![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çeviri Atölyesi - Arapça'dan Türkçe'ye Tercüme Çalışmaları | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
SoldjaOfAllah
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14Aralık2012 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14Aralık2012 Saat 11:51 |
Aranizda bayan olupta arapcasi cok ileri seviyede olan bir bayan arkadas var mi, ben kendimde bayanim, bu yüzden dolayi da sadece bayan arkadaslardan Allah rizasi icin arapca tercume hususunda yardim istiyorum. Eger bayan arkadaslarin arasinda Allah rizasi icin tercume calismalarinda yardimci olmak isteyen/isteyenler varsa lütfen bana cevap versinler. Tercüme hususunda yardim istedigim kitabin ismi ise al 3arabiyyetu beyne yedeyk, fakat ikinci kitap. |
|
![]() |
|
ATALAY
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Aralık2008 Gönderilenler: 1576 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
السلام علي من اتبع الهدى
|
|
![]() |
|
adwe
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24Kasım2012 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
Ben yardımcı olabilirim kardeşim.
|
|
![]() |
|
aysedondurmaci
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Haziran2010 Gönderilenler: 10 ![]() |
Orjinalini yazan: SoldjaOfAllah
Salam aleikum wa rahmatullah Aranizda bayan olupta arapcasi cok ileri seviyede olan bir bayan arkadas var mi, ben kendimde bayanim, bu yüzden dolayi da sadece bayan arkadaslardan Allah rizasi icin arapca tercume hususunda yardim istiyorum. Eger bayan arkadaslarin arasinda Allah rizasi icin tercume calismalarinda yardimci olmak isteyen/isteyenler varsa lütfen bana cevap versinler. Tercüme hususunda yardim istedigim kitabin ismi ise al 3arabiyyetu beyne yedeyk, fakat ikinci kitap. İyi geceler, Ben yardımcı olabilirim size,hangi konuda tercüme istediğinizi yazarsınız seve seve elimizden geleni yapmaya çalışırız,sevgiler-saygılar... |
|
![]() |
|
aysedondurmaci
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Haziran2010 Gönderilenler: 10 ![]() |
ben yardımcı olurum canım,hangi sayfanın tercümesini istiyorsun
|
|
![]() |
|
Byuruk
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03Aralık2015 Gönderilenler: 5 ![]() |
Baya olmus bu konu acilali ama suan ayni kitabin cevirisine benim ihtiyacim var
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |