![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
اللغة التركية سهلة جدا | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yazar | Mesaj |
saraab
Aktif Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05Temmuz2011 Gönderilenler: 108 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14Ağustos2013 Saat 08:20 |
مرحبآ جميعآ كيف حآلكم آشتقت آلى آلمنتدى كثيرآ وعدت آليكم ببعض آلكلمآت كي تسآعدونني وآتمنى آن تكون آلترجمة بآلعربية آلفصحى Gün gelirde beni unutursun demiştim, Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim, Ne bu derdimi uyutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Unutamam canım, Unutamam seni Unutamam gülüm Unutamam Aşkını çekerim geleceksin diyerek Belki gözyaşımı sileceksin diyerek Ne beni seni unutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Ne bu gönlümü avutabildim وهذه آيضآ Ben Seni Hala Unutamadım Ki Bir Hayalim Vardı Yaşayamadım Ki Benim Gibi Çekersin Günün Birinde Günün Birinde, Günün Birinde Hani Bir Duaydım Senin Dilinde Senin Dilinde, Senin Dilinde Bana Ne Yaotın Sen Ne Yaptın Sensiz Yaşamak Öldürür Beni Hani Seviyordun Neden Ağlattın Sende Bir Gün Yar Çekersin İşte O Zaman Beni Ararsın |
|
![]() |
|
yazman68
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Ekim2011 Gönderilenler: 116 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
آه من العشق وحالاته وصدمة الهجر وآفاته وآه من لاهب يوم النوى احرق قلبي بحرارته لم تنظر العين الى غيركم لولاح بدرا في سماواته عمياء الا عن سنا حسنكم اقسم بالله وآياته |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |