![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dersler-Sorular | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
adwe
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24Kasım2012 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30Kasım2012 Saat 00:48 |
İnternetten arama yaptım ancak maalesef ne bir link ne de ilgili bir şey bulabildim..Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var:( يا جماعة احتاج المراسلات الانشائية فورا عاجل جدا جدا بالتركية و العربية بحثت عنها من الانترنت لكن ما وجدت اي شي الرابط ام غيره اطلب مساعدتكم في هذه النقطة اشكركم و كل احتراماتي |
|
![]() |
|
hacı veli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29Kasım2012 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
sen türkçelerini yaz biz arapçalarını yazarız ama öyle inşaat sektörü terimleri die bi calısma yok cok genis bir alan cunku |
|
![]() |
|
adwe
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24Kasım2012 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
türkçe ya da arapça inşaat yazışmaları içeren link lazım bana,bu alanda işe başlayacağım önceden hazırlık yapmak istiyorum dolayısıyla elimde inşaata dair karşılığını sorabileceğim türkçe ya da arapça bir kelime yok maalesef:(
Önerebileceğiniz bir site var mı? |
|
![]() |
|
hacı veli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29Kasım2012 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
benim sana tavsiyem ozelders.com dan bir arap asıllı hoca bul ona danış bence en mantıklısı bu cunku alan cok geniş öyle kamil bir site de yok o hoca ile konus takıldıgında ona sms ile sor birazda para verirsin hallolur
|
|
![]() |
|
adwe
tavsiye için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |