![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlitam Öğrencileri Tanışma Bölümü | |
![]() |
|
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 7 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
musab kaplan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30Ağustos2007 Konum: Elazığ Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür berre
|
|
![]() |
|
mbagci9
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Mart2007 Gönderilenler: 535 ![]() |
kıymetli berre kardeş vermiş oldğun bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben önlisansa yeni başladığım için bu bilgiler benim için çok mühim bilgiler oldu. forumun ilitam bölümü ile ilgilenmeden önce önlisansı nasıl olsa bitiririz 50 -60 her neyse bir şekilde geceriz diye düşünüyordum.İLitama girme çabası içinde olan arkadaşlarımızın yapmış olduğu netleri ve verdiği bilgileri görünce mecburen çıtayı yükseltmek zorunda kaldık. tüm forum sakinleri ve tüm arapça severler için hayırlısı olur inşallah
|
|
![]() |
|
zesuka
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Mart2007 Konum: Eskişehir Gönderilenler: 0 ![]() |
ilitam harçları ilk yıl 1600ytl veya 1400 civarında diye duydum yıllık...
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
dgs sonucum geldııııı
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
arkadaslar basvuru ucretını basvuru tarıhlerı olan 3-7 eylul tarıhlerı arasında ankara unv. uzaktan egıtım merkezı 17 nın;(ankuzem) t.c ziraat bankası ankara tandogan şube 17 e 50 ytl yatırılması gerekıyor
|
|
![]() |
|
berre_nur
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 108 ![]() |
s.a. sevgili nazlı, dgs sonuçların geldiğine göre netlerini yazabilir misin puanını çok iyiydi sanırım ...merak ettim.... |
|
çaresizseniz çare sizsiniz...
|
|
![]() |
|
musab kaplan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30Ağustos2007 Konum: Elazığ Gönderilenler: 0 ![]() |
berre benim puan 251 diplama 61 girme umudu varmı söylersen sevinirim
|
|
![]() |
|
idinc
a.s berre_nur sozel netım 75,sayısal netım 71 olarak geldı tahmınlerıme yakınmıs sonucum
|
|
![]() |
|
berre_nur
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 108 ![]() |
maşallah ... tebrik ederim...ilahiyat okumanıza rağmen bir sayısalcı gibi netler çıkarmışsınız
![]() sayın musab kaplan 251+31,5=281,5 eder . önceki sene bu puana yakın olanlar girmiş sanırım... ama bu sene kaç kişi başvurur, puanları nasıl olur bunu bilmiyoruz. ben kendimi de bilmiyorum.yani sıralamalarda belli olacak .sabredelim başvuruya az kaldı...herkes için hayırlısı...
|
|
|
|
![]() |
|
idinc
انا الان لا اعلم اى شيء نكتب. مثلا
|
|
![]() |
|
berre_nur
ان تتفكر ; تتعلم
|
|
|
|
![]() |
|
idinc
قلت قولا صدقا، يا صديقتي : )
|
|
![]() |
|
ibn-i-islam
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08Eylül2007 Konum: Diyarbakır Gönderilenler: 357 ![]() |
.إن نتفكر نكن موجودين كما قال واحد من الفلاسفة: أتفكر إذا أنا موجود
![]() Kardeşler benimde dgs puanım şöyle 257.807, diploma notum ise: 76.13
sözel doğrum: 74, yanlış: 6
sayısal doğrum: 12
yanlış: 3
Eğer muhal olduğunu bilmeseydim "inşallah bütün kardeşler kazanır diye dua ederdim"
Vesselam....
|
|
![]() |
|
OZER61
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
İİ GÜNLER ARKADAŞLAR TOPLAM EKLEMELİ PUANIM 271 SİZCEGİREBİLİRMİYİM....
|
|
![]() |
|
OZER61
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
Bİ ŞEYİ HATIRLATALIM BE SENE TÜRKİYE KONTEJJANI 225 ARTILRILDI GEÇEN SENEKİ TÜRKİYE KONTEJJANI 475 İDİ İNŞAALLLAH GİRERİZ ... |
|
![]() |
|
idinc
syn forum ruzgarı haklısınız basvurmak yanlıs bır ıfade ve malesfkı bende ılıtam basvuruları baslıgı ıle yanlıs bır ıfade kullanmıs oldum .dıkkatsız davrandık malesef..
|
|
![]() |
|
idinc
Muhtereme Nazli_ kardeşim,
Birşeyler yanlış gittiğini anlamak, doğruya atılan ilk adımdır... Bu husustaki fikir desteğiniz için teşekkür ederim...
Bizler, şuurlu şahsiyetler olarak herkesten daha çok mes'uliyetimizi müdrik olmalıyız kanaatindeyim...
VEsselam.....
|
|
![]() |
|
idinc
evet forum ruzgarı haklısınız ıns. bundan sonra daha dıkatlı kullanmaya calısırız ..
|
|
![]() |
|
çamlıca
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
slm benim puanım 242 notum 60 700e
girme şansım varmı
|
|
![]() |
|
berre_nur
aleyküm selam,bence bu saatten sonra girebilirsiniz , giremezsiniz muhabbeti yapmak yerine beklemek daha yerinde olur sanırım .bekleyelim,görelim inş.sonucumuzu.rabbim hepimiz hakkında hayırlı olanı versin. peygamber efendimizin buyurduğu gibi; Allah sabredenleri sever.
|
|
|
|
![]() |
|
mirza
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Eylül2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
sizin girmae olasığınız yüksek kontenjan arttı malumunuz ben bu yıl ilitam 2. sınıftayım girecek arkadaşların allah yardımcısı olsun inşallah herkes yerleşir
|
|
![]() |
|
idinc
syn mırza dersler konusunda yardım alıyormusunuz?genelde arapcadan yardım alınıyor dıye duydum..
|
|
![]() |
|
tuzun32
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17Eylül2007 Konum: Antalya Gönderilenler: 0 ![]() |
BENIMDE PUANIM 265 ORTALAMAM 78 SANSIM NE ACABA
|
|
![]() |
|
aelmadrid
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 281 ![]() |
tuzun 32 http://ilitam.ankara.edu.tr/ bu adresten bakın sonuçlar açıklandı .
|
|
![]() |
|
ASİYE
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
MERHABA
|
|
![]() |
|
ASİYE
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
selam arkadaşlar. benim diploma notum 74.89 olduğu halde dgs de AÖBP nım50 olarak hesaplanmış sizce bu normal mi. hatta bu sene 74 sözel, 2 sayısal netle 243 puan aldım. eklemeli 280 civarında puanla 79. yedekteyim.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aelmadrid
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 281 ![]() |
Selam asiye. Bende senin gibi sınav mağduruyum. Ama merak ettiğim bir şey var benim DGS puanım 250,776 Diploma notum ise 60.20 yedek listeye bile giremedim. Nasıl iştir bu anlamış değilim valla. Bütün ümidimi kaybettim. Benden düşük puan alan arkadaş diploma notu benden 14 puan yüksekti 287. oldu ama ben yedeğe bile giremedim.
![]() |
|
![]() |
|
aelmadrid
Bu arada kendi üzüntümden kazanan kardeşlerimi tebrik etmeyi unuttum. Tebrikler arkadaşlar. Allah daima yolunuzu açık eylesin.
![]() |
|
![]() |
|
**lebik**
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 97 ![]() |
kardeş puanın 280 ediyor 14ü 2ye böl 7 öbür arkadaş 287 almış ondan
|
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
aelmadrid
Sevgili asiye hesapladım sizin eklemeli puanınız 280.445 yapıyor. Benim ise, 280.876 yaparken yedek listeye giremedim. Sizcede garip değilmi? puan hesaplarken DGS sözel puanımız + diploma notumuzun yarısını koyacağız öyle değilmi. Lütfen yanlış anlama. Asiye sana yüklenmiş olmayım ama senin gibi bende çok gayret ettim çok ciddiye aldım bu sınavı hatta dershaneye gittim. Çalışıyorum çok geç saatlere kadar cumartesi günü bile işe gidiyorum ona rağmen evime 1,5 saat uzaklıkta olan dershaneye gittim. Talihsizlik baştan yakama yapıştı sınava 15 dk geç kaldım çok panik oldum maalesef. Sonuç düşük geldi tabi. Ama lütfen aramızda böyle puanlar alıpta yerleşemeyenler varsa bildirsinler buradan çünkü ben bayağı bi şüphelendim hatta listeleri internete vermeyişleri bile kafamı kurcaladı. Önceden asil ve yedek listeyi veriyorlardı şimdi ise yedek listenin kaç puandan oluştuğunu bile göremedik. Neden biz öğrenciyiz ciddi hazırlandık ciddi açıklamalar bekleriz elbetteki öyle değilmi haksızmıyım söyleyin lütfen. Üniversiteyi aradım yüzüme sert bir şekilde kazanamadınız öyleyse diye telefon kapandı.
![]() |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 7 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |