![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Üyelik Yenileme İşlemleri | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ufukötesi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04Kasım2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16Ocak2008 Saat 19:26 |
ne yapabılırım
kaydım olmayacak mı
|
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ödeme yaparken yazdırdığın gerçek ismini, ödeme yaptığın tarihle ve hesap nosuyla birlikte info@onlinearabic.net adresine atarsan sorun hallolur.
Çalışmalarında başarılar diliyorum.
|
|
![]() |
|
ufukötesi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04Kasım2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Orjinalini yazan: ibotea
merhaba ufukötesi, aramıza hoşgelin ![]() ödeme yaparken yazdırdığın gerçek ismini, ödeme yaptığın tarihle ve hesap nosuyla birlikte info@onlinearabic.net adresine atarsan sorun hallolur.
Çalışmalarında başarılar diliyorum. cok tesekkur ederım Allah ebeden razı olsun
|
|
![]() |
|
ufukötesi
dediklerınızı uyguladım fakat bır cevap gelmedı uyelıgım onaylanmadı
ben mı acele edıyorum?
yoksa bır problem mı var?
tekrar tesekkur ederım
|
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
Mailinizi aldık. Yarın PTT'den ödeme teyidiniz istenecek. Onay gelir gelmez ders girişleriniz açılacaktır. Şimdi bu saatte PTT çalışmıyor maalesef Hayırlı geceler. |
|
![]() |
|
ufukötesi
eyvallah kardesım
thanks for all:)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |