![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlitam Öğrencileri Tanışma Bölümü | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
kristal
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Ekim2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21Ekim2007 Saat 12:58 |
işte bu yüzden ankara üniversitesine başvurmak istiyorum fakat bir elin nesi var iki elin sesi var şiarıyla yanıma arkadaşlar arıyorum.hafta içi başvurmak istiyorum eğer ilgilenen varsa lütfen mail atsın.
|
|
![]() |
|
teship
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
kristal
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Ekim2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
tşk ederim.evet başvurmayı düşünüyorum kesinlikle ve yalnız gibiyim kimseden ses yok
![]() |
|
![]() |
|
avensis07
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
ilitam okuyan sayın arkadaşlar, benim size acizane bir tavsiyem olacak; herkes ilitamı kazandığı sıra nosu ile bir msn adresi açarsa ve birbirine msn adresini verirse hoş olur herhalde... ben 570. sıradan kazandığım için ilitam570@hotmail.com diye msn adresi açtım mesela. hepinizi Allah'a emanet ediyorum kıymetli arkadaşlar... اذا دخل العشق الئ القلب ئخرج العقل الئ الاذن ( aşk kalbe girince, akıl izine çıkar. )
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |