![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
AÖF İlahiyat Önlisans Bütünlemeye Kalanlar | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
muhammedby06
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17Nisan2012 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16Nisan2013 Saat 16:29 |
Düzenleyen muhammedby06 - 16Nisan2013 Saat 16:29 |
|
![]() |
|
istur8526
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Ocak2009 Konum: Kayseri Gönderilenler: 297 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemze fael fiilindeyse mehmüz el-fa diye isimlendirilir.اخذ Aynel fiilindeyse mehmüz el ayn diye isimlendirilir. سئل Fael fiilindeyse mehmüz el-fa diye isimlendirilir. قرا Düzenleyen istur8526 - 16Nisan2013 Saat 20:46 |
|
![]() |
|
istur8526
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Ocak2009 Konum: Kayseri Gönderilenler: 297 ![]() |
Çok daha ayrıntılı istenmişse sarf mecmuasından maksut(207), izzi (169), Merah-ı ervah(77.s.) kitaplarına bakılabilir. |
|
![]() |
|
muhammedby06
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17Nisan2012 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
bu kadar bilgi bna yetmez ama yinede teşkkr ederm
Düzenleyen muhammedby06 - 16Nisan2013 Saat 21:10 |
|
![]() |
|
muhammedby06
saol berk abicim...:) istur abi sanada saol
|
|
![]() |
|
Ali22
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09Ekim2013 Gönderilenler: 0 ![]() |
İ ARAŞTIR DEDİ BEN DE YAPAMADIM YARIN GÖTÜRMEM LAZIM BANA YARDIMCI
OLURMUSUNUZ LÜTFEN....MEHMUZ FİİLİ AYRINTILI ŞEKİLDE AÇIKLARMISINIZ
LÜTFENNN...:( :( ALLAH ŞİMDİDEN RAZI OLSUN...
|
|
![]() |
|
saniye
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Aralık2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1592 ![]() |
Orjinalini yazan: Ali22
İ ARAŞTIR DEDİ BEN DE YAPAMADIM YARIN GÖTÜRMEM LAZIM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN....MEHMUZ FİİLİ AYRINTILI ŞEKİLDE AÇIKLARMISINIZ LÜTFENNN...:( :( ALLAH ŞİMDİDEN RAZI OLSUN... Merhaba Ali22,
Arapça Dersleri Aksam-ı Seba Mehmuz Fiil ayrıntılı olarak Mehmuz fa, Mehmuz Ayn, Mehmuz Lam tüm içerikleri aşağıdaki linkte bulabilirsin.
Kolay gelsin :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |