![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Üyelik Yenileme İşlemleri | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
annem
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: Rize Gönderilenler: 74 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03Ekim2007 Saat 21:59 |
Akşam derslere kaydımı 1 aylık olarak yaptık vede parayı yatırdık.Ama giremiyorum.Yani kullanıcı adı,şifre ve öğrenci numaramı giriyorum kabul edilmiyor.ilgilenirseniz çok mutlu olacağım.
Allaha emanet olun.
|
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Annem, bana aşağıdaki bilgileri özel mesaj olarak veya mail olarak ulaştırabilirsen kontrol ettirebilirim:
1. Ödemeyi hangi hesaba yaptınız?
2. Ödemeyi yaparken öğrenci numaranızı yazdınız mı? Yazdıysanız nedir?
3. Ödemeyi yaparken öğrenci numarasını yazmadıysanız gerçek adınız soyadınız ve üye olurken kullandığınız e-mail adresinizi bildirir misiniz?
Cevabınızı bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.
|
|
![]() |
|
esma57
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03Kasım2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
yıllık abone paramı yatırdım fakat daha sizden mesaj gelmedi 4 günoldu acele cevab bekliyorum
|
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
merhaba esma57
acaba hangi hesaba ödeme yapmıştınız? öğrenci numaranız, kayıt esnasında kullandığnız mail adresiniz ve ödemeyi yapan kişinin adı soyadı bilgilerini bize gönderirseniz gerekli kontrolleri yapalım. Bu bilgileri info@onlinearabic.net adresine gönderiniz.
|
|
![]() |
|
verbatim
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Ekim2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
aylık olarak üye olmuştum.6.ay üyeliğimide yaptım fakat derslere gıremıyorum uyelık yenıleme sayfası karşıma cıkıyor.6.ay üyeliğimde dolduysa daha dersler bitmedi girebılmem gerekiyor herhalde bir bakarmısınız.
|
|
![]() |
|
ibotea
merhaba verbatim, öğrenci numaranı info@onlinearabic.net adresine mail atar mısın? |
|
![]() |
|
esma57
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03Kasım2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
benarabca önlisansa üyeyim dersler açıldıktansanra 5 10 dakikasonra int ilişkim kesiliyor dersler kayboluyor sorun site deyse bir ilgilenirseniz sevinirim acilolarak şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
ibotea
Bahsettiğiniz sorunu hangi derste yaşıyorsunuz. Kontrol edelim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |