![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Meslek, Fuar, Kurs, Üniversite, Yüksek Lisans, Burs & Okul | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yazar | Mesaj |
yamanni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08Ağustos2008 Saat 21:41 |
selamaun alaykum.arkadaslar kahire de bir sureligine yasamak ve arapca ogrenmek istiyorum.kahire hakkinda bilgi, yasam sekli,kultur vb konularda ve bir aylik ne kadar giderim olabilecegi hususunda yardimci olursaniz sevinirim. |
|
![]() |
|
mucahid85
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Mayıs2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 108 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleykum selam değerli kardeşim. Misirda yani kahirede 1 ayda arapça öğrenmen çok zor. Sen orada lehçe öğreneceksen bunda bile en az 4-5 ay kalman lazim. Kurs için gideceksen de 3 aylik ve ona yakin kurslar var. Oraya gidipte öğrendiğin kisimlari kullanirken zorluk çekersin. Sana tavsiyem suriye veya ürdün. Bu konuda çok iyi. Hem misir güvenlik bakimindan pek tekin değil. İnsanlarinin hepsi demiyimde, suratina gülüpte sana karşi kötülük düşünenleri çoktur. Affiniza siğinarak söyleye bilirimki söz meclisten dişari iki yüzlü ve yalanci çok insanlarla karşilaşirsin. Sebebi oradaki yoksulluk ve enflasyon. Herneyse bunlar konuyla pek alakali değil ama bilmen lazim diye düşündüm. Ama suriye bu konuda daha uygun. Tabiki kursa gidersen. Çünkü kisa bir sürede arapça öğrenmek biraz zordur hatta epey zor diye bilirim. Hem suriye fiyat babinda çok uygun ve ideal. Ürdünde iyi aslinda ama fiyatlar suriye ve misira nisbeten daha farkli yani yüksek. Ha birde ürdünde ek olarak ingilizcenide geliştire bilir vede dahada öğrene bilirsin. Saygilarimla... Düzenleyen ibotea - 09Ağustos2008 Saat 15:43 |
|
Namaz Kılmaktan Ayakları Şişen Bir Peygamberin,Uyumaktan Gözleri Şişen Ümmetiyiz!
ان الانسان قبل الح& |
|
![]() |
|
yamanni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
selamun alaykum kardesim.allah razi olsun.tesekkurler.misira en az 6 ayligina gitmeyi dusunuyorum. oradaki yasam sartlari,kurs ucretleri,bilumum giderler vb hakkinda bilgi toplamak istiyorum.yardimci olabilirsen sevinirim.
|
|
![]() |
|
havaley
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Temmuz2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
MÜCAHİD85 KARDEŞİMİN DEĞERLENDİRMESİNE AYNEN KATILIYORUM. BEN ÇOK ÖNCELERİ GİTMİŞTİM KAHİRE YE... HELE ŞUAN ÇK DAHA FENA BİR ORTAM VAR. ZİRA ENFLASYON VE KÜRESEL KRİZ DOLAYISIYLA... BEN MEKKE İ MÜKERREME DE ÇALIŞIYORUM VE BURADA MISIRLI ARKADAŞLARDAN ORASI HAKKINDA BİLGİ ALIYORUM VE FİKRİM OLUMSUZ. SURİYE EN İYİSİ... VESSELAM
|
|
![]() |
|
tufiziko
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04Kasım2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
selamunaleykum.Bende mısır da 2ay kaldım.size tavsiyem kahire arapça öğrenmek için uygun bir yer değil.Sokak da kullanılan arapça bozuk ammice denilen bir lehçeyle konuşuluyor fasih arapça değil gittiğiniz dil kurumunda fasih arapça öğrenseniz bile kahire de konuşma pratiği yapmanız çok zor. Ayrıca Kahire çok da güzel bir yer değil.Suriyenin arapçasının güzel olduğunu duymuştum.Birde suudi arabistan da bulundum oranın arapçası da fasih.Allah yardımcınız olsun
|
|
![]() |
|
cenk
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07Aralık2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
merhaba meb bursu hakkinda bilginiz var mi? mulakatta neler yapmalayiz?
|
|
![]() |
|
tufiziko
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04Kasım2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
merhaba o konuda pek bilgim yok.Ben kahire kendi şartlarımla gittim.Özel bir kursa gittim.
|
|
![]() |
|
zeezee
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30Mart2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Bende Mısır kahirede yüksek lisans yapmak istiyorum üniverstede son sınıf okuyorum erkek arkdaşım orda yaşıyor.Nerden araştırbilirim yada türk öğrencileri master kahirede yapabileceği üniversteler varmıdır?Yardımcı olmanızı dilerim arkdaslar...
|
|
![]() |
|
KaRaMeL
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28Mart2009 Gönderilenler: 0 ![]() |
selamun aleyküm,
bende bu yaz 2 ayligina misirda dil kursu ayarladim, lakin bunlari okuyunca biraz tedirgin oldum acikcasi :( umarim bu 2 ay icinde birazda olsa arabcami gelistiririm. zaten biraz alt yapim var buna guvenerektende misira gitmek istedim, ancak ilk önce Suriyeye gitmeyi dusunmustum lakin almanyadaki türk vatandaslar icin bunun sorun olcagini belirttiler. bende almanyadanim bu sebeple tercihim misirdan yana oldu . misir hakkinda dikkat etmem gereken baska husulari bildiriseniz cok memnun olurum... |
|
![]() |
|
hilmihilmi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17Nisan2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
mısıra nasıl gidiyorsunuz ajansamı bağlı bende arabça dil eğitimi almak istiyorum ama herkesin tanıdığı var galiba bir yerlerde gitmek iç tanıdığ olmayan nereye başvuracak???yardım.............
|
|
![]() |
|
gencayhan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08Eylül2009 Gönderilenler: 0 ![]() |
Arkadaşlar 10 Eylül 2013 itibariyle Kurumdan Kitaplarım geldi.Bir zarf içerisinde dosya numaram vardı.Kaydım yapılmış.2 Kitap geldi.1.5 yıl sürecek bu kurs yani 3 Dönem.Şimdilik 1.2.3.4.Ciltler 2 kitap şeklinde geldi.Ocak ayında Sınavlar kitabın sonunda cevablanıp gönderilmesi gerekiyor.Toplamda 6 kitap her kitap 2 kitap cilt halinde.Çalışmalara başladım.Gayet güzel ve zevkli.Herkese kolay gelsin.Kahire radyosu türkce yayinlar servisi her aksam yayinlarini kahire saatine göre 19 -21 arasi,Ankara saatine göre 20:00-22:00, GMT saatine göre 17:00-19:00 arasi kisadalga 31 m 9280 khz uzerinden yapmaktadir.
Uydu uzerinde dinlebilirsiniz( Nilesat) mowgahat 1 genel müdürü : cemal enver profosoru. Yönetim Müdürü : Iman Ismail Ilk asistan : Mohmed El Atar Ikinci asistan : Mohmed Yosry ücüncu asistan : Dua Yussef Spikerleri : Idris Döner, yahya Bal , Ibrahim Ucan Yorum ve öneri için bize tikla Email adres: turkishp@egyptradio.tv... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |