![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sınavlara hazırlık - TEK DERS SINAVI | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20Mart2008 Saat 15:56 |
Size bir türk olarak tavsiyede bulunmak isterim ben şimdi bir arap gibi arapça konuşuyorum ve tercüme şirketleriyle anlaşıp tercüme yapıyorum, ilk önce bunu başarabilmek için kendi dilinizi grameriyle iyi bilmelisiniz! _Bir arap dersini arap ve ingilizce dersini ingiliz hocadan almalısınız!
_Eğitimci olması şart ki iyi faydalanabilesiniz inanın arapça çok kolay bir dildir!!!
_Bu sitede emeği geçen herkese şahsım adına çok teşekkür ederim paylaşmak dileğiyle.....
|
|
![]() |
|
visam
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22Şubat2008 Gönderilenler: 2331 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
لانَّ لا يستطيع كل طلاب القراءة باللغة العربية إذا اردت الكتابة باللغة العربية فأنا جاهز
![]() Düzenleyen meyyade - 21Mart2008 Saat 19:09 |
|
![]() |
|
visam
شكرا لك ـ ميادـ لا ادري مامعني مياد. انت تقول ,انا جاهز، اذا، هيا نكتب بالعربية. اظن اننا نخاف ان نخطاء في استعمال اللغة. ان نكتب ولو كان فيه اخطاء، ننجح و نستفيد، علي كل حال سوف يكون هناك من يصحح اخطاءنا. اليس كذالك. وسام
|
|
![]() |
|
visam
جاءالان صديق لي يتقن اللغة العربية،و عندما راي كلمة ـ ميادـ قال لي بيتا من الشعر، اكتب هاذا البيت، ؛ ابكت تلكم الحمامة ام غنت، في غصنها المياد، و شبيه صوت النعي، اذا قيس بصوت البشير، في كل ناد،
|
|
![]() |
|
hakanatici
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23Mart2008 Konum: Konya Gönderilenler: 0 ![]() |
s.a arkadaşlar ben arapça öğrenmek istiyorum, bu konuda ciddiyim günlük konuşma filan değil tamamen, nereden nasıl başlamam lazım beni biraz aydınlatırsanız çok seviniriim teşekküre ediyorum kolay gelsin
|
|
![]() |
|
dinle
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31Temmuz2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 366 ![]() |
a.s
hoşgeldiniz,sabahülhayr
sitenın ana sayfasındaki:ilk adım derslerine bakabilirsiniz.
bilgi edinme adına!.. Düzenleyen dinle - 23Mart2008 Saat 12:13 |
|
![]() |
|
idinc
اتحبوا حكم::::: إذا دعتك قدرتك إلى ظلم الناس فاذكر قدرة الله عليك
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |