![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Sıfırdan Arapça" çalışmaları | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aysun_51
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Şubat2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22Şubat2008 Saat 17:14 |
emame_______امام_______önünde tahte_______تحت_______altında ınde_______عند_______yanında beyne_______بئن________arasında alaa________علئ______üstünde Düzenleyen aysun_51 - 22Şubat2008 Saat 22:18 |
|
![]() |
|
dinle
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31Temmuz2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 366 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
emame_______امام_______önünde
tahte_______تحت_______altında
ınde_______عند_______yanında
beyne_______بئن________arasında
alaa________علئ______üstünde
izninizle ,düzeltim ki arkadaşlar daha iyi anlayabilsinler diye!.
hoşgörünüzle.
![]() |
|
![]() |
|
benefsezar
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Aralık2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 238 ![]() |
اَيْنَ الْكِتَابُ؟ اَلْكِتَابُ فَوْقَ الْمَكْتَبِ kitap nerede? kitap masanın üzerinde اَيْن الْقَلَمُ؟ اَلْقَلَمُ عِنْدَالْكِتَبِ:kalem nerede?kalem kitabın yanında
Düzenleyen benefsezar - 25Şubat2008 Saat 19:17 |
|
![]() |
|
benefsezar
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Aralık2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 238 ![]() |
اَيْنَ اَلْبِنْتُ؟ الْبِنْتُ آَمَامَ الْبَيْتِ:kız nerede? kız evin önünde اَيْنَ البِنْتُ؟ الْبِنْتُ فِي السَّيَّارَةِ:kız nerede? kız arabanın içinde |
|
![]() |
|
benefsezar
آَيْنَ الْقِِطّة؟ اَلْقِطَّةُ تَحْتَ السَّرِيرِ:kedi nerede?kedi yatağın altında آَيْنَ الرَّجُلُ؟ الرَّجُلُ خَلْفَ الْمَسْجِدِ:adam nerede?adam mescidin arkasında |
|
![]() |
|
benefsezar
(beyne)yide siz cümle içinde kullanırsanız çok makbule geçer,ben tam emin olmadığım için yanlış yazmak istemedim. |
|
![]() |
|
dinle
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31Temmuz2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 366 ![]() |
iyi geceler, nesrincim
maşallah klavyenizi kurmuşunuz.
inş güzel paylaşımlarınızın devamınıda bekleriz canım
![]() |
|
![]() |
|
selamettin1
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Şubat2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 388 ![]() |
ان بيتي ما بين بيت امل وبيت زينب (inne beyti ma beyne beyti emele ve ve beyti zeynebe) benim evim zeynebin evi ve emelin evinin arasındadır.
![]() |
|
![]() |
|
aysun_51
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Şubat2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
Allah razı olsun arkadaşlar eksiklerimi tamamlamışlar gerçi eksiktende eksik diyebilirim selametle
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |