![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlitam Öğrencileri Tanışma Bölümü | |
![]() |
|
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj | |||||
müstesna
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Ağustos2007 Konum: Kocaeli Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
ARKADAŞLAR SANIRIM BİLEN YOK ŞU HARÇ NEREYE NE ZAMAN YATCAK? |
||||||
![]() |
||||||
**lebik**
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 97 ![]() |
|||||
sevgili müstesna ilitam başvuruları konusunda sayfa 18de geçen sene harcın nereye yattığı yazıyor.
|
||||||
en kalbî saygılarımla...
|
||||||
![]() |
||||||
FANI
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02Ağustos2007 Konum: Kastamonu Gönderilenler: 0 ![]() |
|||||
SEVGİLİ ARKADAŞLAR 17 EKİMDE KAYIT İÇİN NELER GEREKLİ?BİLGİSİ OLAN VARSA SEVİNİRİZ.İLİTAMIN SONUÇ BELGESİ ELİNE GEÇEN OLDU MU?GEÇEN SENE ŞUNLARI İSTEMİŞLER HERHALDE.BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞALIM.ALLAHA EMANET OLUN.HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN...
|
||||||
![]() |
||||||
Semira
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Eylül2007 Konum: Mardin Gönderilenler: 0 ![]() |
|||||
Ben ilitam'da sıralamada 528. oldum.Arkadaşım yedek 52.
Ve puanım ham 255. geçen sene 262 idi. Ama bütünleme dolayısıyla kayıda yetişemedim
![]() Toplam puanım 285 nokta küsür.
|
||||||
![]() |
||||||
elizan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10Eylül2007 Konum: Kütahya Gönderilenler: 97 ![]() |
|||||
Semira yerleşmişsinya önemli olan o.Allah muvaffak etsin,başarılar...
|
||||||
![]() |
||||||
nergis
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
|||||
Arkadaşlar yerleşme sonuç belgesi eline ulaşan var mı?
|
||||||
![]() |
||||||
özgehan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01Ekim2007 Konum: Kütahya Gönderilenler: 0 ![]() |
|||||
slm alykm arkadaşlar hepinizi tanıdığıma çok sevindim.ben de ilitam a 143. olarak yerleştirildim. sınava bursada mı ankara da mı girsem sizce daha iyi olur.
|
||||||
![]() |
||||||
avensis07
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
|||||
Orjinalini yazan: Semira sevgili semira, ben dgs den 255.449 puan aldım diploma notu 59.35 sıralamada 570. oldum. halbuki seninle aramızda neredeyse hiç fark yok, ama sen; 528. , ben; 570. olmuşuz. demek ki, milim puan farkıyla kazanan ve kazanamayan kimseler çok...
Ben ilitam'da sıralamada 528. oldum.Arkadaşım yedek 52. Ve puanım ham 255. geçen sene 262 idi. Ama bütünleme dolayısıyla kayıda yetişemedim
![]() Toplam puanım 285 nokta küsür. |
||||||
![]() |
||||||
bordo bereli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22Eylül2007 Konum: Çanakkale Gönderilenler: 0 ![]() |
|||||
..Özgehan kardeşim sınava Bursa'da girmeni tavsiye ederim..tabi karar sizin..ben Bursa'da giriyorum...çok güzel hamdolsun....
![]() |
||||||
![]() |
||||||
martı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2007 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
|||||
sayın bordo bereli bursa da sınavlar sırasında başörtü sorunu oluyor mu bigilendirirseniz sevinirim ona göre yer seçiminde bulunacağız
|
||||||
"bir kelimedir kaldıran ayağa
bütün devrilmiş kelimeleri..." |
||||||
![]() |
||||||
sadej
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Eylül2007 Konum: Tekirdağ Gönderilenler: 0 ![]() |
|||||
yerleştirilme sonuçları elinize ulaştı mı arkadaşlar.. benimki henüz gelmedi.. |
||||||
![]() |
||||||
martı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2007 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
|||||
çok şükür benimki de ulaştı henüz ulaşmamış arkadaşlar biraz daha bekleyip daha sonra postaneye gidebilirler bazen postanede kalabiliyor ben dgs sonuç belgemi postanede bulmuştum
|
||||||
||||||
![]() |
||||||
berlin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30Eylül2007 Konum: Eskişehir Gönderilenler: 0 ![]() |
|||||
bursada ilahiyat fakültesin de mi giriyorsunuz eşarplı izin veriyorlar mi iyi gunler
|
||||||
![]() |
||||||
martı
|||||
sevgili berlin bursa uludağ üniversitesi problem çıkarmıyormuş ama sınavlarda ankara dan görevliler geliyormuş onlarda birşey söylemezse problem yok ama onlar sorun çıkarırsa bursadaki görevlilerde bir sey yapamıyorlarmış yani ne olacağı belli değil ama bu güne kadar başörtülü olarak geçmişler bu sene ne olur onlarda bilmiyorlar bende bursayı düşünüyorum sınav yeri olarak en sorunsuz yer orası görünüyor inş. hepimiz için hayırlısı olur
|
||||||
||||||
![]() |
||||||
beyaz zambak
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10Ekim2007 Konum: Çanakkale Gönderilenler: 0 ![]() |
|||||
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sınavlara bursada girmek isteyenler varmı
|
||||||
![]() |
||||||
beyaz zambak
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10Ekim2007 Konum: Çanakkale Gönderilenler: 0 ![]() |
|||||
mrb arkadaşlar yarın asıl listeden kayıt başlıyor acaba başörtüyle kayıt yaptırabilirmiyiz bilenler varsa cvp yazsın lütfen
|
||||||
![]() |
||||||
özgehan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01Ekim2007 Konum: Kütahya Gönderilenler: 0 ![]() |
|||||
SLM BENDE BURSADA GİRİYORUM SINAVLARA.UMARIM GÖRÜŞÜRÜZ....
|
||||||
![]() |
||||||
beyaz zambak
|||||
arkadaşlar 700. sıradaki kaç puanla girdi acaba |
||||||
![]() |
||||||
beyaz zambak
|||||
mrb özgehan sen nerelisin |
||||||
![]() |
||||||
beyaz zambak
|||||
bu sene kayıt yaptıran arkadaşların hepsine başarılar diliyorum |
||||||
![]() |
||||||
beyaz zambak
|||||
pardon özgehan kütahyalı olduğunu görmemiştim
|
||||||
![]() |
||||||
beyaz zambak
|||||
mrb elizan sen bu yılmi yerleştin ilitama |
||||||
![]() |
||||||
beyaz zambak
|||||
mrb elizan sen bu yılmı yerleştin ilitama
|
||||||
![]() |
||||||
elizan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10Eylül2007 Konum: Kütahya Gönderilenler: 97 ![]() |
|||||
Mrb beyaz zambak ben ilitamlı değilim henüz,önlisan bitti bu sene,seneye dgs ye giricem kısmetse seneye yerleşiriz inş.Sen ilitamlımıydın?
|
||||||
![]() |
||||||
elizan
|||||
Mrb beyaz zambak ben ilitamlı değilim henüz,önlisan bitti bu sene,seneye dgs ye giricem kısmetse seneye yerleşiriz inş.Sen ilitamlımıydın?
|
||||||
![]() |
||||||
elizan
|||||
Beyaz zambak hayırlı olsun başarılar..
|
||||||
![]() |
||||||
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |