![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlitam Öğrencileri Tanışma Bölümü | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bedri707
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10Eylül2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19Eylül2007 Saat 19:07 |
ARKADAŞLAR BEN 484. SIRADAN 285 KUSUR PUANLA KAZANDIM. SINAV MERKEZİM ISPARTA. ARTIK ANTALYADAN SENE DE 2-3 TUR ISPARTAYA GİDİP GELİCEZ. BİZİM İÇİN Bİ DEĞİŞİKLİK OLACAK BU. AYNI MERKEZDE SINAVA GİRECEK ARKADAŞLAR YAZARLARSA SINAV ARKADAŞLARIMIZLA TANIŞMIŞ OLURUZ. ALLAHA EMANET OLUN Düzenleyen bedri707 - 19Eylül2007 Saat 23:23 |
|
![]() |
|
avensis07
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenleyen avensis07 - 20Ekim2007 Saat 07:38 |
|
![]() |
|
bedri707
ıspartada avensis kardeşle beraber gircez galiba sınavlara
başka kimse yokmu yaa.
selametle
|
|
![]() |
|
martı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2007 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
ısparta yı sececek bayan arkadaşlar; bundan önceki senelerde başörtüsü baya problem oluyormuş ısparta da. başvurumu ıspartada yapmıştım ve oradaki öğretim üyesi bu konuda beni uyarmıştı bunu bilerek secelim gerçi henüz bilmiyorum problem olmayan bir yer var mı ama umarım bu sene hiç kimse hiçbir yerde problem yaşamaz dua ile..
|
|
"bir kelimedir kaldıran ayağa
bütün devrilmiş kelimeleri..." |
|
![]() |
|
bedri707
arkadaşlar sitemi gezip görmenizi isterim. inşellah beğenirsiniz.
|
|
surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes
ey kahpe rüzgar rüzgar ne yandan esersen es |
|
![]() |
|
avensis07
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Sınavlara Isparta da gireceğim inş. bedri707 den başka kimse yok mu hakikaten??? Nerede bu millet? Nerede bu devlet? Nerede bu ilitamlılaaaar?
Düzenleyen avensis07 - 20Ekim2007 Saat 07:39 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |