![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Sıfırdan Arapça" çalışmaları | |
![]() |
|
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 8 |
Yazar | Mesaj |
meryem hatice
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08Temmuz2008 Konum: Bursa Gönderilenler: 108 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.fi
2.ila yanıldıysam doğrusunu yazın lütfen
3.fi
4.ila
5.fi
6.ila
|
|
![]() |
|
gullerdiyari
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28Ağustos2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
allahin rahmeti ve bereketi uzerinize olsun selamunaleykum
sevgili kardeslerim gunluk konusmalarda yazilan arapca kelimelerin turkce karisiligi var ama arapca okunuslari yok bu yuzden kelimelerin arapca okunuslarinida yazmaniz mumkunmudur acaba?
boylece daha akilda kalacagi kanaatindeyim cunku arapcayi yeni ogrenen biri oldgum icin okunuslari hakkinda bir bilgim yok
simdiden tesekkurler ederim allaha emanet olunuz ...
saygilarimla
|
|
ALLAHIM GONLUMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE
HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GONLUMU RAZI EYLE... |
|
![]() |
|
ahiosman
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Ocak2008 Konum: İzmir Gönderilenler: 420 ![]() |
السّلامُ عَليْكُم
|
|
![]() |
|
ahiosman
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Ocak2008 Konum: İzmir Gönderilenler: 420 ![]() |
degerli kardeslerim arabcanin en guzel bir tarafini ogrendim ne kadar ogrenirsen ogren zannediyorsunki hic birsey ogrenemedin ama inanin cok sey ogreniyoruz yeterki azmimizi kaybetmeyelim
|
|
![]() |
|
ahiosman
SIMDI BU SAYFAMIZDA BENIM GIBI YENI BASLAYAN KARDESLERIN GORUSUNU ALAYIM NASIL CALISALIM NASIL DAHA VERIMLI OLABILIRIZ BIR BASKA KARDESIMIZE NELER VEREBILIRIZ ONERILERINIZ DOGRULTUSUNDA CALISALIM
SELAM VE DUA ILE
|
|
![]() |
|
saniye
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Aralık2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1592 ![]() |
Orjinalini yazan: ahiosman
Bende aynen katılıyorum, ilk başlarda aynı duyguya kapılmıştım. Ama sabırla devam ettikçe geliştiğini ilerleleyen süreçlerde hissedebiliyor ve görebliyorsun.degerli kardeslerim arabcanin en guzel bir tarafini ogrendim ne kadar ogrenirsen ogren zannediyorsunki hic birsey ogrenemedin ama inanin cok sey ogreniyoruz yeterki azmimizi kaybetmeyelim ![]() |
|
![]() |
|
su_fi_07
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29Kasım2011 Gönderilenler: 86 ![]() |
benim gibi yeni başlayanlar için önce basit sonra orta sonrada yavaş yavaş ağırlaşan soru cevap olabilir tabi bu acizane benim fikrim yada günlük kelimeler mi ezberlesek acaba ya aslında benim ikisinede ihtiyacım var
![]() |
|
![]() |
|
ahiosman
السّلامُ عَليْكُم
DEGERLI KARDESLERIM TABIKI YENI BASLAYAN KARDESLERLE BERABER BASLAYALIM BILEN ARKADASLARA DA TEKRAR OLUR VE YARDIMLRINI ALIRIZ AMA HER LISANDA OLDUGU GIBI KELIME DAGARCIGIMIZ COK ONEMLI BU KONUDA SITENIN SOZLUGU YENI KELIME OGRENMEMIZDE COK YARDIMCI UNSUR OLMAKLA BERABER BAZI KARDESLERIMIZ ARABCA YAZILAN KELIMELERIN OKUNUSUNU DA YAZMAMIZI ISTIYORLAR ARABCA ILE LATINCE OKUNUSU BIZI YANLIS OGRENMEMIZE ITIYOR BU ARKADASLARIN ARABCA HARFLERI OGRENMELERI DAHA SAGLIKLI OLUR DIYE DUSUNUYORUM SELAM VE DUA ILE |
|
![]() |
|
su_fi_07
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29Kasım2011 Gönderilenler: 86 ![]() |
Orjinalini yazan: ahiosman birimiz biryerden başlasak iyi olacak hala türkçe yazışıyoruz çünki böyle pek ilerleyeceğimizi sanmıyorum siz başlayın ben katılırım inşallah
<SPAN style="COLOR: black; FONT-SIZE: 26pt" dir=rtl lang=AR-SA><FONT face="Times New Roman">السّلامُ<SPAN style="mso-spacerun: yes"> </SPAN>عَليْكُم</SPAN> DEGERLI KARDESLERIM TABIKI YENI BASLAYAN KARDESLERLE BERABER BASLAYALIM BILEN ARKADASLARA DA TEKRAR OLUR VE YARDIMLRINI ALIRIZ AMA HER LISANDA OLDUGU GIBI KELIME DAGARCIGIMIZ COK ONEMLI BU KONUDA SITENIN SOZLUGU YENI KELIME OGRENMEMIZDE COK YARDIMCI UNSUR OLMAKLA BERABER BAZI KARDESLERIMIZ ARABCA YAZILAN KELIMELERIN OKUNUSUNU DA YAZMAMIZI ISTIYORLAR ARABCA ILE LATINCE OKUNUSU BIZI YANLIS OGRENMEMIZE ITIYOR BU ARKADASLARIN ARABCA HARFLERI OGRENMELERI DAHA SAGLIKLI OLUR DIYE DUSUNUYORUM SELAM VE DUA ILE |
|
![]() |
|
umutvebaris
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17Nisan2012 Konum: Kayseri Gönderilenler: 0 ![]() |
اسلام عليكم و رحمة الله و بركته
رضي الله عنكم |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 8 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |