![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çeviri Atölyesi - Türkçe'den Arapça'ya Tercüme Çalışmaları | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
volkanvktr
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Nisan2016 Konum: İzmir Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11Nisan2016 Saat 20:55 |
![]() selamun aleykum benim adım volkan 17 yaşındayım imam hatip lisesine gidiyorum babamın adı muharrem 50 yaşında annem ise 42 yaşında birde ablam var oda 23 yaşında biz 4 kişilik bir aileyiz izmirde yaşıyoruz ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSİN ÇOK ACİL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aydinahmet
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Temmuz2011 Gönderilenler: 1315 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: volkanvktr
SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR ARAPÇA AİLE TANITIMI İÇİN YARDIM İSTİYORUM ![]() selamun aleykum benim adım volkan 17 yaşındayım imam hatip lisesine gidiyorum babamın adı muharrem 50 yaşında annem ise 42 yaşında birde ablam var oda 23 yaşında biz 4 kişilik bir aileyiz izmirde yaşıyoruz ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSİN ÇOK ACİL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا أَصْدِقَائِي أَطْلُبُ مُسَاعَدَةَ مِنْكُمْ بِحَيْثُ تَعَرُّفُ العَائِلَةِ بِاللُّغَةِالعَرَبِيّاةِ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ اِسْمِي وُولْكَان، عَمْرِي سَبْعَةَ عَشَرَ عَامًا وَأَدْرِسُ فِي الثَّانَوِيَّةِ الأَئِمَّةِ الخُطَبَاءِ. اِسْمُ أَبِي مُحَرَّمٌ وَعُمْرُهُ خَمْسُونَ عَامًا وَأُمِّي عُمْرُهَا إِثْنَانِ وَأَرْبَعُونَ عَامًا. لِي أُخْتٌ كَبِيرَةٌ وَعُمْرُهَا ثَلاثَةَوَعِشْرُونَ عَامًا وَنَحْنُ عَائِلَةٌ تَتَشَكَّلُ مِنْ أَرْبَعَةِ أَشْخَاصٍ وَنَعِيشُ فِي مَدِينَةِ إِزْمِير فَلْيُسَاعِدُ لَنَا مَنْ يُحِبُّ اللهَ، عَاجِلٌ جِدًّا |
|
سعادتي في سعادة الآخرين
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |