![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlitam Öğrencileri Tanışma Bölümü | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
**lebik**
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 97 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22Eylül2007 Saat 14:12 |
|
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
musdahdem
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19Eylül2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
musdahdem
246 ya 67 ile yerleşemedim galiba bir iki puanla kaçırdım
|
|
![]() |
|
**lebik**
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 97 ![]() |
583. arkadaşı biliyoruz ama yukarısını bilmiyoruz şuan için ilitamlı olmak için 284 puan gerekiyoo (583. kardeşimizin 284 puanı var)
Düzenleyen **lebik** - 22Eylül2007 Saat 14:39 |
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
musdahdem
siz kaç puanla yerleşemediniz
|
|
![]() |
|
**lebik**
279,875 puanla kardeşim
|
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
musdahdem
kardeş butam puanınızmı sözel sayısal kaç net yap tınız benimhatam sayısl yapmamak
|
|
![]() |
|
**lebik**
70 sözel 31,50 sayısal net müstahdem kardeş hala çok üzgün çok tedirgin ne yapacağını şaşırmış bir haldesin sana bir önerim var sözelden 80 net için çalış denemelerde bunu izle her denemede 80e biraz daha yaklaşmaya çalış sayısal için önerim hiçmi hiç yapamam diyorsan bul bir matamatikçi son 3 - 5 yılın dgs sorularından(her yılınkinden ayrı ayrı 15 - 20 tane) senin anlayabileceğin çözme mantığı aynı olanlardan 15 - 20 tanesini çıkarsın sana senin anlayabileceğin şekilde anlatsın başarılar bu kadar moralini bozma
Düzenleyen **lebik** - 22Eylül2007 Saat 15:25 |
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
Lebik kardeş, gene tetebbuata başlamışsın : )))))) İyi keşifler diyelim....
Vesselam....
|
|
![]() |
|
**lebik**
![]() ama forumda da belirttiğim gibi benim önlisansa başladığım zaman ilitam falan yoktu 2. sınıfın 2. döneminde çıktı (yani benim diploma notları aşağı yukarı belli olmuştu) hem fazla kimse de bilmiyordu.yoksa derslere çalışır diplomamı yüksek tutardım.diploma notu yüksek olsaydı bu netlerle girmiştim.lise son zamanlarında falan bahsediliyordu işte açık öğretim ilahiyat varmış ordan örgüne geçilebiliyormuş ama 20 kişi falan alıyorlarmış Türkiye genelinde, çok zormuş falan.. ne bileyim ben bu kadar kolay olabileceğini şimdi anlıyorum kolaymış aslında, dersleri yüksek tutar biraz çalışır örgüne bile girerdim. neyse her işte vardır bir hayır. Düzenleyen **lebik** - 22Eylül2007 Saat 17:35 |
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
SEnin durumun çok kötü olmuş... Ama bunda da belki bir hayr vardır diyelim..
Hüda muvaffak kılsın inş...
vesselam...
|
|
![]() |
|
**lebik**
evet değerli kardeşler bir arkadaşımın puanını ve sırasını yazıyorum sayısal:12doğru4yanlış
sözel:70doğru8yanlış önlisans başarı:64.336 dgs puanı:249.656 diploma notu :63 küsür ekli puan :yaklaşık 282 60.yedek |
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
musdahdem
SAYIN lebik kardeş sanırım çokküçük farkla yedekleri kaçırmışım sen nasıl çalışıyorsun dershaneye falan gidiyormusun görevin varmı
|
|
![]() |
|
musdahdem
a acaba yedek kaçkişi alıyorlar tamamı alıniyormu yedeklerin şansı ne
|
|
![]() |
|
musdahdem
lebik kardeş netlerle puan nasıl hesaplanıyor bilginvarmı
|
|
![]() |
|
musab2
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17Eylül2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
kardeş yedeklerin hiç sanşı yok desem yerinde olur kazandıktan sonra neden gitmesinki insan
|
|
![]() |
|
**lebik**
herhalde 100 civarı yedek var 75 te olabilir ama yedeklerden hiçbirinin alınacağını zannetmiyorum (belki herhangi bir durum olursa, o ayrı).zannedersem geçen sene çeşitli sebeplerden ötürü asillerden 3 kişi kaydolmamış hesaplama sistemine gelince dgs puanını biz %de % hesaplayamayız ilitam puanı ise dgs söz puanı+diploma notunun yarısı şeklinde hesaplanıyor. görev diyanette.çalışma şekline gelince geçen dgs ye en fazla 3 saat çalıştım herhalde. dershaneye gitmedim, yine gitmeyi düşünmüyorum, ama bir 300 saat çalışıcaam herhalde.
Düzenleyen **lebik** - 23Eylül2007 Saat 18:37 |
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
martı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2007 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
Geçen senelerde kazanıpta harç parasının yüksekliği sebebi ile kayıt yaptıramayan kişileri çevremden duymuştum yedeklerden ilk onu bu şekilde girebilir belki
herkes için hayırlısı olsun
Düzenleyen martı - 24Eylül2007 Saat 12:46 |
|
"bir kelimedir kaldıran ayağa
bütün devrilmiş kelimeleri..." |
|
![]() |
|
garipyolcu
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Eylül2007 Konum: Kırklareli Gönderilenler: 0 ![]() |
s.a arkadaşlar
bilgi olması açısından söylüyom. sözel 75 d 5 y. sayısal hiç yapmadım. 255 puan d.notu 65 yerleşme sıram 459 foruma bugün yeni üye oldum.görüşmek dileğiyle......
|
|
وهوعلى كل شىء قدىر
|
|
![]() |
|
konursu
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Ağustos2007 Gönderilenler: 97 ![]() |
merhaba lebik kardeş;
ilitamı kazanan arkadaşımın sözel soru net sayısı 71, sayısal net sayısı 5 'tir
aldığı puan: 284,500
yerleşme sırası 622.
|
|
وفوق كل ذى علم عليم (yusuf 76)
(her bilenin üstünde bir bilen vardir). |
|
![]() |
|
**lebik**
![]() ![]() Düzenleyen **lebik** - 25Eylül2007 Saat 17:37 |
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
**lebik**
evet değerli kardeşler 622. arkadaşı da öğrendik(284,500).Yerleşen bir arkadaştan daha cevap bekliyorum onun puanı da 283 ama küsüratlarını bilmiyorum. 283e yakın da düz hesap mı söyledi, yoksa 283 küsür mü bilemiyorum. mesaj attım ondan cevap bekliyorum.muhtemelen bu arkadaş son sıralarda yerleşti.
Düzenleyen **lebik** - 25Eylül2007 Saat 17:49 |
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
musdahdem
sevgili lebik araştırmaların güzel en son yerleşen kim acaba slm
|
|
![]() |
|
**lebik**
evet kardeşler bir bir bulup önünüze getiriyorum.Bir arkadaş daha bulduk puanı=283,663 sırası=643 ha gayret 700e ulaşmaya az kaldı
![]() Düzenleyen **lebik** - 26Eylül2007 Saat 06:54 |
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
berre_nur
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 108 ![]() |
vallahi azminizi tebrik ediyorum...siteye her girdiğimde yeni bir bilgi bulmuşsunuz.yakında 700. kişinin puanını da öğreneceğiz galiba...
|
|
çaresizseniz çare sizsiniz...
|
|
![]() |
|
**lebik**
![]() |
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
musdahdem
sevgili lebik bu yedeklerin sırasını bir türlü anlamadım aldıkları puanlarla yedek sıraları çok çarpık mesela yüksek mpuan alan bir kişi kendisinden düşük olan kişiden daha alt sıralarda*?
|
|
![]() |
|
musdahdem
bunuda arştırırsan sevinirim
|
|
![]() |
|
**lebik**
aslında bir çarpıklık yok ama sanırım bazı arkadaşlar puanlarını düz hesap yazıyorlar. halbuki küsürata yani virgülden sonraki sayılara o kadar kişi sığıyor ki.bu noktada sağlıklı ve kesin bilgiler ilitamın sıraları ve puanları açıklamasıyla elde edilecektir.
### ama zannedersem şu ana kadar bir çarpıklık yok ### Düzenleyen **lebik** - 26Eylül2007 Saat 18:34 |
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
musdahdem
muhterem kardeşim geçen forumda şunu gördüm 73 küsür sözel net yapan sıfırsayısal 65 diploma ile yerleşen bir arkadaşı gördüm benim netim 70 67 diplomam olmasına ramen sonuç nolumsuz hemde onun diploma notu düşük olduğu halde acaba 3 net bukadar etki ediyormu ve bunetler diploma notundan daha mı etkili bu arkadaş hemde 500 küsür sırada buna göre bende yerleş mem gerekmezmi
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |