum ayrıca emsile ve bina okudum ama yinede takıldığım yerler var temelim var yok değil ama yinede iyi bir kurs istiyorum
esseleemu aleykum. Merhaba kardeşler. Adana'da olup da arapça öğrenmek isteyen varsa isterse ihl'ye yönelik isterse ilahiyat fakültesine yönelik isterse sıfırdan olmak üzere öğrenmek isteyen varsa. Benimle irtibata geçebilir. İki sene zaman zarfında Beyrut'ta Arap Dili ve Edebiyatı bölümünü okudum. Faydalanmak isteyen arkadaşlar varsa kurs açacağım adanada. Müracaatlarınızı bekliyorum.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma