![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Önlisans Öğrencileri Tanışma Bölümü - Yeni Kayıt - Yenileme | |
![]() |
Yazar | Mesaj |
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 15Eylül2012 Saat 10:42 |
AÖF İlahiyat Önlisans | Arapça 1. ve 2. Sınıf Dersleri Sınıf Geçme GarantiliYeni müfredata uygun olarak hazırlanan DERS KAYITLARIMIZ BAŞLADI!Merhaba arkadaşlar, 7 yıldan beri vermiş olduğumuz AÖF İlahiyat Ön lisans Arapça destek dersleri Yeni Müfredata göre hazırlanarak hizmet vermeye devam etmektedir. Derslerimize katılan kursiyerimiz %90 oranında başarı göstererek sınıflarını geçtiler. ![]() ![]() Öğrencilerimizden gelen mailler için tıklayın. Yeni sistem ve yeni sınav takviminde AÖF İlahiyat Önlisans Açıköğretim müfredatı da baştan aşağı yenilenerek yeni ders kitapları oluşturulmuştur. Sınavlarda başarı olmak üzere sizlere destek olmak amacıyla 1. Sınıf ve 2. Sınıf Arapça destek aöf ilahiyat derslerimiz yeni kitaplardaki konular ve işleniş sırası esas alınarak görüntülü ve sesli formatta hazırlanmış, dersleri çok rahat ve net kavramanız ve sınavda başarılı olmanız hedeflenmiştir. Kaydınızı yaptırın, sınavlara kolayca hazırlanın!
Onlinearabic.net tarafından hazırlanan aöf ilahiyat destek derslerimize katılan üyelerimizin, derslerimizi düzenli takip etmek ve yönlendirmelerimizi dikkate almak şartıyla başarılı olacaklarını garanti ediyoruz! 1 yıllık ders ücretini peşin ödeyerek aöf ilahiyat önlisans derslerimize katıldığı ve düzenli olarak takip ettiği halde Açıköğretim AÖF İlahiyat Önlisans Arapça dersinden sınıfta kalan öğrencilerimiz bir sene boyunca açıköğretim aöf ilahiyat destek derslerine ücretsiz olarak tekrar katılabileceklerdir. Bu garantiden yararlanabilmeniz için yıl içerisindeki aöf ilahiyat sınavlarınıza girmiş olmanız gerekmektedir. Kaydınızı hemen yaptırın, sınavlarda zorlanmayın! AÖF İlahiyat Derslerimize katılım şartları, fiyat bilgileri ve ödeme opsiyonları ile ilgili bilgileri kayıt işlemleri sayfasında görebilirsiniz. Örnek olarak hazırlanmış aöf ilahiyat ders demosunu izlemek için tıklayınız. AÖF İlahiyat Açıköğretim Önlisans Programı Arapça Destek Derslerimizle ilgili sormak istediğiniz soruları info@onlinedil.net adresine mail atarak sorabilirsiniz. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saniye
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Aralık2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1592 ![]() |
![]() |
Aöf ilahiyat kayıt yenileme tarihleri 2012 - 2013 Açık Öğretim Fakültesi Başvuru Tarihleri 2012-2013 tarihleri açıklandı! 2011-2012 AÖF İlahiyat Önlisans Yeni Kayıt Tarihleri: 10 Eylül - 28 Eylül 2012 Yeni Kayıt Tarihi: AÖF İlahiyat Önlisans bölümüne ilk defa kayıt yaptıracak öğrenciler için geçerlidir. *** 2011-2012 AÖF İlahiyat Önlisans Güz Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri: 22 Ekim - 16 Kasım 2012 Kayıt Yenileme Tarihi: 2. sınıfa geçenler ve daha önceki yıllardan uzatmalı olarak okuyan öğrenciler için geçerlidir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |