![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Profesyonel & Amatör Tercüme Çalışmaları | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
özlem__
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Haziran2013 Konum: İzmir Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25Haziran2013 Saat 23:48 |
![]() |
|
![]() |
|
muhammed fuad
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28Mart2013 Gönderilenler: 82 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
özlem__
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Haziran2013 Konum: İzmir Gönderilenler: 0 ![]() |
amacı nedir bunun tam olarak ne için yapılmıştır, teşekkür ederim bu arada.
|
|
![]() |
|
muhammed fuad
şimd bunu ben tam okumadım okuyamam da caiz degil ama kısaca senin kötü şeyler yaşaman başına kötü şeyler gelmesi yazılmış ama korkmana grek yok büyü allahın izni ile tutar veya tutmaz her büyü yapılanın basına iş gelmiyor
|
|
![]() |
|
özlem__
tekrardan sağolasın Allah razı olsun
|
|
![]() |
|
muhammed fuad
amin cümlemizden
|
|
![]() |
|
istur8526
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Ocak2009 Konum: Kayseri Gönderilenler: 297 ![]() |
uydurma değil de ne, bunu yazanın doğru düzgün bir bilgiye sahip olduğundan bile emin değilim, çivi yazısıyla yazılmış.
|
|
![]() |
|
özlem__
Baska bir arkadasta Allah birdir gibisinden birsey yaziyor hayirli bir yazi demis mesajla
|
|
![]() |
|
muhammed fuad
bu mesajları kaldır bu büyü yazısı uğraşma daha fazla bu işle kötü şeyler var diyorum bu kağıdı evinden baska bir yerde yırtıp yaktın mı ?
|
|
![]() |
|
özlem__
Sayin Muhammed metinle ilgili iki yorum geldi ikiside iyi bir tilsi olduğunu soyluyor Emri vaki yaparak konusmazsan sevinirim rahatsiz okuyorsan eger yorumlarini kaldirmani rica ediyorum
|
|
![]() |
|
ATALAY
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Aralık2008 Gönderilenler: 1576 ![]() |
Ben bu metindeki ifadenin büyü olduğunu düşünmüyorum. Çünkü metinde La havle ile peygamber efendimize salavat var. Belki de evi korumaya yönelik bir muska olabilir. Ancak yine de böyle nuska türü şeyler de uygun değil. Yazıp bir yerlere koymak yerine peygamber efendimizin tavsiye ettiği duaları okumak ve dilimizden düşürmemek gerekir , diye düşünüyorum. |
|
السلام علي من اتبع الهدى
|
|
![]() |
|
özlem__
Allah razı olsun arkadaşım fakulteden bir hocamda ayni yorumu yapti ustunden aylaniyor çünkü muhtemelen evin onceki sahiplerinden kalma birsey acillama icin tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
miskın
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07Temmuz2013 Gönderilenler: 0 ![]() |
slm özlem ben harun mıskın kullanıcı arkadaş olmak ıstıyorum acık öğretıme yenı kayıt oldum yardımcı ol bana
|
|
![]() |
|
miskın
özlem sen gercekten yalan söylıyorsun bu yazılan yazı yenıdır bu yazılar arapça farca osmanlıca yada eskı kürtcedir bide evın ıçinde cıkmıs dıyorsun eğer yenı cıktıysa bu yazı eskılerden değil evınızde cınler vardır sızlere musalat olmadan benı arayınız sızlere yardım cıo lalım ismailağa cemaatı 05379168894
|
|
![]() |
|
miskın
özlem mesajın ikicı satırında la havle ve kuvvete ıllah bıllah sonrasında muhammed en sonunda slm harfı dıkkat cekmektedır
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |