![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
İSMEKLİLER | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() |
![]() |
Yazar | Mesaj |
efsuni
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26Nisan2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilitam a.öğretım gıbı dımı?okul mecburıyetı yok?
|
|
![]() |
|
efsuni
pekı ankara ılahıyata gecmek ıcın neler gerekıyor? |
|
![]() |
|
Ahmedd
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Haziran2008 Konum: Van Gönderilenler: 0 ![]() |
o da dgs ile ancak ilitam diploması ile Ankara ilahiyat diploması aynı
|
|
herkes cennete gitmek ister
ama kimse ölmek istemez... |
|
![]() |
|
efsuni
onu bılıyorum ama ben uzaktan eğitimde pek başarılı değilim..orgun eğitimde ders gormek benım ıcın daha verımlı oluyor..
|
|
![]() |
|
Ahmedd
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Haziran2008 Konum: Van Gönderilenler: 0 ![]() |
o zaman dgs ye iyi çalış..
ya da ilitamlılarla haftada 1-2 gün bir çalışma grubu kurun..
iöl de 1. m. 2. sınıftasın
|
|
|
![]() |
|
efsuni
nerde hocam daha 1.sınıfım...
|
|
![]() |
|
Ahmedd
olsun
..
daha gençsin ;))
dersler nasıl?
ikmale kaldın mı?
|
|
|
![]() |
|
efsuni
4 dersten kaldım...
pek genc sayılmam asılında ama caktırmıyoruz..
|
|
![]() |
|
Ahmedd
ben arapçadan kalanlara yardımcı oluyorum
mesela ihl mezunu olmayan bi arkadaşla 4-5 kompakt ders yaptık ikmal den 80 aldı..
20 li yaşlar çok genç
30 lu yaşlar genç
40 lı yaşlar geç genç
5o li..çok genç
60 lı ..genç
70 li..geç genç
....
;p
;))
|
|
|
![]() |
|
efsuni
ay cok teşekkur ederım cok nazıksınız:)yardımlarınızı beklerız...
|
|
![]() |
|
Ahmedd
selam!!
|
|
|
![]() |
|
efsuni
a.selam...
|
|
![]() |
|
Ahmedd
nasıl gidiyor dersler?
|
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2863 ![]() |
ismek hangi illerde mevcut_?
|
|
![]() |
|
Nurulhak
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Kasım2006 Gönderilenler: 270 ![]() |
ismek istanbulda sadece
|
|
![]() |
|
anzotli
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 265 ![]() |
ben de küçükköy ismekteyim.daha sıfırdan başladım.imam hatip mezunuyum ve bu konular beni sıkıyor.yavaşça ilerlersem eski bilgileri kuvvetli hıfzederim diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
selmaaa
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30Ekim2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
S.a arkadaşlar ben ismek'in arapça 2.kuruna başvurdum ama 2.dönem açılacakmış o yüzden kayıt yaptıramadım 1.kur basit geldi ama bana 1.kurun dökümanları ve kitabı lazım yardımcı olabiliecek arkadaş olursa çok sevinirim istanbulda oturuyorum burda çalışıyorum...
|
|
![]() |
|
oxyii
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27Mart2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
merhaba
bu sene birinci kurda hocanın tercihine göre ya
dr.f. abdurrahim'in "anadili arapça olmayanlar için arapça dersleri-durusu lugatil arabiyye 1" adlı kitap
ravza yayınları telefonu:0212 528 46 17
ya da
cantaş yayınlarının "el-arabiyyetu lin-naşiin "serisinin birinci kitabı okutuluyor.
cantaş yayınları tel:0212 511 10 85
kolay gelsin
|
|
![]() |
|
sahafixe
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26Mayıs2010 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Artık Çantaş yayınlarının kitapları okutulmaktadır. Başlangıç olarak Harfler ve Mahreçleri (seslendirilmeleri) konuları işlenir. sınıfın anlama kabiliyeti ve hızına göre konular işlenir ve grammer bilgileri verilir. Birinci sınıfta şu an 1 ve 2 sayılarının kuralları ve 3 -10 sayılarının kuralları dahil olmak üzere. Salim çoğullar , salim fiilerin bazıları , işaret sıfatları , zamirler , iyelik ve şahıs zamirleri , isim tamlaması ve sıfat tamlaması gibi arapçanın en temel konuları çok basit şekilde öğretilmektedir. Öğrenci bu kuru tamamladığında arapçayla iyiden iyiye tanışmış olur. kuran okuması bile farklılaşır , güzelleşir. Hatta Arapçadan tesirlenmiş türkçe kelimeleri sezme yetisini elde eden şanslı kişilerden iseniz kuranın bazı kesimlerini anlayabilirisiniz. 2. ve 3. kurdan sonra arapça konuşabilir ve dergileri rahatlıkla okuyabilirsiniz. tabii muhakkak biraz sözlüğe ihtiyacınız olucaktır. sonrası dinleme konuşmayla zamanla gelişecektir. temeli aldıktan sonra zaten iyi bir temel almış olucaksınız ismeki bitirirseniz sonrasında kendi başınıza gayet güzel ilerlete bilirisiniz.
hak şerleri hayr eyler sanmaki gayr eyler arif anın seyreyler görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |