![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dersler-Sorular | |
![]() |
|
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
sevde_de
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2007 Konum: Bolu Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
selamun aleyküm
ben 2007-2008 açıköğretim fakültesi ilahiyat bölümü kayıtları ne zaman.bi bilgi verirseniz çok sevinrim.Allah razı olsun.dua ile.
wesselam
|
|
![]() ""bakıp seni gören aşık başka cemali neylesin 'dosd'luğuna eren sadık başka visali neylesin?"" |
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
aleykum selam 2007-2008 açıköğretim ilahiyat kayıtları bildiğim kadarıyla 19 ekim son tarihti selametle
|
|
![]() |
|
mbagci9
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Mart2007 Gönderilenler: 535 ![]() |
bu konunun 1. sayfasının sonunda mr.acarın mesajına atfen yazıyorum.
ilahiyat önlisans 1.sınıf " din hizmetlerinde iletişim ve halkla ilişkiler " kitabının 2. ünitesinde sahife 33 te üçüncü paragraf.
sahife 30 da son paragraf
bunlar evrim teorisini kabul eden bir görüşle yazılmış.
konu: ilk insanlar konuşmayı bilmiyorlardı. garip sesler çıkararak , el işaretleriyle, ve resimlerle anlaşıyorlardı. diyor kitapta
Halbuki kuran'a göre adem a.s yaratıldığında konuşabiliyor du . dünyaya indiğinde de konuşmaya devam ediyordu. Düzenleyen mbagci9 - 15Kasım2007 Saat 19:29 |
|
![]() |
|
reyhan içmeli
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10Şubat2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Şu forumda ki yazılanları okuyorum da maşşallah diyorum...Ne güzel bi siteye üye olmuşum iyki bulmuşum bu siteyi
Tabi maksat bulduranı bilmek...
Elalem magazini onun bunun giyimini özelini ayıklıyadursun.Saçma saçma konularla gündem oluşturmaya çalışsınlar.
Ama var işte...
Böyle forumlarda var.Bu forumlara üye olan faydalı tartışmalar yapan dini için birşeyler yapma aşkında olan gençlerde var işte
Şükürler olsun.Allah sayılarımızı kat kat arttırsın. Düzenleyen ibotea - 11Şubat2008 Saat 21:43 |
|
![]() |
|
xenesx55
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08Ekim2009 Konum: Samsun Gönderilenler: 0 ![]() |
s.a. ben düz lise mezunuyum ilahiyat okuyabilirmiyim yeni sisteme göre.tskleer
|
|
![]() |
|
ibrahimoruc
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Ocak2009 Gönderilenler: 2486 ![]() |
ygs ye gırerek tecıh edersınız |
|
Her zaman her yerde gerçek ol gerçek
Gerçek değil isen ellerini çek Kuran-ı kerim bir bahçedir bismillah çiçek Bize bu bahçenin kokusu lazım |
|
![]() |
|
ADIGE94
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Eylül2011 Konum: Bursa Gönderilenler: 0 ![]() |
selamün aleyküm kardeslerim size bişi somak istiyorum ben şu anda liseyi açıktan okuyorum düz lise olarak ve lise bittiği zaman üniversite olarak dırek ilahiyata başlamak istiyorum nasıl başlıcagımı nasıl başvuru yapacagımı ne gerektıgını falan bılmıyorum da bı yardım edersenız sevınırım hayırlı gunler cevaplarınızı beklıyorum allahaısmaladık
|
|
![]() |
|
ADIGE94
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Eylül2011 Konum: Bursa Gönderilenler: 0 ![]() |
ewt okuyabılırsınz
|
|
![]() |
|
saniye
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Aralık2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1592 ![]() |
Orjinalini yazan: ADIGE94
A.s. ADIGE94
Açık Öğretim Lisesi bittikten sonra üniversite sınavına girmen gerekiyor.
selamün aleyküm kardeslerim size bişi somak istiyorum ben şu anda liseyi açıktan okuyorum düz lise olarak ve lise bittiği zaman üniversite olarak dırek ilahiyata başlamak istiyorum nasıl başlıcagımı nasıl başvuru yapacagımı ne gerektıgını falan bılmıyorum da bı yardım edersenız sevınırım hayırlı gunler cevaplarınızı beklıyorum allahaısmaladık Birinci sınavda, yani ÖSS sınavında taban puanı aldıktan sonra iki yıllık Açık Öğretim İlahiyat Ön lisans bölümünü tercih formunu doldurduktan sonra kazanabilirsin.
![]() Lise son sınıftayken ünivesite sınavları için müracaat zamanını kaçırmamalısın!..
![]() |
|
![]() |
|
hiranur_48
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21Temmuz2012 Konum: Muğla Gönderilenler: 0 ![]() |
selamün aleyküm arkadaşlar hayırlı ramazanlar. ben lisans işletme mezunuyum ikinci üniversite olarak ilahiyat okumak istiyorum ihl mezunu bir akrabamda önce liseden fark derslerini ver 2 senede bitiriyorsun zaten sonra önlisans oku dedi direk ilahiyat okursam arapçada zorlanırmışım benim düşüncemde ikisindede arapa kursuna gitmek durumundayım ön lisanstan başlamak daha akıllıca birde sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim bu arara kpss de lisans mezunları ile mi ön lisans mezunları ile mi gireceğim sınava bu konuda bilgi sahibiyseniz lütfen paylasın kafam çok karıştı çünkü şimdiden allah razı olsun selametle inşallah..
![]() |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |