![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çeviri Atölyesi - Türkçe'den Arapça'ya Tercüme Çalışmaları | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
esinn06
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12Ocak2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12Ocak2008 Saat 02:17 |
bulamadıklarım var lütfen bana yardım edin...
esin-sernur-alican-alper-murat-muhsine-tuğçe-merve-azize-nurgül-nazmiye
bunlar soykütügünde kalan son isimler... lütfen ban yardım edin.. Düzenleyen esinn06 - 12Ocak2008 Saat 02:18 |
|
![]() |
|
scelik
Moderator ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: Rize Gönderilenler: 7217 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
أَسِين - سَرْنُورْ - آلِيجَان - آلْبَرْ - مُورَات - مُحْسِنَة - تُوغْجَة - مَرْوَة - عَزِيزَة - نُورقُول - نَازْمِيَّة |
|
الطالب المجتهد
|
|
![]() |
|
esinn06
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12Ocak2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
tesşk ederim ama esin isminin (ismimin) son harekesi 'cezm' ile baglanmalımıydı yoksa böylemi:S sernur ismindeki gibi...
|
|
![]() |
|
mbagci9
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Mart2007 Gönderilenler: 535 ![]() |
sçelik beyin yazmış olduğu isimlerden bazıları şu şekilde olmalıdır.
alican = على جان
murat = مراد
nurgül = نور گول
nazmiye = نظمية
Düzenleyen mbagci9 - 12Ocak2008 Saat 12:02 |
|
![]() |
|
esinn06
tesşk.. ederim ama hangisi dogruki ama harekede yok
![]() birde ibni ile binti de lazım oldu
çewride yardımcı olanlara olacaklara tekrar tesşk.. Düzenleyen esinn06 - 13Ocak2008 Saat 01:59 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |