![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pratik Arapça Nedir? Nasıl İşler? | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
tatlı prenses
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Ağustos2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20Ağustos2008 Saat 22:16 |
![]() |
|
![]() |
|
azize
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 108 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
يا رب لا تسألني عن ما أعلم
|
|
![]() |
|
lü'lü
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2008 Konum: Samsun Gönderilenler: 0 ![]() |
سلام عليكم
Ben yeni üye oldum ve site hakkın da fazla bir bilgim yok.Yine de arapça hakkın da birşeyler yapabilmek çok güzel...Allah a emanet olun...
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2864 ![]() |
online arrapça dersleri incelleyemiyorum .yanlış kullanıcı adı yada şifre diyor lütfen bir bakın
![]() |
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2864 ![]() |
Online ders satın alabilmek için üye olmalısınız
veya kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapmalısınız .diyor giriyorum yanlış kullanıcı adı diyor.şunu bir düzeltin artık ![]() |
|
![]() |
|
meryem hatice
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08Temmuz2008 Konum: Bursa Gönderilenler: 108 ![]() |
tekrar üyelik gerekiyor sanırım birdaha giriş yapın.
|
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
merhaba dosta-hicret,
forum üyeliği ile site üyeliği farklı.. derslere kayıt yaptırmak istiyorsan ilk önce site üyelik formunu doldurman gerekiyor. Aşağıdaki adresten doldurabilirsin:
iyi çalışmalar.
|
|
![]() |
|
fetih2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Ocak2009 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
ben yeni üye oldum hocam arapçada yeniyim ilk baştan okumak ders görmek istiyorum gireceğim yerleri bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
merhaba hoşgeldin
sitemizin anasayfasında (http://www.onlinearabic.net ) "arapça ilk adım" bölümünden başlayabilirsin.
iyi çalışmalar dilerim.
Düzenleyen ibotea - 26Ocak2009 Saat 14:43 |
|
![]() |
|
arapkizi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Mart2009 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
merhaba arkadaslar bende bu siteye yenı katıldım.1.sınıf ögrencısıyım.arapca bana gore zor.ama ısteyerek geldım.basarmak ıstıorum.ilerde iş imkanları hakkında bilgisi olanların yardımını beklıom....lütfennnn:)
|
|
![]() |
|
erdemhoca
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04Mart2009 Gönderilenler: 29 ![]() |
اهلا ياسيدة بنت العرب
|
|
![]() |
|
KaRaMeL
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28Mart2009 Gönderilenler: 0 ![]() |
selamun aleyküm cümleten,
bende daha yeni kayit oldum. Almanyadanim lakin Ilahiyat fakültesindeyim. Insallah niyetim Arabcayi ana dilim gibi iyi bilmek. Umarim buradan istifade edebilecegim cok seyler olur... |
|
![]() |
|
hanzade
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Mart2009 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
analist
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10Ocak2007 Konum: İzmir Gönderilenler: 0 ![]() |
arkadaşlar ben eski bir üyeyim bir zaman ayrıldım tekrar aranızdayım selamınaleykum
|
|
![]() |
|
E.Nur
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 108 ![]() |
a.selam tekrar h.geldiniz...
|
|
"Herşey kader ile takdir edilmiştir.Kısmetine razı ol ki rahat edesin"BSN
|
|
![]() |
|
analist
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10Ocak2007 Konum: İzmir Gönderilenler: 0 ![]() |
Enur kardeşime hoş bulduk teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
kenun
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04Mayıs2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
SALAMUN ALEYKUM BENDE ARAPCAYI YENI OYRENIYORUM.
|
|
![]() |
|
kenun
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04Mayıs2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
sALAMUN ALEYKUM bENDE YENI OYRENIYORUM |
|
![]() |
|
**gül**
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Mart2009 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
S.A BENDE YENİ SAYILIRIM AMA YETERİNCE SİTEYİ TANIMIYORUM
|
|
AllAhIm BeN bEnİ UnUtTuĞumda sEn bEnİ uNuTmA
|
|
![]() |
|
E.Nur
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 108 ![]() |
a.selam sizlerdee h.geldiniz kenun ve gül kardeşlerim siteyi geze geze öğrenirsinz inş. arapça gerçekten emek vermeden öğrenilebilcek bi ders değil..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
|
|
|
|
![]() |
|
**gül**
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Mart2009 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
s.a güzel dilekleriniz için çok tşk ederim E.Nur kardeşim
|
|
AllAhIm BeN bEnİ UnUtTuĞumda sEn bEnİ uNuTmA
|
|
![]() |
|
E.Nur
aleyküm selam rica ederim gül kardeşim....umarım hepimiz hayırlıısyla öğreniriz arapçayı. "dua ile".
|
|
|
|
![]() |
|
hfz-md
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11Mayıs2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
s.a ya ben arapca gramer biliom temelim varda bunu pratiklesmek istiom benimle arapca konusmak isteyen varmi yani ogretsin |
|
![]() |
|
msuicmez61
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Haziran2009 Konum: Sakarya Gönderilenler: 0 ![]() |
arapça öğrenme önce cmle ezberlemedne geçer, arkasından ezberlediğin cümlelerin dil bilgisi gramerini çalışarak geliştirirsiniz. اذا طلبتم اي مسألة فياللغة العربية ممكن اسعدكم
|
|
![]() |
|
ru-be-ru
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Ocak2009 Gönderilenler: 1344 ![]() |
hfz-md kardeşim bulunduğun yer isteğini gerçekleştirmek için en doğru adres. ama az çok bilmen önemli değil önemli olan yazmak istediklerini arapça yazman yanlış olur sıkıntısı yaşama çünkü burda sana yardımcı olacak bir sürü gönüllü insan var birincide yanlış yazdığın şeyi doğrulttuklarında sende doğrusunu öğrenmiş oluyorsun başarılar
Düzenleyen eski dost - 16Temmuz2009 Saat 11:09 |
|
Allaha cc.a dayan,sa´ye sarıl,hikmete ram ol.
Yol varsa budur,bilmiyorum başka çıkar yol..... |
|
![]() |
|
inanmam
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31Aralık2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
bu siteye devam arkadaşlar arapçasını geliştirmek isteyen arkadaşalrım
|
|
![]() |
|
hanzade
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Mart2009 Gönderilenler: 0 ![]() |
arapça da harekesiz okuyuşu bir türlü anlamıyorum.
sanırım yeni olduğum için.
her dilin kendine özgü bi işlevi var sanırım.
|
|
![]() |
|
inanmam
arkadaşlar selamün aleyküm ben bu sitenin gediklisi olarak size söyleyecegeim tek şey var eger arapça için ugraşıyorsanız bu site en güzeli onu söyleye bilirim eger yardımım dokuncak bişey olursa sizlere memnuniyetle yardımcı olurum inşallah arapçaaaya gönül verenlerin sitesi burası
|
|
![]() |
|
inanmam
evet hanzade arapça harekesiz okunur ama zamanla okudukça alışaçaksın inşallah arapça ögrenmek keyifllidir hangi semtte oturdugunu bilmiyorum eger istanbul civarında isen istanbulda ismek meslek edindirme kursları var arapça ögretimide var iligilenirsen bakarsın
|
|
![]() |
|
misbah
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Nisan2009 Konum: Gaziantep Gönderilenler: 263 ![]() |
a.s hepinis hos geldinis bende cok eski sayilmam ama arabcada allaha hamd olsun iyi sayiliris en azindan pratigimis iyi bunu soylemekten korkmuyorum (
![]() |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |