![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlitam Öğrencileri Tanışma Bölümü | |
![]() |
|
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
beyaz zambak
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10Ekim2007 Konum: Çanakkale Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
mrb k@mer ben merkezdeyim
|
|
![]() |
|
kristal
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Ekim2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
site güzel olmuş . güncel haberlerle daha fazla renklendirebilirsiniz. tamamlanmayan yerleride hallederseniz daha güzel olacak belliki. başarılar.
|
|
![]() |
|
tgbmcr
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09Ekim2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
arkadaşlar hepimize hayırlı olsun kayıtlarımız.Allah muvaffak etsin. ben bişey sormak istiyorum. heryerde bi şifre çıkıyor karşımıza. bu şifreyi nerden alıyoruz acaba bilen var mı? teşekkürler...
|
|
![]() |
|
kristal
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Ekim2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
evet aradım postalanacağını söylediler.
|
|
![]() |
|
mbagci9
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Mart2007 Gönderilenler: 535 ![]() |
mrb. beyaz zambak
malesef ben bu sene önlisansa başladım. fakat ilitama kayıt olan forum sakinlerini ilgiyle izliyorum. Kendileri sayesinde ilahiyat önlisans diploma notu - dgs - dgs puanları- dgs sonuçları - ilitam kayıtları - ilitam harçları - ve ilitam dersleri hakkında bilgi sahibi olduk .hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
cansu
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08Ekim2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
MERHABA ARKADAŞLAR.
BEN İLAHİYAT ÖNLİSANS OKUYORUM.2.SINIFTAYIM. ŞİMDİ BU SENE DE DERS ALACAĞIM.ARAP HOCADAN DERS ALACAĞIM. İNŞAALLAH SENEYE SİZİN GİBİ HATIRALAR YAŞAYACAM...
![]() |
|
![]() |
|
tgbmcr
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09Ekim2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
sevgili kristal, çok tşkkür ederim.... |
|
![]() |
|
yagmur4
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 108 ![]() |
s.a resımler harıka olmus gercekten.bende burdakı arkadaslarla tanısmayı cok ısterdım ama kımın kım oldugunu bılemedıgımız ıcın olmadı malesef.ankarada beklerken kayıt sırasını acaba konustugumuz arkadaslar hangılerı kımler dıye dusundum durdum.
|
|
![]() |
|
hasan ali
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23Ekim2007 Konum: Karaman Gönderilenler: 0 ![]() |
selamün aleyküm arkadaşlar burayı yeni keşfettim bende ilitama kayıt yaptırdım fotografları çeken arkadaşı tebrik ediyorum (kendimi bulamadım ama)güzel bir hatıra olmuş eline sağlık.
![]() |
|
![]() |
|
martı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2007 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
selam arkadaşlar çok şükür kayıtlarımızı yaptırdık sıra ders çalışmakta kitaplara şöyle bir göz attımda arapça haricinde bizi çok fazla zorlayacak ders yok gibi arapçayıda bir şekilde hallederiz inşaallah...hepimize Allah kolaylı versin
not: fotağrafları çeken arkadaşı bende tebrik ediyorum abimi iyi yakalamışsınız
![]() |
|
"bir kelimedir kaldıran ayağa
bütün devrilmiş kelimeleri..." |
|
![]() |
|
internettn_hoja
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28Ağustos2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
Saolun arkadaşlar...
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
selamlar. sayın İnternettn_hoja ellerinize sağlık gerçekten çok güzel bir hatıra oldu. fotoğrafları tüm aileme ve arkadaşlarıma gösterdim fotoğraflarda görünmesemde:) tekrar teşekkürler...
|
|
![]() |
|
internettn_hoja
teşekkür ederim.
maksat herkes görünsün değildi zaten ; ) mümkünde olmazdı. bir dahaki seneye objektif nereye bakıyorsa o tarfa geçersiniz artık : ) |
|
![]() |
|
sadra
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Temmuz2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
bedri707
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10Eylül2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
internettin hodja bende buraya resim eklemek istiyorum. ama yapamadım nasıl yapıcaz yaa. |
|
surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes
ey kahpe rüzgar rüzgar ne yandan esersen es |
|
![]() |
|
internettn_hoja
ben resimleri kendi hostuma atıp oradan buraya ekledim.
resimleri başka bir hosta aatıp ordan buraya eklemelisiniz. yardım gerekirse acdinc@hotmail.com (msn) |
|
![]() |
|
bedri707
host most ne yaa benim dersim daha oraya gelmedi. yabancıyız bu kavramlara. tşk ederim yardımların için. |
|
|
![]() |
|
avensis07
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
sevgili bedri707, msn adresimi yazıyorum. eklersen tanışır ve yardımlaşırız inşallahü teala. ilitam570@hotmail.com
Düzenleyen avensis07 - 27Ekim2007 Saat 07:20 |
|
![]() |
|
bedri707
avensisi kardeş ne demek tanışalım tabi. nede olsa aynı yollarda beraber eskicez.
![]() tamam ben eklerim. benim adresim aynı zaten ordan tanırsın.
|
|
|
![]() |
|
myamac83
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Ekim2007 Konum: Bitlis Gönderilenler: 0 ![]() |
selamun aleykum ilitamlı arkadaslarım ben muhammed elhamdulillah arapçam iyidir arkadaslardan arapçadan sorunu olan varsa elimizden geldiğince yardımcı olurum inşallah allah'ın izniyle bize dua edin inşallah allaha emanet olun
|
|
![]() |
|
hasan ali
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23Ekim2007 Konum: Karaman Gönderilenler: 0 ![]() |
a.s.myamac arkadaşım ne güzel arapçanız iyiymiş ama nasıl yardım edebilirsin bi fikrin varsa ben talibim yardımlarını beklerim. Allah razı olsun.
|
|
![]() |
|
myamac83
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Ekim2007 Konum: Bitlis Gönderilenler: 0 ![]() |
selamun aleykum hasan ali kardesim ben ilitam 1 sınıftayım arapça kitabı sizlere tercume eder orda çıkan tum soruları inşallah sizlere cevaplandıracam çok guzel bir şekilde inşallah anlatarak ama tabiki bunu internet uzerinden yapacam inşallah başka kim isterse katılabilir bize yalnız bir sesli site lazım bize arkadaslar yardımcı olursa dua ederiz inşallah benim elimden anlatmak geliyor siz de bir site bulun orda arapçayı anlatalım olur mu allah'a emanet olun görüşrüz
|
|
![]() |
|
simavlı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02Ekim2007 Konum: Manisa Gönderilenler: 0 ![]() |
fotğrafları izlerken kendimi görünce benim için hoş bir durum oldu
bu fotoğrafı çeken arkadaşa teşekkür etmek istiyorum
bu fotoğrafı hatıra olarak saklayacağım
|
|
![]() |
|
mbagci9
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Mart2007 Gönderilenler: 535 ![]() |
www.ilitam.net bu gaye için kuruludu isterseniz yöneticisi ile görüşünüz |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |