![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İSMEKLİLER | |
![]() |
|
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 |
Yazar | Mesaj |
osmanlievladi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04Nisan2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende ismek arapça kursuna gidiyorum arapça eğitiminin dahada yargınlaşmasını istiyoruz Allaha emanet olun
|
|
![]() |
|
xx43
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03Mayıs2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Bende zeytinburnu-ismek arapça kursuna gidiyorum.2. kurdayım.bu siteyi ayşe hocamın sayesinde tanıdım.ALLAH(C.C)ondn razı olsun.aeolun.
|
|
ALLAH(C.C)YAR WE YARDIMCINIZ OLSUN.
|
|
![]() |
|
yakupogretmen
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04Mayıs2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
selamün aleyküm
ben arapça öğrenmeye yeni başladım ismekte üsküdar yavuztürk mahlesindeyim |
|
![]() |
|
HİLAL EYŞAN
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02Aralık2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
sa bende ismeğe yeni başlayacağım. fatih ensar vakfı.arapçaya mart ayında başlayacağım.çok heyecanlıyım
![]() Düzenleyen HİLAL EYŞAN - 04Aralık2009 Saat 12:52 |
|
![]() |
|
ru-be-ru
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Ocak2009 Gönderilenler: 1344 ![]() |
Başarılar diliyorum Hilal kardeşim
|
|
Allaha cc.a dayan,sa´ye sarıl,hikmete ram ol.
Yol varsa budur,bilmiyorum başka çıkar yol..... |
|
![]() |
|
HİLAL EYŞAN
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02Aralık2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH RAZI OLSUN
![]() |
|
![]() |
|
ECiRNA
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07Ocak2010 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Esselamunaleyküm ..
Bende Dumlupınar İsmek Şubesindenim.. Hocamız çok iyi, Allah ondan razı olsun.. Değerli hocamız İklime Hanıma teşekkür ediyoruz sundugu egitimden dolayı.. Sayesinde çok şey ögrendim ve de öğreneceğim inşaAllah..esenlikle kalın. |
|
![]() |
|
salliballi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17Mart2010 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
MERHABALAR..!
Arkadaşlar bende az önce buraya üye oldum ..1 aydır ismek kurslarına devam ediyorum.Öğretmenimiizin tavsiyesi üzerine geldim..henüz siteyi incelemedim.Umarım yayarlı olacaktır.Hepimize kolay gelsin.Tekrar herkese selamlar..!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
hanife kahraman
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17Mayıs2010 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
İsmek Arapça kurslarına devam ediyorum .Çok memnunum hocalarımız sayesinde gayet iyi anlıyorum.Arkadaşlarıma da yardım edebiliyorum,bu çok güzel bir duygu.Bu sene Sümeyye hocam sayesinde daha da güzel arapçam oldu.Üsküdar da ismek arapça kursuna herkesi davet ediyorum.
|
|
![]() |
|
sahafixe
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26Mayıs2010 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
أدرس العربية في اسماك منذ سنةأتمني ان أعلم اللغة العربية تاما بعد سنة
|
|
![]() |
|
albatros
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21Haziran2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 61 ![]() |
arkadaşlar 13 eylülde kayıtlar başlıyor hatırlatayım dedim
![]() |
|
![]() |
|
yaren erva
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30Temmuz2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
bnde zeytinburnu ismeğe kayd olucam inş.. 3.kur herkese başarılar diliyorum
|
|
Bana "çagdisi" diyorlarmis Ne büyük bir onur! Ben bu çagin disinda kalmayayim da, içinde mi bogulayim?
|
|
![]() |
|
tahteş_şuur
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Eylül2012 Gönderilenler: 0 ![]() |
Selamun Aleykum,, ben de 2 ekimde İsmek Arapça kursuna başlıyorum...
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 4 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |