![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
AÖF Batı Avrupa Programı - Batı Avrupa Bürosu | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
scelik
Moderator ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: Rize Gönderilenler: 7217 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28Ağustos2012 Saat 11:44 |
2012-2013 AÖF Batı Avrupa Programı Kayıtları Başladı - Köln 2012-2013 AÖF Batı Avrupa Programı Kayıtları Başladı
|
|
الطالب المجتهد
|
|
![]() |
|
scelik
Moderator ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: Rize Gönderilenler: 7217 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
BAP - Batı Avrupa Programı İlahiyat Ön lisans
Başvuru Tarihleri
25 Ağustos - 14 Eylül 2012 Kesin kayıt internet başvurusu (online başvuru) |
|
الطالب المجتهد
|
|
![]() |
|
scelik
![]() ![]() ![]() ![]() |
BAP – Batı Avrupa Programı Öğretim Malzemelerinin Postalanması İçerisinde ders kitaplarınızın, öğrenci kimlik kartınızın ve sınav kapsamlarının yer aldığı Öğretim malzemeleriniz kasım ayı içerisinde Eskişehir’den adresiniz eposta yoluyla gönderilmesi planlanmaktadır. Kesin kayıt aşamasında verdiğiniz adrese öğretim malzemelerini içeren paketiniz belirtilen zamanda gelmez ise Batı Avrupa Büromuza başvurunuz. Gönderilen öğretim malzemelerinin bulunduğunuz ülke yasalarına göre ortaya çıkacak gümrük, katma değer ve diğer ödemeleri öğrencilere aittir. Sınava Giriş ile Sınav Sonuç Belgelerinin İnternet Üzerinden Alınması, Duyuru Ve Diğer İşlemlerin SMS ile Cep Telefonlarına Bildirilmesi 2012-2013 öğretim yılının sınav tarihleri henüz belirlenmemiş olup 2012 Kasım ayı içerisinde www.anadolu-uni.de web sayfamızda ilan edilecektir. Öğrencilerin sınavlara, hangi bina, salon ve tarihte gireceği “Sınava Giriş Belgesi”nde Yer alacaktır. 2012-2013 öğretim yılında, “Sınava Giriş Belgeleri” öğrencilerin adreslerine gönderilmeyecek www.anadolu-uni.de web sayfamızda yer alacaktır. Öğrenciler sınav tarihine 10 gün kala bu sayfaya girip sınava giriş belgelerini dökecek (çıktısını alacak) sınav yerine bu belgeyle geleceklerdir. Sınava giriş belgesi olmayan öğrenci sınav salonuna alınmayacaktır. 2012-2013 öğretim yılında, “Sınav Sonuç Belgesi” adreslere postalanmayacaktır. Öğrenciler sınav sonuçların ıwww.anadolu-uni.de websayfamızdan öğrenebilecekleri Gibi çıkıtısını da alabileceklerdir. Sınav Yerleri Batı Avrupa İşletme – İktisat - Kamu Yönetimi - Türk Dili ve Edebiyatı – Sosyoloji Lisans Bölümleri İle Dış Ticaret- Turizm ve Otel İşletmeciliği - Halkla İlişkiler ve Tanıtım - İlahiyat Önlisans Programlarının 2012-2013 öğretim Yılı Sınavları Köln, Frankfurt, Berlin, Stuttgart, Münih, Hamburg, Den Haag, Brüksel, Viyana, Paris, Bern ve Londra’da yapılacaktır. Kesin kayıt esnasında “İnternet Başvurusu Bilgi Formu”na yazacağınız cep telefonunuza Fakülte tarafından (Türkiye’den) önemli bilgilerin SMS yoluyla gönderilmesi planlanmaktadır. Bu nedenle cep telefonu numaranızı mutlaka ülke koduyla (örneğin Almanya için 0049152123xxxxxx gibi) birlikte giriniz. |
|
الطالب المجتهد
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |