![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Üyelik Yenileme İşlemleri | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nevra
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Haziran2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18Haziran2008 Saat 11:41 |
Slm
Ben yeni kayıt yaptırdım. 13/06/2008 trh.posta kanalıyla ödemeyi yaptım. Fakat sistemem giremeyince bekledim ve postaneye giderek tekrar baktırdım. Ödeme bana bildirdiğiniz gibi.. Ama hala kayıt yapamıyorum.... Yardımcı olursanız sevinirim...
Kolay gelsin
|
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
info@onlinearabic.net adresine şu bilgileri gönderir misin? İnceleyerek sorunu çözelim.
1. ödeme yaptığınız hesap nosu tam olarak
2. ödeme yaptığınız ad soyad (sizin adınıza başkası yapmışsa ödemeyi yapan kişinin tam adı soyadı
3. ödeme yaptığınız miktar.
cevabınızı bekliyoruz.
|
|
![]() |
|
tekir
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Temmuz2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Bende kayit oldum ve parami postaneye yatirdim. Ancak ne arayan ne soran var. Bana verilen numarayi posta cekine de yazmistim. Hala bekliyorum. Henuz onay maili almadim. Site yonetimi isini zamaninda yapmiyor. Siteden daha ciddi bir yonetim bekliyorum.
|
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
Merhaba Tekir, hoşgeldin
![]() Telaş yapmana gerek yok, ödemeni hangi isimle hangi tarihte yaptığını bildirirsen sorun çözülür. Sıkıntı bizden ziyade PTT'den kaynaklanıyor çünkü kaydı yaparken bazen numarayı yazmıyorlar. Bu da sıkıntılara neden oluyor. Ödemenizi yapar yapmaz mail atarsanız zamanında müdahale edilmiş olur.
Ödemeyi yaparken yazdırdığınız tam ismi ve ödeme tarihini rica ediyoruz sizden
İyi çalışmalar.
|
|
![]() |
|
tekir
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Temmuz2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Odemeyi hangi tarihte yaptigimi ve gerekli olan tum bilgileride size gonderdim. Hala cevap yok..... Ne dersiniz?
|
|
![]() |
|
ibotea
Dün giriş bilgileriniz mailinize (aligezegen@yahoo.com) gönderildi. Girebiliyor olmanız lazım. Ben az önce kontrol ettim şifrelerinizle giriş yapılıyor bir sorun yok.
|
|
![]() |
|
E.Nur
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 108 ![]() |
ya ben bu kayıt işleminin nasıl oldgunu ögrenmek istiyorum okudum ama ulaşmak istedigim bi kaç bilgiyi bulamadım özel mesaj atarsanız ii olur yıllık kayıt yaptırmak isteyenlerin hangi bankaya ne kadar ücret yatırması gerekiyo sonrasında ne yapılacak kime mail atmak lazım ve de üye olmadan kayıt olmuyo sanırım denedim ama geçersiz isim falan dio yardımcı olursanız sevinirim ....Mevlam razı olsun ...dua ile....(yeni oldugumdan biraz acemiyim kusuruma bakmayın)...
|
|
"Herşey kader ile takdir edilmiştir.Kısmetine razı ol ki rahat edesin"BSN
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2864 ![]() |
Orjinalini yazan: E.Nur
ya ben bu kayıt işleminin nasıl oldgunu ögrenmek istiyorum okudum ama ulaşmak istedigim bi kaç bilgiyi bulamadım özel mesaj atarsanız ii olur yıllık kayıt yaptırmak isteyenlerin hangi bankaya ne kadar ücret yatırması gerekiyo sonrasında ne yapılacak kime mail atmak lazım ve de üye olmadan kayıt olmuyo sanırım denedim ama geçersiz isim falan dio yardımcı olursanız sevinirim ....Mevlam razı olsun ...dua ile....(yeni oldugumdan biraz acemiyim kusuruma bakmayın)... Merhabalar E.Nur
![]() Neşeniz bol olsun.
Ana sayfaki üyeliğiniz tamamlandı ve bilgiler gönderildi.
Artık ana sayfadan da giriş yaparak istediğiniz derslere katılabilirsiniz.
Sağlık, başarı ve güzellikler diliyoruz
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |