![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlitam Öğrencileri Tanışma Bölümü | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
martı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2007 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20Eylül2007 Saat 11:44 |
Bazı ilahiyat fakültelerinde başörtüsü problemi yok (uludağ ü.. gibi) ilitam a orada devam etsek bir problemle karşılaşmayız mı acaba yoksa iltam öğrencisi olduğumuz için nereye gidersek gidelim bu sorun bizleri bulacak mı... Düzenleyen martı - 20Eylül2007 Saat 11:55 |
|
"bir kelimedir kaldıran ayağa
bütün devrilmiş kelimeleri..." |
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
martı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2007 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
sevgili Nazlı uludağ üniversitesi ilahiyat fakültesinde okuyanlar başörtüsü problemi yaşamıyorlar aynen konya selçuk üniversitesinde olduğu gibi ama ilitam kayıtlarında sorun olmuşsa büyük bir ihtimal sınavlarda da olacak demek ben konyada yaşayan birisi olarak kararsızlık içindayim ankara yakın ama kapıda bile sorun olyormuş bursada normalde sorun olmadığından problem yaşamam diye düşünmüştüm beni aydınlattığın için teşekkürler...
|
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
sevgılı martı uludagdan muracaat edecek bır arkadas sorun oldugunu oyuzden abısıne veklaet verdıgını abısının muracaata gıttıgını kendısının yerıne soyledı..
|
|
![]() |
|
**lebik**
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 97 ![]() |
bu kadarına da pes kayıt bile yaptıramıyor haaa!
Düzenleyen **lebik** - 22Eylül2007 Saat 03:01 |
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
martı
Sevgili Nazlı vekalet verilerek müracat yapıldığına göre vekalet vererek kayıt yaptırabilir miyiz ? Bir bilgin var mı ?
|
|
|
![]() |
|
idinc
sevgılı martı ınternette kayıt ıcın bızzat orda bulunulması gerektıgını okumustum.net bır bılgım yok tel acılarak sorulabılr belkı..
|
|
![]() |
|
yagmur4
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 108 ![]() |
s.a evet sanırım kayıtta kendıımızın bulunması gerekıyor ama bende pek emın degılım..net bılgım yok
|
|
![]() |
|
aysegulergun
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06Ekim2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 273 ![]() |
uludağ ilahiyatta ilitam müracaatı için sorun çıkarmışlardır yoksa örgün ilahiyatta böyle bir sorun yok.
ilitam'ın kayıtta tek merkezi var, ankara gideceğiz. derslerde ise ilitam merkezlerinden hangisine yakın isek orda derslere gireceğiz. yalnız dersler fakültede olmadığı için ve haftasonu olduğu için böyle bir problem yok bildiğim kadarıyla. müracaat esnasında görevlilerden aldığım bilgiler bunlar. |
|
![]() |
|
sare98
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Haziran2007 Konum: Çanakkale Gönderilenler: 0 ![]() |
arkadaşlar bende uludağ ünüversitesinden yaptım müracatımı ve hiçbir sorunla karşılaşmadım ve yanımda iki arkadaşım daha vardı.......bilemiyorum o arkadaşa neden sorun cıkarmışlar.....başörtümüze karşı ters bi bakışla bile karşılaşmadık
|
|
![]() |
|
martı
sevgili sare98 sınav yeri olarak Bursa yı mı seçeceksin sınavlarda problem çıkarıyorlar mıymış bilgilendirirsen sevinirim
|
|
|
![]() |
|
**lebik**
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 97 ![]() |
ilitamlı bayan arkadaşlara...
*** başörtüsü sınava girilen yere göre değişiyor ben istanbulda giriyorum sınavlara bir sorun olmadı burda ama olan bölgeler olabiliyormuş...*** bu yazıyı bir siteden aldım bursa da giren arkadaşım orda açtırdıklarını söylüyor yukarıdan da anlaşıldığı üzere herhalde istanbul da böyle bir problem yok. Düzenleyen **lebik** - 26Eylül2007 Saat 07:54 |
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
berre_nur
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 108 ![]() |
sınavlarda bildiğim kadarıyla sadece kampüse girişte başörtünün üzerine bereyle giriliyormuş.inş.içerde de sorun olmuyormuş. |
|
çaresizseniz çare sizsiniz...
|
|
![]() |
|
martı
açıklaman için teşekkürler lebik |
|
|
![]() |
|
martı
arkadaşlar sivas cumhuriyet üniversitesi nde problem oluyormuymuş bir bilgisi olan var mı
|
|
|
![]() |
|
aysegulergun
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06Ekim2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 273 ![]() |
yine bir sürü saçmalık yani desenize arkadaşlar...
mantıklı bir şekilde ne zaman davranacak bu insanlar, çok merak ediyorum.. neyse inşallah böyle bir problemle karşılaşmadan sınavları atlatırız... |
|
![]() |
|
martı
sınav yerlerinden herhanbirinde sınavlarda hiçbir başörtü problemi yaşanmamış diye bir bilgisi olan arkadaşlar ( hangi il olduğu fark etmez ) bizlerle paylaşırsa seviniriz
|
|
|
![]() |
|
bordo bereli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22Eylül2007 Konum: Çanakkale Gönderilenler: 0 ![]() |
..arkadaşlar bu başörtüsü baya bi problem bayanlar için...ancak Allah'ın izniyle problemsiz herşey hallolur..bu açıdan Bursa iyi bi yerdir sınav için..ama görevlilerin tavrı ne olur sınavlarda bilemem..
inşallah herşey güzel olur.....
|
|
![]() |
|
martı
arkadaşlar size bir sorum olacak kayıt için hazırladığımız belgelerden nufus cüzdanı örneği ve ikametgah ilmuhabirindeki fotoğraflar başörtülü olabilir mi ben başörtülü şekilde hazırlatmıştım bir soru olurmu yoksa yeniden hazırlatayım mı
|
|
|
![]() |
|
martı
bu arada herkesin bayramı mübarek olsun
|
|
|
![]() |
|
berre_nur
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 108 ![]() |
sevgili martı ben de hiç fotoğraf koymadım.fotoğraf gerekiyor mu acaba?kılavuzda sanırım öyle birşey yazmıyor.
|
|
çaresizseniz çare sizsiniz...
|
|
![]() |
|
avensis07
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Orjinalini yazan: martı sevgili martı, niye işi şansa bırakıyorsun ki. eğer olmaz derlerse ne yapacaksın? yazık olmaz mı emeklerine? sen ayrıca bir tane de yedek bulundur yanında. (onların istediği şartlarda.) ne olur ne olmaz. Bu arada senin ve bütün ilitamlı arkadaşların ramazan bayramını kutlarım.
arkadaşlar size bir sorum olacak kayıt için hazırladığımız belgelerden nufus cüzdanı örneği ve ikametgah ilmuhabirindeki fotoğraflar başörtülü olabilir mi ben başörtülü şekilde hazırlatmıştım bir soru olurmu yoksa yeniden hazırlatayım mı |
|
![]() |
|
aysegulergun
hayır nufus cuzdamnındakı fotograflar başörtülü...
ona da müdahale edeceklerse ne diyeyim artık.. yeniden hazırlatmana gerek yok martı ... |
|
![]() |
|
özgehan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01Ekim2007 Konum: Kütahya Gönderilenler: 0 ![]() |
bordo bereli kardeşim uluda ünv. derslere girme imkanumız var mı. ayrıca ben ilitama bursa ilahiyattan müracat ettim hiçbir şekilde başörtüsü sorunu olmadı.inş. sınavlarda da olmaz. bu arada herkesin bayramı mübarek olsun.
|
|
![]() |
|
avensis07
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Orjinalini yazan: aysegulergun syn aysegulergun, neden yeniden yedek olarak çıkartma diyorsun martı ya. yedek bir tane daha bulundurmasının ne zararı var? eğer olaki kayıt yaptıramadı,(Allah korusun) sen mi kayıt yapacaksın onu ilitama... arkadaşlar lütfen böyle saçma sapan yazılar yazıp insanları olumsuz yönde etkilemeyelim aaaaa... şimdi gerçekten çok kızdım yaaa... LÜTFEENNN !!!!! hayır nufus cuzdamnındakı fotograflar başörtülü... ona da müdahale edeceklerse ne diyeyim artık.. yeniden hazırlatmana gerek yok martı ... Düzenleyen avensis07 - 12Ekim2007 Saat 21:16 |
|
![]() |
|
aysegulergun
ben bildiğimi söyledim, şimdiye kadar butun bu sacma sapan yasagın oldugu kurumlara nüfus cuzdanımı başörtülü fotoğrafımla verdim ... ve kabul etmeme durumu söz konusu bile olmadı...
martı ister cıkarır ister cıkarmaz bu kendi bileceği, sormuş ve cevabını verdim ben... eyvallah... saçma sapan ! lafına da katılmıyorum, şu durumda kızan yalnızca sen olmuyorsun sayın avensiso7... |
|
![]() |
|
bordo bereli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22Eylül2007 Konum: Çanakkale Gönderilenler: 0 ![]() |
Özgehan kardeşim uludağda derslere girme imkanınız var...inşallah..zira bende bursa dayım...sınıfı geçtim ama alttan bi kaç dersim var...yani yeni gelen kardeşlerimizle görüşebiliriz...nasip tabi....ama bi problem yoktu geçen sene...bu sene ne olur bilemem....
|
|
![]() |
|
martı
arkadaşlar verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkürler sanırım avensis07 haklı işi şansa bırakmamak gerekiyor yanımda bir yedek bulundurmamda fayda var malum kurallara uygun montajlı fotograflardan ...
|
|
|
![]() |
|
martı
arkaşlar uludağ üniversitesinde görev yapan birinden öğrendiğim bilgiye göre onlar ilitamlılara hiçbir müdahalede bulunmuyorlarmış ama sınavlarda ankaradan görevliler geliyormuş onlarda birşey söylemezse sıkıntı olmuyormuş ve bugüne kadar başörtülü arkadaşlar hep geçmiş ama şimdiden sonra ne olur onlarda bilmiyorlar
|
|
|
![]() |
|
avensis07
syn aysegulergun, Saçma - sapan lafını senin martı'ya kullandığın " yeniden hazırlatmana gerek yok martı ..." sözünden dolayı söyledim. Kardeşim sen ilitamda kayıt yapan bir görevli misin? Ya da orada kayıt yapan bir yakının mı var ki bu kadar kesin konuşabiliyorsun? Şu BAŞÖRTÜSÜ YASAĞININ saçma olduğunu ve insanlar için bir zulüm olduğunu biz söylemiyor muyuz? Bu yasağın kalkması için senden daha mı az uğraş verdiğimizi sanıyorsun???? Buraya kadar olan bölüm işin bir boyutu. Peki martı kardeş kayıt yaptıramasa, sen orada ortaya çıkıp; buna ben sebep oldum benim de kaydımı yapmayın mı diyeceksin? Ha ha ha... Güldürme beni !!! Lütfen! Önyargılarımızı bir kenara bırakalım. LÜTFEEENNNNN !!!!!!
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |