![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Genel | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Küçük Karınca
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05Şubat2013 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05Şubat2013 Saat 19:03 |
Cidde'de Arapça eğitimi hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum. Bunun için neler yapmak gerekir, oradaki şartlar öğrenciler için nasıldır, gitmek zor mudur öğrenmem gerek. Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
![]() |
|
atakan80
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05Şubat2013 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Küçük Karınca
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05Şubat2013 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
daha önce bu ülkede bulundum kısa aralıklarla, bence yaşamı çok zor değil, insanlarıyla anlaşabiliyorum ve ciddede bana yardımcı olacak beni davet eden bir aile de var. barınma, kurs masrafları nasıl olur onu bilmiyorum, bu konularda bilgiye ihtiyacım var.
|
|
![]() |
|
atakan80
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05Şubat2013 Gönderilenler: 0 ![]() |
kardeşim tabii ki zengin ülke halkıda dindardır iyidir ama girmek zor manasında dedim bu konuda hiç çekinme cidde konsoloslugunu ara yardımcı oluyorlar sor kurslar kaça felan de muhtemelen bedavadır devlet kursları oralarda bu gbi işler ücretsiz yada arapca bilen bir arkadasın varsa cidde ta'lim müdürlügünü arayıp sorabilir telefon ile türküm orada arapca grenmek istiyorum kurslar kac para diye oraya gittikten sonra gerisi kolay azizim vize aldınmı gerisi gelir hayatta ucuz işte biliosun kolay gelsin başarılar kardeşim bizim içinde dua et o mubarek topraklarda bizde oraları görelim inşallah
|
|
![]() |
|
Küçük Karınca
İnşallah, teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Küçük Karınca
Cidde'de bulunan, eğitimi hakkında bilgisi olan; ya da herhangi bir Arap ülkesinde/şehrinde Arapça eğitimi almış hiç kimse mi yok?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |