![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Pratik Arapça Nedir? Nasıl İşler? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yazar | Mesaj |
FATIH ERMIS
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Şubat2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18Şubat2008 Saat 00:42 |
öncelikle insanlara büyük katkılarınızdan dolayı size teşekkür ederim.ben yeni üye oldum .merak ettiğim bir şey var. bu görüntülü ders proğramlar da arapçanın haricindeki derslerle alakalı olarak görüntülü cd veya kaynaklarınız var mı... allah razı olsun .kolay gelsin. |
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Fatih Ermiş, hoşgeldiniz ![]() Bu hususta çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapı çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Çok yakında Allah'ın izniyle başka programlarla da hizmet veriyor olacağız.
Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.
|
|
![]() |
|
FATIH ERMIS
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Şubat2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
teşekkür ederim ibotea fakat ne zaman faaliyete geçer öğrenebilir miyim . en yakın derken ara sınavlardan sonra mu yoksa seneye mi çünkü faidesinin olacağı kanaatindeyim. öğrenmek isttiyorum.
|
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
Bir yanlış anlama olmasını istemiyorum. Derslerimizi CD versiyonunda yayınlamayı düşünmüyoruz şimdilik. Ancak arapça dışındaki konular için planlamamız var. Bu sene yetişmesi mümkün gözükmüyor. Seneye olur inşaallah. |
|
![]() |
|
FATIH ERMIS
inşallah bizde o zaman yararlanırız. ne yapalım kitapa devam artık. cd olması çok avantajlı kitapta terettütte kaldığın yerleri kolaylıkla anlıyorsun.yine de bilgileriniz için sağol. kolay gelsin........ |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |