![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arapça'yı Nasıl Öğrendim? - كيف تعلمت اللغة العربية؟ | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
subhanallah
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Aralık2006 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11Aralık2006 Saat 18:45 |
Bana hoş geldin arkadaşlara hoş bulduk diyerek Fergim arkadaşın sorusuna şöyle cevap vermek istiyorum Arkadaş Ülkemdeki Arapça ile Okuldaki Arapça arasındaki farkı istemin....
Ben aslında Arapçayı öğrenmeye Ülkemde başladım ancak iç karışıklardan dolayı Ülkemde devam edemedim ve 1999 yılında Pakistane gittim, yaklaşık iki sene orda kaldım Arapçayı bu iki sene içerisinde orda öğrendim.
farkı şu Pakistan daki medreselerde dini konular genellikle iki dille öğretiliyor:Orduca ve Arapça. Ben Arapçayı o anda çok bilmememe rağmen Arapça kısmını seçtim ve 3 ayde çok sıkıntı cektik bu konuda. ama hep arapça ile uğraşmak zurunda kaldığım için mecburen öğrendim. ordaki dersler,sınavlar, sorular vs... hep arapça idi okulda ki arapça ise bir ders programı dır ve ona bağlıdır. programa göre belli kitaplar okutuluyor.ve şunu ifade edeyim ben arapça dersinde de arapçadan daha ziyada türkçeyi öğrendim çok ilginç değilmi? çünkü dersler hep tercüme ağırlıklı ve gramere bağlı idi pratik yönü çok zaiftir hatta hiç yoktur.......,,
ben Acizane arkadaşıma da teşekkürederim ve ona da hoş buduk derim. Şunu söyleyeyim; ben yardıma sever biriyim ve yapabileceğim kadar yardım etmeye hazırım... özellikle sana tabi.....
selametle teşekkürler//// ادعو الله ان یوفقنا لما یحبه و یرضابه من القول و الفعل والعمل و النیة
|
|
![]() |
|
nurbonu1453
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14Ocak2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |