![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İSMEKLİLER | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
hale
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12Aralık2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25Temmuz2008 Saat 19:23 |
s.a arkadaşlar! içinizde ismekte hoca olan varmı?
mülakatta neler soruluyor?
tercüme falan yaptırıyorlarmış, ne tür şeyler soruyorlar?
bir arkadaşım için lazımda yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
OFLU_HOCA
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Şubat2008 Konum: Zonguldak Gönderilenler: 710 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
İSMEKİN açılımı nedir ??? yazacak olan var mı ? |
|
![]() |
|
HİCRET..
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16Haziran2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 467 ![]() |
Orjinalini yazan: OFLU_HOCA
İSMEKİN açılımı nedir ??? yazacak olan var mı ? Orjinalini yazan: dinle
[QUOTE=OFLU_HOCA]bu ismek ne oluyor ? anlamı nedir ? http://ismek.ibb.gov.tr/ buradan detaylı bılgı edınebılırsınız. Merhaba;bu sorunuza daha önceden cevap verılmış.
Sanırım dıkkatınızden kacmış,buyrun inceleyın.
|
|
![]() |
|
OFLU_HOCA
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Şubat2008 Konum: Zonguldak Gönderilenler: 710 ![]() |
inan ki o siteye baktım ama bi açılım göremedim onun için tekrar sordum
istanbulla ilgili bişe ama
|
|
![]() |
|
hale
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12Aralık2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
ismek in açılımı: istanbul büyükşehir belediyesi sanat ve meslek eğitimi kursları
|
|
![]() |
|
OFLU_HOCA
HALE SENDEN ALLAH RAZI OLSUN SAĞOLASIN...
Sanırım bu kursların içerisinde arapça kursuda var ki bu sitede reklamı veriliyor...
|
|
![]() |
|
hale
evet var olmazmı hatta osmanlıca ve farsçada var .
bende zaten ismekte arapça hocası olan varmı diye soruyorum ama hocalar bu siteye pek takılmıyorlar galiba.
|
|
![]() |
|
OFLU_HOCA
bakma benim nikimde hoca lafzının yer aldığına henüz hocanın h si bile diğilim :):) nasipse olacam inşaallah....
Sitede illaki hocalar var ama sanırım onlarında başka işleri var...
Ben önceden bu siteye büyük bi istekle girerdim şimdi öyle diğil artık şiir bölümü açtım oraya yazıyorum bide oflu hocanın aklına takılan bölümüm var aklıma bişe takılırsa oraya yazıyorum....
|
|
![]() |
|
Ahmedd
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Haziran2008 Konum: Van Gönderilenler: 0 ![]() |
Farsca yok hale hanim!!! Varsa baliklama dalarim walla
;p
|
|
herkes cennete gitmek ister
ama kimse ölmek istemez... |
|
![]() |
|
Nurulhak
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Kasım2006 Gönderilenler: 270 ![]() |
ismekte arapca hocalığı yapmk icin ne bulunmasını istiyorlar acaba
|
|
![]() |
|
hale
sanyrym 4 yyllyk fakülte (ilahiyyat veya arap dili) mezunu olanlary alyyorlar.
ayryca kendi bünyelerinde yazyly ve sözlü synavdan geçiriyorlar.
yani benim bildi?im bu kadar, yanly?ym varsa iyi bilen arkada?lar düzeltsin lütfen
|
|
![]() |
|
Nurulhak
ama mesela benim bi tanıdığım bilgisayar öğretmenliğinde okuyor su an aynı zamanda ismekte arapca derslerine giriyor.yani henüz mezun değil 3.sınıfta ama 2 .sınıfa gectiğinden belli bilgisayar dersleri veriyor.neden arapcada böyle bi ayrm var anlayamadm
|
|
![]() |
|
hale
ayırım değilde sanırım arapça öğretmenliği için aşırı talep varmış.
|
|
![]() |
|
FTMGL
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04Aralık2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 196 ![]() |
Arağça öğreticilliği için 4 yıllık fakülte mezunu olma şartı yok.
2 yıllık mezun olup, sözlü ve yazılı sınavlardan geçtikten sonra öğretici olunabiliyor.
Hatta ünv. mezunu değilseniz, istenen ders sayısı kadar kur tamamlanmışsa da sınava girme hakkınız var.
|
|
![]() |
|
Nurulhak
bilgiler icin tesekkürler sözlü ve yazılı sınav nasıl oluyor acaba giren yok mu bu sınavlara?
|
|
![]() |
|
anzotli
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 265 ![]() |
saniyorum bilgi verip kimse kendine rakip çıksın istemiyor
|
|
![]() |
|
Nurulhak
ismeğin sitesinde de konuyla ilgili bilgi yok. İnsan kaynakları diye bir bölüm ekleyip bilgilendirseler iyi olur
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |